dark shadow
خائــن.
- نام مرکز سمپاد
- Farz2
- شهر
- KRG
- سال فارغ التحصیلی
- 1399
پاسخ : توهین برنامهء تلویزیونی "فیتیله" به هموطنان ترک ز
اگه توی کشور تعادل بر قرار باشه دیگه چنین اتفاقی و امثال این نمیوفته.
بازم میگم من با این حرفا نمی خوام بگم من با این حرکت برنامه ی فیتیله موافقم.لطفا بد معنی نشه
عمو های فیتیله ای از اثر گذار ترین افراد تو برنامه ی فیتیله بودن و هستن.خیلی از کار ها مثل سرودن شعر ها ،تنظیم نمایش ها و ... به عهده ی خودشون هست .از همه چیز خبر دارن و میدونن دارن چی کار میکنن.این برنامه چندین سال هست که داره فعالیت می کنه.باور کنید خیلی وقتا به خیلی از قومیت ها توهین میشه و هیچ کی هیچ حرفی نمیزنه.چرا؟مگه فقط ترک یه قومیت هست؟؟این قضیه نباید اینقدر بزرگ میشد.این همه اعتراض؟؟اگه قراره به توهین ها عکس العمل نشون بدن باید واسه همه چیز حساس باشن.بازم میگم نمی خوام با این حرفم کار این برنامه رو توجیه کنم.میخوام بگم باید طرز فکر هامون رو عوض کنیم.اگه همه ی قومیت های ایرانی برامون ارزشمند باشه و دیگه فرقی بینشون نذاریم و مسئولین به همه ی برنامه ها حساس باشن و مردم هم متعادل عمل کنن خیلی از مشکل ها حل میشنبه نقل از @@sin :ببینید به نظر من فیتیله(عمو های فیتیله)خودشون که مقصر نیستن.اونا بازیگرن.متن بهشون می دن میگن اجرا کن!!
پس نباید صرفا به خاطر این کار اونا رو توبیخ کنیم و برنامشون رو متوقف کنیم .
اگرم قرار بشه کسی توبیخ بشه باید نویسنده یا ناظر اون کار باشه نه این که کل برنامه توقیف بشه!مثلا فیلم بردار،صدا بردار و .. چ گناهی کردن این وسط!
بعدشم این اعتراضا در اینده باعث می شه کیفیت فیلم ها بیاد پایین یعنی وضعیت سانسور شدید تر میشکه که یه وقت نکنه به قومی توهین بشه و بعد...
بعدشم دم مردم شمال گرم که پایتخت رو می بینن هیچ چی هم نمی گن!حالا شما فک کن پایتخت ترکی بود....!
من نمی گم کار اشتباه نبوده...خیلی هم بوده ...به یک قوم توهین شده ولی میشه به روش های درست تری هم اعتراض کرد و تا این حد بزرگش نکرد.!
همین!
اگه توی کشور تعادل بر قرار باشه دیگه چنین اتفاقی و امثال این نمیوفته.
بازم میگم من با این حرفا نمی خوام بگم من با این حرکت برنامه ی فیتیله موافقم.لطفا بد معنی نشه