اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اعتراف ميكنم سيزده سالگى عاشق شدم...8->

اعتراف میکنم الان فهمیدم ک این شکلات آبی های تو جا شکلاتی توشون کیشمیش دارن و خیلی خوشمزه ان اما نمیخوام ب کسی بگم و همشونو زیر بقیه شکلاتا قایم کردم:-"

اعتراف میکنم اوایل مهاجرتم طبق عادت قدیم موقع یوتیوب دیدن؛فیلترشکن روشن میکردم!:))

اعتراف میکنم که تا مدت ها فکر میکردم پروین اعتصامی مرده
در واقع علی پروین تو ذهنم تصور می‌شد تا اینکه عکسشو دیدم و فهمیدم زنه :))

اعتراف میکنم هنوزم میرم کاربران برترو نگاه میکنم
تا ببینم توو پرلایک‌ترینا چندمم :))

اعتراف میکنم یکی از برنامه‌های مورد علاقه‌ی بچگیام، مردان آهنین بود:|:))

اعتراف می کنم که هنوز دیس و لایک برام مهم هستند و به ویژه اون ستاره هه #چرا_رنگش تغییر نمی کنه ~X(
اعتراف میکنم اصلا دوس ندارم ( می ترسم که) روز تولدم سایت خراب شه نه!!~X(:(

اعتراف میکنم تو مدرسه وقتی یکی دست زخمیشو نشونم میداد صرفا برای اینکه فکر کنه براش ارزش قائلم عکس العمل نشون میدادم و چون نمیدونستم چی بگم میگفتم واییی. وگرنه زخم شده که شده:)) واسه هرکسی پیش میاد. یه زخم سادس شمشیر که نیست:-"

اعتراف میکنم نود درصد احساساتی که از خودم بروز میدم فقط به خاطر اینه که عجیب جلوه نکنم... :-" و اون بازه ای که از همه میشنیدم که فریک ام دوباره برام تکرار نشه. 8-|

اعتراف می کنم در روز خیلی از کلاس ها رو می پیچونم.:-":-"
میرم تو حیاط مدرسه برف بازی :D:D
البته پیچوندن خوب نیست ها!:D:D
امروز که به هر دلیلی از ساعت 8 تا 14:30* سر کلاس نبودم دیروز هم زیاد سر کلاس نبودم
......................................................................................................................
*=البته از 8 تا 12 مسابقات موسیقی بود رفته بودم بعد 41 سال ساز های ما روی صحنه با مجوز از آموزش و پرورش رفت از 12 تا 2:30 هم معلم خوب و پایه ای داریم رفتم گفتم خسته ام گفت زنگ آخر برو عشق و حال منم رفتم برف بازی :D:D:D8->

اعتراف می کنم امسال روی همه ی pc های مدرسه ماینکرافت ریختم + چند تا بازی دیگه سفارشی:D:RedHeart:x

*

اعتراف می کنم پارسال تمام ریاضی ام رو از گام به گام نوشتم :-":-":-":-":-" بعد معلممون گفت خودت نوشتی با اعتماد به نفس کامل گفتم بله رفتن پایین کلاس گند زدمX_XX_XX_XX_X

×مدیرنوشت: ادغام شد

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
اعتراف میکنم هنوزم وقتی تنها میشم پاهامو دراز میکنم اتل متل توتوله میخونم (((((=

بچه ها میخوام با پدیده ای به اسم اگوسنتریسم که من بنا به رشتم درمورد کودکان بیشتر مطالعه داشتم آشناتون کنم.
خودمحوری، خودمیان بینی یا اگوسنتریسم حالت روانی ایه که توی همه ی آدما هست (طبیعی و بهنجاره) آماااا تو بچه های 2 ساله در اوج خودشه، طبیعیش اینه که تا 11 سالگی به پایین ترین حد خودش برسه.
میدونین بچه های 2 ساله چجوری فک میکنن؟ مثلا میگن آقا اگه خورشید صبحا می تابه به خاطر اینه که من بیدار شم و بازی کنم، و من چقد مهمم و همه ی دنیا حول من میچرخه...کیوت ^^
اعتراف میکنم که خود محوری تو دوره ی نوجوونی باز شدت میگیره و من اینو میدونستم اما بهش اشاره نکردم چون از فان قضیه می کاست.:-"
#نه_به_تحریف_علمی
#از_خودمون_شروع_کنیم

Back
بالا