اعتراف میکنم یه روز برای اینک از امتحان در برم آبلیمو و گلاب با هم بردم سر کلاس توی قاشق وسط کلاس ریختم خوردم و بالا اوردم کسی هم نفهمید امتحان هندسه البته چون همه بد دادن دوباره امتحان گرفتن
اعتراف میکنم اوایل عضویتم هر کی لایکم میکرد میرفتم تعداد لایک دریافت شده با تعداد لایک داده شدشو میدیدم ک ببینم این عادتشه همونطوری کشکی لایک میکنه یا واقعا از پست من خوشش اومده
اعتراف میکنم که چیزی رو که الان میخوام بنویسم رو یه بار دیگه اینجا نوشته بودم ولی چون حواسم نبود و نقل قول کردم حذف شد
اعتراف میکنم یه استوانه مدرج تو مدرسه رو پارسال و یدونه دیگه رو امسال شکوندم :eek: به معلم ها هم نگفتم @iam._.armi هم میدونه
اعتراف میکنم یه بار تو جمع گفتم امام خامنه ای رحمته اله علیه آخه فک میکردم رحمته اله علیه برای احترام گفته میشه
اعتراف می کنم الان بعد از حدود هشت سال اومدم اعتراف هام توی این تاپیک رو دارم می خونم و خیلی دلم برای اون روزایی که میومدم سمپادیا و تو تاپیک های مختلفش مینوشتم تنگ شده...
کاش هیچ وقت بزرگ نمی شدیم ...
هیچ وقت...
اعتراف میکنم از ایگنور شدن در حد مرگ میترسم
به قدری میترسم ک اگه یک درصد احتمال بدم کسی ممکنه ایگنورم کنه اصلا نزدیکش نمیشم و اگه کسی ایگنورم کنه خیلی خیلی بد و وحشتناک ناراحت میشم ((((((: