اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف می کنم امروز که برای اولین بار رفتم آمون قلم چی بدم ...
وقت کم آوردم تیزهوشان رو تا نصف زدم :(( :(( :(( :(( :((

اعتراف میکنم یه سری ادم تو لیست فرندام هس که به درد نمیخورن...اصلا اسمشونم نمیدونم...

حالا بخوام یکیشو پاک کنم،میشه همون قضیه ی مرگ و زندگی و .............

:| :| :|

اعتراف میکنم بچه که بودم کلی زور میزدم ک حسارو از هم تفکیک کنم و بتونم تشخیص بدم ک "چشایی" ماله چشم نیست :-"
یا حتی "بینایی" مال بینی نیست :-"

نگین ک شما از اول میتونستین اینارو از هم تشخیص بدین!
جدا سخت بود

#دو نقطه_دی

اعتراف میکنم همیشه این برگهای تبلیغاتیو میگرفتم واسه این که از صفحه پشتشون که سفیده برا چک نویس استفاده کنم :D :D (چه بچه ی خلاقی بودم من :D ) به دوستامم پیشنهاد میکردم تازه!!

اعتراف میکنم ,
بچه ک بودم،رفتیم شمال,جلوی ویلامون ی بسته سیگار کامل باز نشده پیدا کردم,از اونجایی که از سیگار متنفر بودم,بازش کردم و همه ی سیگارارو تیکه تیکه کردم و ریختم تو درختای دورو بر :))
تا چن ساعت بیرون نیومدم, هی پشت پنجره کشیک میکشیدم ک کسی نیاد منو بخاطر بسته ی سیگارش بکشه =))

اعتراف میکنم بقیه رو بهونه کردم و خودمم کرم داشتم البته این اصن ب این معنی نیس ک واقعی باشه اون حرف ک ابدا نیست ولی اعتراف میکنم برای اون کار بی میلم نبودم: )))

اعتراف میکنم ازین که بقیه اخلاقشون کاملا مثل من باشه و همونجوری که من با اونا برخورد میکنم با من برخورد کنن خیلی میترسم :-" (تنوع دوس دارم :D)

اعتراف میکنم یبار داداشم داش از رو پام میپرید پامو آوردم بالا عمدی با صورت نقش زمین شد
تا الآن که الآنه گردن نگرفتم
شما هم جایی نگید :-"

اعتراف میکنم تا ی مدت بعد از خوندن هری پاتر 6,چایی یا هر چیه دیگه رو چند دور راست گرد میزدم,یهو عوضش میکردم:)))
هری پاتر در اولین جلسه اسلاکهورن:""
هنوزم همینطوریه :|

اعتراف میکنم بچه های بدشانسو ک میخوندم,فک میکردم همش واقعیه:))

اعتراف میکنم تا دوسال پیش فک میکردم همه ماشینا دیفرانسیل عقب باشن و اصلا دیفرانسیل جلو نداریم! :|

جا داره اعتراف کنم تا پونزده سالگی هم فکر میکردم قلب با هر زنش کل خون رو میفرسته و موقع استراحت کلشو برمیگردونه و اصلا به این فکر نمیکردم که اینجوری هی باید رگا پر و خالی شن آی کیو :-" :-"

اعتراف میکنم کاربرایی که تو تاپیک "پیشنهاد آهنگ" هستن رو به چشم "شاخ و باکلاس" نگاشون میکنم. خیلی خارجی‌عن. اصن حس عجیبی دارم. :>

اعتراف می کنم تا قبل از این که عکسای یکی از دوستامو تو اینستا ببینم، متوجه نشده بودم که رنگ چشماش یه جور خاصیه :D ( تو یکی از عکساش خیلی واضح تر بود این مسئله :-" )
نمی دونم دقیقا چه اسمی میشه گذاشت رو این مدل رنگ چشما :-" ولی هر چی که هس خیلی خوشگله ;;)

چن دقیقه پیش عطسه کردم
به خودم گفتم عافیت
نزدیک بود جوابم بدم سلامت باشید =))

اعتراف میکنم تا همین چند لحظه پیش فکر میکردم"پادکست"،ی چیزیه مخصوص سمپادیا=))
فک میکردم ب معنیه "بازیگران سمپادیا" هست=))

اعتراف میکنم همیشه قاطی می‌کنم که تلفظ Mrs میس هست یا میس ایز ( و همین طور تلفظ Ms رو!) به اضافه ی اینکه نمی دونم Mrs برای دوشیزه اس یا خانم و بالعکس برای Ms
:D :D
تازه میخوام IELTS هم بگیرم خیر سرم :D

اعتراف میکنم از آشپزی کردن زیاد خوشم نمیاد چون دردسر زیاد داره...
اما استثنا هم داره ها...
میدونی چیه؟
نمیدونی؟
الان بهت میگم...

فقط موقع درست کردن سالاد الویه سروکله ی من پیدا میشه...!!!
مدیون منید فکر کنید بخاطر ناخونک زدن حین درست کردنه!!!!

اعتراف میکنم که از ساعت 11شب آناتومیو جلوم گذاشتم ولی تا الان به یه کاری مشغول میشمو میگم از ساعت بعد شروع میکنم :|
ساعت 4صبح صدای مرا از همدان گوشه ی اتاقم روبرو کتاب زیر پتو میشنوید :)) :|

اعتراف می کنم ساعت ده کلاس دارم :-"

پ.ن: به ساعت ارسال پست نگاه کن :-"
[size=8pt]سرکلاسم نیستم[/size]

اعتراف میکنم همیشه یه پست رو اول ارسال میکنم , بعد از روش میخونم تا اگه اشتباه تایپی داشت درستش کنم "-:
توی اس دادن و پی ام و پ.خ و.. هم همین عادتو دارم "-:

Back
بالا