parnian.d کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,470 امتیاز 6,419 نام مرکز سمپاد فرزنگان1 بندرعبّاس دانشگاه تهران رشته دانشگاه داروسازی 2012/12/6 #31 پاسخ : کوچک نوشته ها پناه گاه های من، یا مُردند، یا آلزایمر گرفتند. هرچه بزرگ تر میشوم، از اصالتم کم می شود.
پاسخ : کوچک نوشته ها پناه گاه های من، یا مُردند، یا آلزایمر گرفتند. هرچه بزرگ تر میشوم، از اصالتم کم می شود.
goldokhtar کاربر نیمهحرفهای ارسالها 248 امتیاز 1,791 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر اصفهان دانشگاه همینجا رشته دانشگاه حقوق 2012/12/6 #32 پاسخ : کوچک نوشته ها درد دارد همبازی ات روزی باشد وتو نبینیش! وقصد دیدنش را کنی اونباشد... بیادِ ناصر...روحش شاد
پاسخ : کوچک نوشته ها درد دارد همبازی ات روزی باشد وتو نبینیش! وقصد دیدنش را کنی اونباشد... بیادِ ناصر...روحش شاد
goldokhtar کاربر نیمهحرفهای ارسالها 248 امتیاز 1,791 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر اصفهان دانشگاه همینجا رشته دانشگاه حقوق 2012/12/13 #33 پاسخ : کوچک نوشته ها همه جای شهر رو بدنبالت گشتم.. تو...هیچ کجای این شهرها نیستی.. خودت بگو کجا دنبالت بگردم؟ نوشتته ی خودم بودم..
پاسخ : کوچک نوشته ها همه جای شهر رو بدنبالت گشتم.. تو...هیچ کجای این شهرها نیستی.. خودت بگو کجا دنبالت بگردم؟ نوشتته ی خودم بودم..
HGJKUFHFH کاربر نیمهحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 172 امتیاز 1,192 نام مرکز سمپاد farzanegan 2 شهر kerman سال فارغ التحصیلی 1395 دانشگاه شهید باهنر کرمان رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر 2012/12/13 #34 پاسخ : کوچک نوشته ها دلتنگ که شدی... پیش من بیا... کمی غصه هست... با هم می خوریم.!!
mini-piraste کاربر نیمهفعال ارسالها 6 امتیاز 10 نام مرکز سمپاد فرزانگان5 شهر تهران مدال المپیاد نه هنوز ولی ایشالله 2012/12/17 #35 پاسخ : کوچک نوشته ها اگر می خواهی زنده بمانی باید بایستی و بسوزی شمع افتاده خیلی زود خاموش می شود یاد یاران
پاسخ : کوچک نوشته ها اگر می خواهی زنده بمانی باید بایستی و بسوزی شمع افتاده خیلی زود خاموش می شود یاد یاران
Dark Eagle کاربر حرفهای ارسالها 403 امتیاز 660 نام مرکز سمپاد helli 2 شهر Tehran مدال المپیاد کامپیوتر 2012/12/26 #36 پاسخ : کوچک نوشته ها آنچه گذشت، گذشت و از آینده هم کسی باخبر نیست. پس برخیز و همین لحظه ای را که در اختیار داری غنیمت بشمار. B-)
پاسخ : کوچک نوشته ها آنچه گذشت، گذشت و از آینده هم کسی باخبر نیست. پس برخیز و همین لحظه ای را که در اختیار داری غنیمت بشمار. B-)
Marziyeh.banoo کاربر حرفهای ارسالها 475 امتیاز 3,651 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر - دانشگاه دانشگاه شیراز رشته دانشگاه مهندسی مواد و متالورژی 2012/12/26 #37 پاسخ : کوچک نوشته ها دوستت خواهم داشت در سکوت مبادا در صدایم توقعی باشد که خاطرت را بیازارد.
Dark Eagle کاربر حرفهای ارسالها 403 امتیاز 660 نام مرکز سمپاد helli 2 شهر Tehran مدال المپیاد کامپیوتر 2012/12/26 #38 پاسخ : شخصی نوشته ها گناه تنها فرصتی است که بهتر است آن را از دست بدهیم
m.f.a کاربر نیمهحرفهای ارسالها 183 امتیاز 822 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر کرمان دانشگاه ایشالا شریف یا تهران 2012/12/29 #39 پاسخ : کوچک نوشته ها نمی دونستم کارم به جایی می رسه که برای استشمام بوی خوبت بایدلباس هاتوبوکنم به جای خودت لباساتوبغل کنم وازهمه بدتراشکاموتوپاک نکنی خودم خودم بالباس هات اشکاموپاک کنم
پاسخ : کوچک نوشته ها نمی دونستم کارم به جایی می رسه که برای استشمام بوی خوبت بایدلباس هاتوبوکنم به جای خودت لباساتوبغل کنم وازهمه بدتراشکاموتوپاک نکنی خودم خودم بالباس هات اشکاموپاک کنم
Dark Eagle کاربر حرفهای ارسالها 403 امتیاز 660 نام مرکز سمپاد helli 2 شهر Tehran مدال المپیاد کامپیوتر 2012/12/31 #40 پاسخ : کوچک نوشته ها هرگز به چیزی کمتر از آنچه که می توانی باشی راضی نشو