• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی

پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی

به نقل از CPHM :
سلام
یکی از دوستان بنده که وضع مالیش اوکی هست امسال کنکور تجربی داده و رتبه اش شده 2000 منطقه 2.
این دوست ما میخواد پزشکی بخونه و اصرار هم داره که پردیس کیش دانشگاه تهران بخونه.
میخواستم براش پرس و جو کنم ببینم آیا مدرک پردیس کاملا مشابه مدرک دانشگاه تهران هست یا خیر و اینکه سطح علمی پردیس ها و سطح امکانات در سطح خود دانشگاه تهران هست یا نه؟
اره بابا مدرکش فرقی نداره.... اساتید هم فرق خاصی ندارن :-؟
یه چیز کلی بگم :هیچ تفاوتی از لحاظ اعتبار بین مدرک پردیس ها و سایر دانشگاه ها نیست.کلا ربطی به دانشگاه خاصی ندارع، مدارک یکیه از نظر اعتبار :-"

پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - دندان يا پزشكي

به نقل از NiXiE :
دندان یا پزشکی؟؟؟ساری یا بابل؟؟مسئله این است :( :( :(
راهنمایی پلیز

اين سواليه كه براي خود من به شخصه هنوز حل نشده.در قدم اول كه قضيه درونيه دو حالت داره.شما يا يك دختر خوب مورد پسند جامعه اي كه مهموني ميري با مادر"داوطلبانه" و كلا دنبال كار هاي كژوال دختر ها هستي.در آينده هم قراره يك مادر كدبانو و همه چي تمام باشي كه روزي هم دو سه ساعت كار كني.اين أبدا بد نيست و يك سبك زندگيه و اتفاقا خيلي هم لذت بخشه منتها با روح پزشكي و كشيك و ساير بيگاري هاش نمي خونه.در حالت دوم شما يك جنگده ي به تمام معناييد كه دنبال احقاق حقوق خود و ديگرانيد!اونقدر هدف والايي داريد از پزشكي كه شب بيداري ها رو به جون مي خريد.آماده ي سر و كله زدن با هر قشري تو بيمارستان هستيد،علاقه اي به چرخيدن تو خيابون و مركز خريد نداريد.عاشق علم و رقابتيد.خب در اين صورت پزشكي مناسبه براتون.معنيش اين نيست كه دانشجو هاي پزشكي خيابون نمي روند!منظور اينه كه خيلي كمتر ميروند! :D

مورد بعدي شرايط بيرونيه.شما الان بري با دانشجو هاي پزشكي صحبت كني اغلب ناراضي هستن در حالي كه دانشجو هاي دندون راضي اند!آماااا،در مقايسه ي يك پزشك متخصص و دندانپزشك،اغلب پزشكا راضي ترند و دندانپزشك ها از انواع مشكلات و درد ها و ناهنجاري هاي استخواني و نيز تكراري بودن مطب كه دائم در يك اتاق در بسته اند شكايت مي كنند :-/

و اين رو هم اضافه مي كنم بخش اول صحبت راجع به دختر تايپيك و اين حرفا مربوط به اون دستست كه علاقه اي به دندانپزشكي ندارن و صرفا بر اساس همين مشخصات انتخابش مي كنن ،وگرنه قطعا ميشه تو دندون هم شبانه روزي درس خوند و بهترين تخصص قبول شد

راجع به ساري و بابل هم تفاوت علمي فاحش نيست و حتي شنيدم كه بابل بهتره و چون به خونه نزديك تره به نظر من مياد منطقي تَر باشه چون مي توني هر روز بري و بياي.

هم‌چنان پذیرای اطلاعاتتون درمورد بیوتک ناپیوسته میباشیم :)
دانشجو های دارو سازی میتونن بیان یکم درمورد این شیمی دارو سازی و درسای خیلی خیلی سختش بگن ؟ ممکنه من الان خنثی بیام بعدا علاقه مند شم ؟

به نقل از CPHM :
سلام
یکی از دوستان بنده که وضع مالیش اوکی هست امسال کنکور تجربی داده و رتبه اش شده 2000 منطقه 2.
این دوست ما میخواد پزشکی بخونه و اصرار هم داره که پردیس کیش دانشگاه تهران بخونه.
میخواستم براش پرس و جو کنم ببینم آیا مدرک پردیس کاملا مشابه مدرک دانشگاه تهران هست یا خیر و اینکه سطح علمی پردیس ها و سطح امکانات در سطح خود دانشگاه تهران هست یا نه؟

سلام . اول ک مدرک پردیس با دولتی الان هیچ فرقی نداره . حتی کارت دانشجوییشون هم مشابه عه . در مورد سطح علمی بستگی ب دانشگاه داره اگه ظرفیت مازاد باشه خب سر یه کلاسن ! و سطح علمیشون یکبه ! اگه دو تا کلاس جدا باشه بستگی داره باز ک اساتیدی ک میان براشون تبعیص قایل نشن . مثلن دکتر حسن زاده استاد اناتومی تهران ب بچه های پردیس قشم درس میدادن بعد بچه ها میگن همیشه میگفتن ک چون شماها ضعیفین نمیتونم در حد تهران باهاتون کار کنم . این موارد هست قطعن . بهتره ک از یه نفر از همون دانشگاه بپرسین . یعنی بهترین منبع همونه وقتی تاکیدتون روی سطح علمیه چون دانشگاه تا دانشگاه استاد با استاد فرق میکنع !

به نقل از تـامیــلـا :
دانشجو های دارو سازی میتونن بیان یکم درمورد این شیمی دارو سازی و درسای خیلی خیلی سختش بگن ؟ ممکنه من الان خنثی بیام بعدا علاقه مند شم ؟
من یک مورد رو بگم به نظر من که این رشته رو خوندم از جهت قشنگیه درسا هیچ شکی ندارم که عاشق درسهامون هستم.
خود علم از همه ی جهات.
همه جور پایانی هم میتونه داشته باشه از داروخانه تا بیمارستان تا کارخانه تا ازمایشگاه تا شرکت بازرگانی تا ..

اگر درامد رشته ما هم طراز دندانپزشکی بود مطمءنن همه اونایی که میگن درساش سخته این سختی براشون نوش بود. به نظرم تنها مشکل رشته ما اینه اندازه اطلاعات و زحمت فرد، درامد نداره و عمده مشکل ما عدم اینده روشن و امیدبخشه. (افرادی که از بیرون نگاه می کنن کل داروسازها رو یکی میبینن و پولدار و حاجی بازاری طور، ولی اگر داخل باشین می بینین نسل جدید یعنی اونایی که 10سال از من بزرگترن به بعد رو شامل میشه من رو شامل میشه و ایندگان رو شامل میشه، از جهت درامد با قبلتری ها تفاوت فاحشی دارن.نسل جدید صرفا کارگر نسل قبل هستندو به دلیل قوانین نمیتونن به این راحتیا کارفرما بشن.)

من یادم رفت خودمو معرفی کنم، سال شش داروسازی رو آغاز می کنم، دانشگاه علوم پزشکی تهران.

به نقل از تـامیــلـا :

بیوتک ناپیوسته منطورتون همون زیست فناوری عه ؟ :/

به نقل از sadlove :
بیوتک ناپیوسته منطورتون همون زیست فناوری عه ؟ :/
آره
به نقل از Fireball.II :
بیوتک (ناپیوسته، که شاخه ای از زیست ه) و کلن رشته های علوم پایه به اون صورت اینده ای تو ایران ندارن.
عوضش پزشکی یه رشته مطمئنه.
مثلن شما همون طرح پزشکی تو خود شهر زاهدان 20 میلیون اینا میدن "-: مگه اینکه پسر باشی و نامعاف که کل پولتو بکشن بالا ^^
به قول دوستان؛به نظرت حتّی ده بیس سال دیگه بیوتک آینده نداره؟

به نقل از ریهانولیت :
آره به قول دوستان؛به نظرت حتّی ده بیس سال دیگه بیوتک آینده نداره؟

مطمئنا" 10 سال دیگه با الان خیلی متفاوته شرایط .
من خودم تخصصمو میخوام بیوتک بخونم . پیشنهاد مشاورم این بود ک بخاطر اینکه اینده تضمین شده ای الان نداره برم دامپزشکی یا پزشکی تا بشه تخصص رفت بیوتک و همون موقع تصمیم گرفت .
زهرا:) رشتت همینه.. میتونی پ.خ بدی ازش بپرسی جزییاتو بت میگع . رشته شیرینیه (:
اگه سرمایه داشته باشی بتونی ازمایشگاه بزنی خوبه . تو شیراز مثلن یه ازمایشگاه بیوتک بیشتر نیست . مرکزش هم ک یزده الان..

به نقل از .شبنم. :
تعهدی بزنیم و نریم محروم میشیم ؟
بین الملل چی؟
تعهدي چون به عبارتي روزانه هست قبول بشيد بعدش نريد محروم ميشيد.
پرديس رُ نمي دونم.

دندون با تخصصاش و اینا امکان تحقیق و اینطور چیزا نداره؟!من خیلی علاقه به تحقیقات و پیش بردن علم دارم ولی این حرفایی که در مورد دارو زده شد منو کلا مایوس کرد! :-"

Back
بالا