اعترافگاه!

newfolder16

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف می کنم که همیشه جاهای سوخته ی غذا ها رو میخورم و خیلی هم از جاهای دیگه ش خوشمزه ترن. :- "

armin1272

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
اژه اي ١
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
94

اعتراف ميكنم هنوز بلد نستم پلاستيك گره بزنم X_X :D

Ajax

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدقدوسی
شهر
قم
دانشگاه
علوم پزشکی قم
رشته دانشگاه
پزشکی

اعتراف میکنم وقتی بچه بودم به پسر داییم گفتم که هر کی PP شو بخوره سیبیلاش سریع تر در میاد بعد 10 دقیقه پسر داییم با لب و لوچه قهوه ای اومد و ...

Sadaf R

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فــــــــرزانگان 1
شهر
شيــــــراز !

اعتراف ميكنم ؛
هنــوزم وقتى تو خيابون راه ميرم سعى ميكنم پامو رو درز كاشيا و سنگفرشا نذارم .!! :-"

amir gh

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
عــلامه حلـــــی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

آقا اعتراف میکنم من کمپوت های خودمو با کمپوت های بیمار بغل دستیم عوض کردم..آقا البته یه اندازه و یه شکل و یه مارک بودن...فقط ماله من آناناس بود مال ایشون سیب...منم که سیب دوس داشتم دیگه شیطون گولم زد...

sepi

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
Tehran
دانشگاه
تهران یا بهشتی!

اعتراف می کنم در دوران طفولیت چونه و شونه و پیشونی رو قاطی می کردم!!! :)) تو مدرسه هم چند بار تو امتحانا غلطایی پیدا کردم که معلم ندیده بود، منم صداشو درنیاوردم! ;))

MR.BoY

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور

اعتراف میکنم وقتی بچه بودم فکر میکردم وقتی میری تو اینترنت میبیننت!!! شب میان خونتون دزدی برا همین خیلی میترسیدم و اصرار میکردم بابا همه ی در هارو قفل کنه

بچه بودیم دیگه =)) :)) :))

-zarA-

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هـنرستانمـوטּ
شهر
اصفهــاטּ
دانشگاه
هنر اصفهــاטּ
رشته دانشگاه
طراحی صنعتـی

اعتـراف میکـنم بچـه تر که بودم فکـر میکردم شارژ (ایرانسل و اینا) رو بـاید فرو کنی یجـای گوشی هـرچی هم میگشـتم پـیدا نمـیکردم کجـا دقیقا

prosur

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
نیشابور

اعتراف می کنم هر چند وقت یه بار میرم سراغ صفحه هایی که قبلا پست داده بودم اونجا، ببینم کسایی هم بودن که پستاشون تو اون صفحه از پست من بیشتر لایک گرفته باشه یا نه؟ :D

البته یه کار خوب دیگه هم می کنم... اگه تو اون صفحه یکی باشه که پست داده باشه اما لایکی نگرفته باشه یا کم لایک گرفته باشه من بهش لایک میدم \:D/

خب تصور کن من تو یه صفحه از همه بیشتر لایک گرفته باشم بعد برم یکیو لایک کنم که اصن لایک نگرفته باشه، بیاد ببینه ذوق مرگ میشه :D... البته من اصن به این امر راضی نیستم!

/m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\

خخخخخخخخخخخخخخخخخ تصوراتم تو حلقم! =))

zmaa

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سمپاد
شهر
تهران

من اعتراف میکنم که در زمان طفولیت فک میکردم دزد آدم نیس یه چیز دیگه س بعد فک میکردم همه دزدا یه شکلن بعد چن وقتی اصرار شدید داشتم که داداشم بیاد واسه من یک عدد دزد نقاشی کنه من ببینم دزدا چه شکلین :D :D :D

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
تلاشی بیهوده در المپیاد زیست شناسی!
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

اعتراف میکنم نصف بچگیم بزرگترین سوال زندگیم این بود که کدوم کصافطی رو ی دسمال کاغذی ها مازیک میکشه :-"

MR.BoY

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور

یه اعتراف دیگه هم دارم من تا7یا8سالگیم فکر میکردم هر کی سیگار میکشه دزده به خاطر همین هر وقت یه آدم میدیدم که سیگار دستشه میترسیدم که منو بدزده به همین خاطر مثل چیتا از آن محل دور میشدم (به سرعت چیتا) =)) =)) :)) :))

ما اینیم دیگه B-)

Luna H.

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
گنبدکاووس
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
علوم پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
داروسازی

اعتراف میکنم ...
رفته بودیم مشهد همایش مشق عشق سمپاد بهمون یه کیف دادین که توش چند تا چیز بود که یکیش هم نبات و زعفران بود...
وقتی برگشتیم از مشهد من اون نبات و زعفران رو علاوه بر یه چیز دیگه به عنوان سوغاتی به مادربزرگم دادم! اونم فک کرد من خـــــریدمش و کلی ازم تشکر کرد و اینا منم صدامو در نیاوردم که مجانی گرفتم :-[
هنوزم کسی نفهمیده اون مجانی بوده :D

وارش

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
آمل
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
دانشگاه صنعتی نوشیروانی
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

اعتراف می کنم 90% مواقع وقتی از ون پیاده میشم سرم میخوره به اون بالاش!
اعتراف می کنم عقده ای شدم بس که نه کسی بهم پ.خ داد، نه s داد، نه حتی میس انداخت و نه حتی دریغ از 1 مزاحم تلفنی! هیچ وخ مزاحم تلفنی نداشتم!
و سرانجام اعتراف می کنم این اعتراف های بچه ها رو که خواندیم کلی اعتماد به نفس کاذب گرفتیم و برخود بالیدیم که آدمیانی ضایع تر از ما نیز موجودند :D

نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی 2
شهر
زنجان
سال فارغ التحصیلی
98
دانشگاه
علوم پزشکی زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی

اعتراف می کنم که وقتی بچه بودم فکر می کردم همه ی درخت مثل یه گیاه از زمین در میان

درحالی که نمی دونستم اونو با نهال می کارن =)) =))

nadi

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بندرعباس
مدال المپیاد
دومين دوره ي مسابقات دانش اموزي شريف-المپياد رياضي پايا مرحله ی اول المپیاد ریاضی کشوری
دانشگاه
دانشگاه سیستان و بلوچستان
رشته دانشگاه
برق_مخابرات

اعتراف میکنم بچه که بودم وقتی میگفتن پیامبر اکرم,پیش خودم میگفتم پیامبر که مرده پس چرا بهش میگن اکرم,اکرم که اسم زنه‏!‏ :D

jh.hamideh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
B!N@b
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

من وقتی بچه بودم همیشه فک مکیردم این جوجه هایی که میخوریم رو از اون جوجه کوچولو ها درس میکنن ولی حالا میدونم که از همون مرغا درس میکنن!! :))

Mrs.Clever

Kelidelia:
نام مرکز سمپاد
farzanegan1
شهر
kerman
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
....المپیاد زیست
دانشگاه
zaums
رشته دانشگاه
Medicine

اعتراف می کنم چندین بار که گوشیم زنگ می خورد و من اونو توی کیفم پیدا نمی کردم اولین چیزی که به ذهنم می رسید این بود که حتما اونو توی خونه جا گذاشتم

mina99

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
مادر
شهر
سیرجان
مدال المپیاد
نوچ

امروز خالم اعتراف كرد كه از پله برقي نميتونه بره بالا :-w در حالي كه ديده بود يه ادم نابينا به راحتي از پله برقي بالا ميره :P :P :P :P ;)) ;)) ;)) ;)) ;)) ;))

بالا