پاسخ : استقرا
به نقل از پدربزرگ :
خوب راه حل قبل رو کامل میکنم
خوب طبق فرض قوی شده همه در یک لحظه روشن میشوند
خوب حالا برای 2 به توان آ طبق فرض همه لامپ ها روشن میشوند در این مرحله (اسم مرحله رو میذاریم ب) تمام 2 به توان آ-1 اول روشن و 2 به توان آ-1 دوم خاموش چون تا به حال هیچ تغیری توشون رخ نداده(چرا؟)خب در این مرحله دو لامپ وسط روشن می مانند و باقی خا موش میشوند همه (چون همشون با کناری هاشون یکیند) حالا انگار دوتا دسته داریم که هر کدوم 2 به توان آ-1 و لامپ آخرشون روشن و طبق فرض استقرا همه لامپ هاشون در نهایت روشن میشند
لم 1:خب در اواسط راه دو لامپ وسط روشن شدند و ما به فرض رفتیم حال ثابت میکنیم که مشکلی وجود ندارد ینی لامپ 2 به توان آ-1 ام دقیقا همانند لامپ 1 ام عمل میکنئ:
همانطور که دقت کرده اید در این لحظه تمامی لامپ ها به جز دولامپ وسط روشنند پس هر اتفاقی که بر روی لامپ 2 بهتوان آ ام میاتد همانند اتفاقاتی است که برای لامپ 2 به توان آ+1 ام میافتد زیرا هردو روشن و دو طرف هر دو به صورت یکسانی لامپ قرار دارد پس در نتیجه وجود این دولامپ برای یکدیگر احساس نمیشود پس همانند لامپ 1 عمل میکنند
مشکلی داشت؟
من خوندم حل رو و درسته ولی نوشتنت عالی نبود
از همین حالا نوشتن را هم تمرین کنید ممکنه یه سوال را کامل درست حل کنید ولی به خاطر نوشتن بد نمره کم بشه ازتون ( من 0 ام دیدن بدن ) پس از همین حالا سوالایی را که حل میکنید ففرض کنید سواله مرحله 2 هستش و برای یه مصحح عصاب داغون بنویسید خیلی خیلی تاثیر داره .
راستی برای نوشتن فرمول های ریاضی از لاتکس استفاده کنیم
http://www.codecogs.com/latex/eqneditor.php
اثبات 1 سال پیش خودم

:
*= اگر لامپی با یکی از لامپ های کناری خود وضعیت یکسانی داشته باشد تاثیری در روشن یا خاموش بودن یکدیگر ندارند.
با استقرا نشان میدهیم که اگر تعداد لامپ ها
بود نهایتا همه ی لامپ ها در
روشن میشوند .
حکم برای 2 و 4 واضحه . حال فرض کنیم برای
هم درست باشه اکنون
در نظر میگیریم لامپ های
.
مرحله اجرا میشود بدون تاثیر گرفتن یا گذاشتن از لامپ های R (یه نفر بگه چرا اگه نگید ازتون نمره کم میشه ) در این مرحله تمام لامپ های L روشن هستند و لامپ های R خاموش هستند بعد از 1 مرحله ی دیگر
روشن و بقیه خاموش هستند و از این مرحله به بعد R , L متقارن خواهند بود ( یعنی
وضعیت یکسانی خواهند داشت) و هر گز بر یکدیگر تاثیر نخواهند گذاشت (*)طبق فرض در تمام لامپ ها در قسمت R روشن و متناظر اون L هم روشن میشه و حکم اتباته

. زیرا ما
مرحله انجام دادیم
قسمت ب را هم زود اثبات کنید دیگه
پ.ن : حسش نبود اثبات کامل با توضیحات بنویسم حالا که 2 باره خوندم دیدم اثباته افتضاحی شد همون ماله پدر بزرگ را بخونید