پاسخ : یادی از کاربران قدیمی و رفته سایت ...
من 2010 اومدم اینجا عضو شدم، بجز سال اولش دیگه فعال نبودم ولی همواره رصدگر فعالیت ها و اغتشاش ها بودم!
+astronomer_girl بودم اون وقتا.
پگاه: یادمه یوزرش اون موقعا خیلی رو اعصاب بود!
از اونایی بود که اولا بخاطر تعداد ارسالاش یکی از الگوهای من شده بود.
تا چن وقت پیشا هم فکر می کردم یکی از دوستای وبلاگی ایام اول دبیرستانم بوده که معلوم شد تشابه اسمی داشتن با هم فقط.
+البته خودش با تصوری که من ازش داشتم خیـــــــلی فرق می کنه!
3ggerman: یوزرش از مال پگاه هم بدتر بود حتی!
روزای اولی که اومده بودم تو یه تاپیکی بحث شده بود، من گفتم دعوا نکنین. بعد تیریگرمن گفت: "دعوا کدومه؟! هی الکی میاین میگین دعوا نکنین." یادمه اصن خوشم نیومد.
دوستم secret با هیجان پستای خنده دار ح.ب شو واسم تعریف می کرد، کم کم نظرم عوض شد راجبش. یه تفنگم آواتارش بود یادمه.
جوجه: رو نِروِ من بود!
خیلی مذهبی بود، ولی گاهی یه پستایی میداد هنگ میکردم این الان همونه؟!!
تا قبل اعلام نتایج کنکور هم فکر میکردم یه سال ازم بزرگتره.
3PDE.F: اولا اصن این شکلی نبود! اون موقعا خیلی ازش خوشم نمیومد، بد انتقاد میکرد.
مطهری: خیلی درک نمی کنم این بشر رو! بیش از حد خشک بود اون موقعا ولی الان خوش اخلاق شده.
شاخ تو کارای اقتصادی و مدیریتی. سالی یه پست میداد!
اولین باری که دیدم تو ح.ب پست داده چند ثانیه به این حالت بودم:
GCD: الکی دعوا میکرد با آدم. کلا کرم داشت اون موقعا :-[
هر بارم مدیرگزینی گفت و شنود بود پی ام میداد به من رای بده. منم هر بار با جدیت سعی میکرم خیطش کنم. :P
کم کم پستاش از اسپم خالص تبدیل شد به پرمحتوا. شهرشم یادمه ننوشته بود که من داشتم از فوضولی می ترکیدم. تو تاپیک رابطین نشریه کشف کردم کجاییه.
+حرفه: "زبان در حد عالی. یعنی تدریسم کردم." اینو الان حذف کرده از پروفایلش.
سارا حقیقی: چقد من الکی بهش منفی میدادم!
بعد یه مدت خیلی دلچسب شد.
خـــــــیلی رک بود.
کسی نبود خبر نداشته باشه با مطهری خوب نیست.
علی پاشا: خیلی یادم نیس، فقط یادمه یه بار با تیریگرمن کل انداخته بودن مدرک خلبانی رو میکردن.
مهران محمودی: جز اولین کسایی که بهم پ.خ داد. هماهنگ کننده ی رابط نشریه ها بود. خیلی نمی شد باهاش شوخی کرد.
پروفشنال: شدیدا حساس. خیلی اذیت میکردیم همدیگه رو.
یه بار پی ام داد اسم و فامیلمو رو کرد. قسم خورده بودم کشف کنم هویتشو. هر چند وقتی موفقیتمو واسش پی ام دادم جواب نداد. رباتیک کار میکرد. المپیاد شیمی میخوند. خیلی هم + بود.
مهسا: رباتیکی خفن. بعدترشم کنکوری خفن. خیلی جدی و خشک بود، یهویی عوض شد. خیلی از من منفی میگرفت. :-[
آرمان حقیقی: پای ثابت انجمن معما و هوش. شطرنج کار میکرد. همشهری!
آنلاینِ 24ساعته.
بصورت کاملا اتفاقی و هیجان انگیز کشف کردم فامیل دوست داداشمه.
آرمان.ز: مغرور!
اهلِ کل! خودشیفه و دارای اعتماد به سقف.
موقع خونه تکونی بود یادمه، با دوستم نقشه ریخته بودیم باهاش کل کل کنیم. :P
حقیقتا شاعر خوبی بود و اولین بار که شعرشو تو نشریه خوندم کفم برید.
Hespride: مدیر انجمنی که من سالی یه بار هم گذرم بهش نمی افتاد. می گفتن تنها کسیه که می تونه مدیریتش کنه.
آرمیتا ثابتی اشرف: سیستم عاملش مک بود!
وقتی هم المپیاد قبول نشد ناراحت نبود و این خیلی واسم عجیب بود.
یهو غیب شد.
محسن: وقتی فهمیدم پروفایلش عکس خودشه کپ زده بودم! باورم نمیشد از من یه سال کوچیک تر باشه.
سنتور میزد، طراحیشم خوب بود.
علی سینا: نجوم میخوند. یه بار در تعریف ازش یه پست گذاشتم، نمی دونم چی برداشت کرده بود بهم پی ام داد:
"هر وقت گفتم جسد اونوقت بپر وسط"
یه کم دعوا شد که بعدتر ها به من پی ام داد: "منو یادته؟"
منم کلا انکار و اینا...
خیلی اسپم میداد، بددهنم بود!
تو یه روز اندازه کل ارسالای من پست میداد. سال اول راهنمایی هم داشت تحقیق میکرد دوست دختر خوبه یا نه.
محمد زابلیان: طلای المپیاد کامپیوتر داشت. خیلی با پارسا روابطشون مساعد نبود گویا
ستاره: خانوم سوسکی. پسر بود یه کم. از من دیرتر عضو شده بود ولی خیلی جلوتر از من بود، من اون موقعا خیلی به این نکته توجه میکردم.
سن و سالش هم پایین بود نسبت به بقیه.
pegior: دست به پست دادنش حرف نداش. بعدا دوست شدیم با هم. المپیاد نجوم هم میخوند.
Lof: یه تاپیک زده بود که التماس می کنم کمکم کنین. بعد گویا با یارو بهم زده بود و یادش نمی رفت و پیتزافروشی هم رفته بود با دوستاش بازم یادش نرفته بود و ...
(من الان نباید اینا رو بگم؟
) خیـــلی بی تربیت بود خداییش.
+ از جمله اشخاصی که گاهی انقد پستاش خنده داشت آدم دل درد می گرفت پشت مانیتور.
فری خفن: یه مدتی بود، بن شد فک کنم. اهل اغتشاش بود اگه اشتباه نکنم.
(این بخاطر یوزرش -که واسه من خاصه
- یادم مونده)
آقاسینا: رباتیک کار میکرد. واسه سمپادسیتی تبلیغ میکرد و اگه فرصتش پیش میومد بی ادب هم میشد.
Dr.eniac و کلوز و ...: اون موقعا نبودن بعد من یه مدت نیومدم سایت. برگشتم اینا مرز خاک انجمن خوردن بودن.