Cloudy
:)
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- مرند
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
والا من پردیسم اصن اینجور نیست ترمی خیلی بشه ۱۵ میلیون
ببخشید رشته شما چی هست؟
والا من پردیسم اصن اینجور نیست ترمی خیلی بشه ۱۵ میلیون
آرهدوستان به دادم برسین
درباره رشته دامپزشکی اطلاعی دارین؟
اینکه جو رشته و بازار کارش چطوره؟
کسیو میشناسین که دامپزشک باشه؟راضی هست یا خیر؟
دامپزشک بیکار داریم؟
@Fateme azrممنون میشم پاسخ بدین
سلام وقتتون بخیردوستان به دادم برسین
دامپزشک بیکار داریم؟
ممنون میشم پاسخ بدین
@matin320دوستان به دادم برسین
دامپزشک بیکار داریم؟
ممنون میشم پاسخ بدین
مازاد پزشکی؟!کسی مازاد پزشکی میخونه اینجا؟
مثلا بابل
ترمی چقدر شهریه میدید برای مازاد؟
منظورت پردیسهآره مازاد
حواسم نبود بابل رو
مثلا ساری مازاد داره تو رامسر
اون و خبر ندارید؟

این فقط برای خروج از کشور و ادامهی تحصیل برای یک مقطع بالاتر بود که مطابق نامهای که همین اواخر زدن ناممکن شده تا قبل اتمام طرح از کشور بری.
چه خبره آقا! میانگین شهریه همونی ه که پشت دفترچه نوشته. دانشگاههای تهران چند میلیون بیشتر، دانشگاههای تیپ دو و سه معمولاً یکی دو میلیون کمتر. از طرفی معمولاً خوابگاه نمیدن. هزینه سکونت (خونه یا خوابگاه خودگردان
این نامه ای که میگین درباره کسانی از طرح معاف هستن هم صدق می کنه ؟) که برای دانشگاه آزاد هم هست این مسئله. باقی هزینهها هم که مشترک ه با بچههای روزانه.
این نامه ای که میگین درباره کسانی از طرح معاف هستن هم صدق می کنه ؟
مثلا اینکه طرف یک تا سه علو م پایه شده باشه و معاف باشه از طرح نمی تونه بلافاصله از کشور خارج بشه ؟

در هر صورت در دوران آموزش، هدف اینه که یک پزشک عمومی با مهارت های لازم تحویل داده بشه، بنابرین آموزش ها نمیتونن اختیاری باشن که خب حالا که تو حالت از خون و جراحت به هم میریزه، این بخشا رو یاد نگیر!بچه ها اگه یکی خیلی از خون و جراحت و... بترسه یعنی خیلی سخت حتی بتونه نگاه کنه به این چیزا به نظرتون پزشکی براش دشوار میشه و نمی تونه پاس کنه ؟
بافرض این که تصمیم داشته باشه تخصص رو رشته غیر بالین بره
یعنی تو اینترنی مجبور میکنن که شما سر یه مریض تصادفی یا بد حال باشید یا نه اجباری نیست ؟

ن تنها با اینترنه بلکه بخیه زدن ، تپ مایع آسیت ، گرفتن خون شریانی و.. وظیفه اینترنه . بخش جراحی و ای ان تی و چشم و اورژانس زیاااااد با این مریضها سر و کار دارین .بچه ها اگه یکی خیلی از خون و جراحت و... بترسه یعنی خیلی سخت حتی بتونه نگاه کنه به این چیزا به نظرتون پزشکی براش دشوار میشه و نمی تونه پاس کنه ؟
بافرض این که تصمیم داشته باشه تخصص رو رشته غیر بالین بره
یعنی تو اینترنی مجبور میکنن که شما سر یه مریض تصادفی یا بد حال باشید یا نه اجباری نیست ؟
@Eli.والا من پردیسم اصن اینجور نیست ترمی خیلی بشه ۱۵ میلیون
حالا گیریم تخصصش زیادتر باشه فکر میکنی شرایط جوری باشه که حتما بتونی تخصص بخونی رو عمومی موندن هم باید حتما فکر کنیبچه ها پزشکی یا دندون؟ علاقه خاصی ندارم اونقدر که بخوام رو علاقه بزنم ولی ترجیحم پزشکی بود چون فیلد های گسترده ای داره که بالاخره یه جایی یه چیزی که بیشتر دوست دارم و پیدا کنم😶😶 ولی با این افزایش ظرفیتهای نجومی که هر سالم قراره بیشتر بشه یعنی رده سنی ما حداقل مملو از پزشک میشه🤦♀️ به نظرتان بازار کار چطور میشه؟
پرستاریسلام بین پرستاری و مامایی کدوم رشته بهتره و چرا؟..
در مورد سخت بودن، فکر میکنم بیشتر منظور شرایط خوندن اون رشته هست، نه خود دروس رشته. یعنی اینطور نیست که دروس رشتههای علوم پایه به طرز عجیب و غریبی «سخت» باشن، صرفاً به طور کلی رویکرد رشتههای علوم پایه متفاوته. علوم پایه برای چیه؟ این رشتهها دانشجوها رو برای اهداف آکادمیک پرورش میدن (کارهای تحقیقاتی، تدریس و ...). درسته که میشه کارهای کاربردیتری هم با خوندن این رشتهها کرد ولی خب مسیر «اصلی»، آکادمیک تعریف میشه. حالا این تفاوت مهم با رشتههای کاربردیتر، باعث این میشه که مسیر تحصیل فرد طولانیتر بشه (یعنی مثلاً شما با لیسانس علوم پایه فقط دانش بیسیک اون رشته رو به دست میآری و کار خاصی نمیتونی با اون بکنی، پس عملاً باید تحصیل رو تا مقاطع بالاتر ادامه بدی)، این طولانی بودن علاوه بر فرصت شغلی خیلی کم این رشتهها طی تحصیل، چیزیه که برای ورود به این رشتهها باید در نظر داشت. شما میبینی کسانی که سال شما وارد دانشگاه شدن و رشتههای کاربردیتر خوندن بعد چند سال وارد بازار کار میشن و نیاز نیست ارشد و دکتری بخونن، ولی شما همچنان باید درس بخونی و کارت همینه اصلاً. من با افراد مختلف که صحبت کردم این جنبه از علوم پایه خوندن رو بخش اصلی سختیش دونستن و به طور کلی گذروندن درسهای علوم پایه چیزی نیست که سختیش خیلی تفاوت خیلی فاحشی با بقیهٔ رشتهها داشته باشه (تجربی رو نمیدونم ولی توی ریاضی اینطوره).از لحاظ سختی دروس یا لحاظ فشار اجتماعی و... این صوبتا؟
الان از خیلیا در مورد سختی دروس علوم پایه شنیدم خب در چه حد سخته؟ من الان میترسم بزنم این رشته رو و قبول شم، بعد نتونم پاس کنم درسا رو، بعد بمونم تو گِل
: (