والسلام!!!!
به نقل از ThE sTaR :
خدا شاهده من تمام سعی ام رو کردم که تعصب نداشته باشم... اگه جایی این طور به نظر رسیده ببخشید...
به نقل از ThE sTaR :
ببین تو اگه بیای یه چیزیو اثبات کنی من یه مثال درست بیارم که اونو نقض کنه دیگه اون اثباتت ارزشی نداره چرا؟ چون نقض شده

حالا تو شما که نمیتونی از رو این حرف من بپری چجوری میخوای از بقیه مراحل بگذری؟
bullshit!!!
ببخشید. بنده در حد فکر خودم، هر چقدر به حرف های شما نیگا می کنم فقط ادعا می بینم نه مثال نقض... خیلی شرمنده ام که متوجه حرف هاتون نمیشم. ولی بر اساس اون چیزی که بنده اطلاع دارم یه مثال وقتی می تونه یه استدلال رو نقض کنه که در حقیقت یکی از مفروضات و مقدمات استدلال رو زیر سوال ببره
ولی بر اساس فهم خودم از نوشته های شما، مثال شما تکرار ادعاست. نه مثال نقض
استدلال بنده و حرف های شما مثل این بود که من با یه نفر دعوا کنم سر این که توی یه حوض گل آلود، ماهی هست یا نه؟
اولش طرف مقابلم بگه که: ما هیچی از این آب نمی بینیم پس نمیشه استدلال کرد که این حوض آب داره چون نمیشه استدلال کرد پس هر کس استدلالی هم بکنه من نمی تونم بپذیرم چون توش ماهی دیده نمی شه. (انگار عقل رو از طرف گرفته باشند بلا نسبت شما)
بعدش من هر چی هم استدلال کنم که چون (1) این آب قبلا ماهی داشته و (2) کسی هم ازش ماهی نگرفته پس (3) این آب گل آلود ماهی داره
باز هم طرف بحثم میگه که: من کاری ندارم به استدلال شما. توی این آب ماهی دیده نمیشه من نمی تونم قبول کنم!!! چون این حوض مثل اتاق تاریکی می مونه که هیچ چیز توش نیست پس شما نمی تونید چیزی رو ثابت کنید.
اگه قرار باشه این طرف حساب بنده، مثال نقض بیاره باید مثلا بگه: من قبول ندارم که این آب قبلا ماهی داشته (جمله (1) رو نقض کنه) یا بگه که من کسی رو دیدم که از این آب ماهی گرفت (یعنی جمله (2) رو نقض کنه) اما اگه مثال بیاره تا بگه حرف من می تونه درست نباشه که استدلال رو رد نکرده.
نوه و نتیجه هات قربونت برند ایشالله! مگه هر مثالی، استدلال رو نقض می کنه. مثال شما فقط ثابت می کنه «امکان دارد دنیا واقعیت نداشته باشد» خب که چی؟ اگه امکان نداشت که ما اصلا سرش بحث نمی کردیم. (مثال ها فقط امکان را ثابت می کنند نه قطعیت رو، شاید ذهن عوام با مثال قانع بشه اما ذهن منطقی با مثال قانع نمیشه)
شما صد بار بگو که این دنیایی که الان توش هستیم تاریکِ تاریکه. من دارم زور می زنم که با عقلت یه گوشه روشن بهت نشون بدم باز هم شما روت رو اون ور می کنی و میگی: نه!!! نه!!! این اتاق تاریک تاریکه.
شما یه دفعه برای من ثابت کن که این دنیای ما کجاش شبیه یه جای تاریکه... فقط یه دلیل بیار! محض رضای خدا، به جای حرف تکراری زدن حداقل یه چیزی بگو که باهات بحث کنم.
(من خیلی زودتر از اینها می تونستم بیخیالت بشم و بحث نکنم. چون احساس کرده بودم که ادامه دادن این بحث دیگه برای من نفعی نداره. خواستم به شما کمکی کرده باشم. منت هم نمی ذارم خودم خواستم... اگه خواستی می تونی بگی دیگه بحث نکنم. مثلا بگو من حرف هاش شما رو نمی فهمم یا بگو تعصب دارم... نمی دونم... هرچی دوست داری بگو... خود دانی
نگاه کن چقدر حرف خودت رو تکرار کردی: :-$
به نقل از ThE sTaR :
ما از کجا میتونیم بفهمیم تو واقعیتم یا تو رویاییم؟
حتی اگه این جهان رویا باشه ما که تو جهان واقعی زندگی نکردیم که نشونه ای داشته باشه که اینجا اونو نقض کنه

هر چیزی هم اینجا وجود داشته مال همین جهانه و فکر نمیکنم چیزی باشه که این جهانو تو خود این جهان نقض کنه.
شما وقتی تو خوابی از کجا میفهمی تو خوابی؟از جایی که یه چیزی رو میبینی که با علم تناقض داره یعنی با جهانی که واقعن توش زندگی میکنی تناقض داره.
به نقل از ThE sTaR :
اصلا اینارو بیخیال شو فک کن تو تو یه جای تاریک از بدر تولد وجود داشتی نه صدایی نه بوقی

هیچی.میتونی بفهمی بیرون از این تاریکی چی وجود داره؟پس هر استدلالی هم که بکنی با هر چیزی از درک هایی بوده که قبلا داشتی و تو درک قبلیت از همون تاریکیه و تو چیزی رو نمیتونی اثبات کنی جز وجود داشتن تاریکی.نسبت ما به جایی هم که الان هستیم همینه.
به نقل از ThE sTaR :
به عبارتی منظورم از تاریکی این بود که شما هر کاری بکنی تو این جهان اگه تو خواب باشی هیچ اطلاعی از بیرون نمیتونی به دست بیاری مثله یه تاریکیه که نمیتونه وجود نور اون بیرونو استدلال کنه چرا؟چون درکی از نور نداره.
خوب تو وقتی درکی از واقعیت نداری نمیتونی درکی پیدا کنی.

تو نمیتونی از چیزایی که تو این جهان فهمیدی اون جهانو اثبات کنی
به نقل از ThE sTaR :
نههههههههههههههههههههههههههههههههههههه قبول نمیکنم
شاید یه خوابی باشه کلا هیچی واقعیت نداشته باشه
به نقل از ThE sTaR :
ببین همینه که میگم ما هیچ علامتی نداریم که بخوایم اثبات کنیم تو خواب نیستیم
[-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-(