• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف میکنم در بچگی یه بار اعلام کردم که دوست دارم شوهرم آخوند باشه. :-" به مردهای دیگه اعتماد نداشتم. ;;) :)) :-" چه آینده‌نگر بودم در طفولیت. :)) :-"

اعتراف می کنم تو بچگی چند بار در عملیاتی فوق سری ، اقدام به داخل کردن دونه های نمکدون از طریق سوراخ نمکدون کردم!!! :)) :-" =))

اعتراف می کنم تا سن 13-12 سالگی با روسری می نشستم جلو تلویزیون مخصوصا از ایرج طهماسب خیلی خجالت می کشیدم. زیاد می خندید، فکر می کردم بهم نظر داره!
البته اعتراف من نيستااا ;D فك نكنين من از اونام :P

عااقا من اعتراف میکنم
وقتی مامانم خونه نیست یکی از تفریحات سالمم اینه که میرم در یخچال رو اینقدر باز میزارم تا صدای آلارمش در بیاد بعد میگم : حالا هی زر بزن هیشکی به دادت نمی رسه !!

میدونین حسش مث کتک زدن بچه لوس مهمون دور از چشم پدر مادرشه !!

شما هم امتحان کنید :)) :))

اعتراف میکنم امسال هر وقت درس نخونده بودمو معلم صدام میکرد برم پای تخته همه چی رو با گچ آبی مینوشتم که به معلم آرامش بدم ;))

این اتفاق اکثرا سر زنگ شیمی می افتاد ~~~~ اعتراف میکنم من تازه المپیاد شیمی هم هستم :-"

اعتراف میکنم هر وقت ;)) میبینم فک میکنم ی خانوم چادری داره اروم میخنده.اینم :-&دیدنی ببخشید ولی واقعن حالت تهوع بهم دس میده

اعتراف می‌کنم که وقتی بچه بودم مژه ـام ـو می‌کندم، می‌چسبوندم به گونه ـام، جلو ملّت رژه می‌رفتم که بم بگن یه آرزو کن. ;;) :-"

اعتـراف میکـنم بچـه کـه بـودم بـا لـآک و رژ نقـآشـے رنـگ میـکردم

بعـد از مـاژیـک و گـواش بعنـوان لـآک استفـاده مے کـردم ;D

از بچگـے جـز نـوابـغ بـودم ;D

اعتراف میکنم وقتی کلاس اول رو تموم کرده بودم و سواد دار شده بودم ;;) تَوَجه رو تووجه و گَوَزن رو گووزَن و تَوَکُل رو تووکُل میخوندم =P~ :-"

بعد پدر هم تعریف میکنه وقتی همین کلاس اول بوده سر کوچشون یه خیاطی بوده بعد رو تابلو اون نوشته بوده(دوزندگی محمدی) بعد پدر ما اینو

میخونده 2زندگی محمدی =D> بله بعد یه روزی مامان بزرگم میگه این پارچرو ببر بده خیاطی سر کوچه پدر بنده میفهمه که این دوزندگی بوده نه 2زندگی

اعتراف میکنم که نیم ساعت تو ارسالهای اینو اون دنبال تاپیک بسکتبال بودم تا برم توش! =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Back
بالا