اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف می کنم همین امروز سر بیوشیمی فهمیدم که چهارده سال اشتباه می گفتم: زی زی گولو، آسی پاسی، "دراکولا"، تا به تا...
در حالیکه درستش بوده: زی زی گولو، آسی پاسی، "دراز کوتاه"، تا به تا...
می دونین اصن مسیر زندگی ـیم عوض شد وقتی اینو فهمیدم... :-" :))

خوب حالا که بحث کهربا شد، اعتراف میکنم که به قدری من این اسم لعنتی رو دوست دارم که حتی چندین بار فکر هک کردن اکانت آقای کهربا به ذهنم اومد، که بتونم این رو بزارم اسم اکانت خودم
اما از اونجایی که من خیـــــلی آدم خوبیم :-" ، بعدش پیش خودم گفتم مثلا من میذارم کهـ ـربا ولی باز هم با خودم جنگیدم که اسم دزدی نکنم :-" [nb] همون بانگ دزدی بسه :)) [/nb]
ریشه ی علاقه ی من هم،این شعر بانو گوگوشه که میفرمایند:
شعر من رنگ چشاته
رنگ پاک بی ریایی
بهترین رنگی که دیدم
رنگ زرد کــهــربــایی

اعتراف می کنم تا مدت ها فکر می کردم شورای صنفی وظیفش حمایت و گرفتن حقوق و این حرفای واحد صنفیای دانشگاست
آره دیگه...

به نام خدا
اعتراف ب احمقانه ترین کاری ک تو زندگیم کردم!
پ.ن: هر کی ب روم آوورد ایشالله صبح عروسیش آبله مرغون بگیره :| اگرم گرفته کچل شه :|

اعتراف می کنم
اولین بار ک از این پد های ضد عرق استفاده کردم برعکس چسبوندمش :| [nb]ینی از قسمت چسب چسبوندم ب ...[/nb]
بعد خیلیم ب نظرم منطقی بود دیگ، می چسبه زیر بغل و مانع از عرقا میشه :-&
منتها بعدن ک خواستم بکنمش ضمن این ک پدر جدم در اومد ب جعبه مراجعه کردم و دیدم ای دل غافل ... :-"

بچه بودم می فهمی؟؟؟؟ :D

:| :| :| :| :| :|

باید اعتراف کنم که فرمون ماشین آزمون خودش درومد و من بی تقصیر بودم! :D

اعتراف میکنم تو نگاه اول از همه بدم میاد.

اعتراف میکنم یه غده لنفاوی متورم و چرکی رو شونه ام دارم که خیلی ام درد میکنه از ترس این که گیر دکترای عمومی بیفتم نمیرم دکتر، از اون ورم وقت و حوصله رفتن پیش متخصص ندارم.
سرطان نباشه صلوات :-" بعد اهان یکی از دلایلی که نمیرم اینه میترسم بگن خطرناکه بیوپسی میخواد و خلاصه دو سه روزی نگهمون دارن. در واقع چون فک میکنم خطرناکه نمیرم که وقتمو نگیرن :))

اعتراف میکنم که بعد 6 سال عضویت تو سایت هنوز نمیدونم این آپشن "بانگ" لعنتی چیه :|

اعتراف میکنم مدتها آهنگ yesterday از تونی برکستون رو گوش دادم و اصن آهنگ مورد علاقم هم بود (و هست )
ولی هیچوقت دقت نکردم که ایشون toni تشریف دارن ، نه tony
خلاصه فکر میکردم تونی برکستون مرده تا اینکه دیدم تو تفسیر اهنگاش هی از خواننده به عنوان she یاد میکنه
و نه فکر کنید فهمیدم ها
نه
فقط یکم شک کردم، رفتم اسمشو سرچ کردم دیدم شوهر داره :))
اونجا بود که فهمیدم تونی برکستون خانمه :-"

اعتراف میکنم تا همین چند وقت پیش فک میکردم "اورولوزی" مربوط ب دهان و حلق و ایناست... X_X
اخه فک کردم از oral (oral cavity ینی دهان) میاد X_X

اعتراف میکنم تا چند روز پیش بعد از 2 سال و اندی عضویت تو سمپادیا نقل قول و پاسخ رو تو پ.خ ندیده بودم و همیشه عین احمقا از منو ارسال پیغام خصوصی ج میدادم :DD

اعتراف میکنم امروز جواب یه سوالو با جدیت کامل گفتم میشه 1/12(کسریه) بعد که معلممون حل کرد فهمیدم 1/6 * 1/6رو جواب دادم1/12 نگو میشه 1/36

اعتراف مي كنم كه بالايي در برابر من خيليم منظمه :-"

اعتراف می کنم خدا شاهده تا حالا نمی دونستم اسید ها رسانا هستن :o :o
خدا خیر بده به دبیر شیمی که گفت hcl رسانا هستش و منو روشن کرد!!

اعتراف میکنم از بزرگ شدن میترسم :( :( :-s :-s :( :-s

اعتراف میکنم که گشادی من ابدا هیچ ربطی به کنکور یا مدرسه یا علاقه به درس یا ... نداره...

کلااااااا گشادم :|

اعتراف میکنم نمیدونم چرا هرکی دلش میگیره میاد پیش. من درد و دل؛
یبارم یکی که زیادم نمیشناختمش اومد پیشم؛
عاشق یکی شده بود ،منم موندم چی بگم؛گفتم :"اه،غصه نخور،مثن منم عاشق یکیم الان"'
گف:"واقن ؟!نمیاد بت" گفتم:"خب مگه من دل ندارم؟!"باز گف:"کیه؟!" موندم چی بگم،شر و کردم مشخصات الکی دادن؛
اسم الکی،قیافه الکی و اینا؛
فک میکنین چی شد؟!فردا ش دختره اومد مدرسه،یه عکس نشون داد گف:"اونی که میگفتی پیداش کردم"
همون اسم،همون مشخصات :||||||||
دیگه اومدیم کمکش کمکش کنیم خودمون مشکل دار شدیم :)))))))
[شانس مارو نگا،هععععی روزگار]

اعتراف میکنم برای اولین بار که خیلی خیلی اتفاقی با سایت آشنا شدم و رفتم برای قسمت عضویت،دیدم نوشته"از سایت درست استفاده کنید چون ممکن است به سایت معتاد شوید" و اینجور چیزا.خندیدم و گفتم:وا!!مگه آدم به سایت هم معتاد میشه؟؟الان که فکر می کنم که مدیر عزیز این رو برای حال افرادی مثل من نوشته که حال الان من رو دارن!!

#معتاد به سایت که می گویند منم!

اعتراف می کنم خیلی بچه که بودم فک می کردم عروسکام زندن و فقط وقتی من تو اتاقم بی تحرک میشن. یکی از اعضای خانوادم هم به این توهم دامن می زدن :-" کافی بود من پامو از اتاق بذارم بیرون، همون بنده خدا میگفتن که وای بیا ببین (مثلا) کلاه قرمزی داره راه میره! بعد تا موقعی که من خودمو می رسوندم میگفتن که ای بابا دیر اومدی! رفت نشست سر جاش. :/ آرزو به دل موندم کلا! :D این انیمیشن اسباب بازی ها هم دقیقا کپی پیسته توهمات دوران طفولیتمه :))

Back
بالا