2024/4/30 #3,281 KOURO$H 😉 حامی مالی سایت فارغالتحصیل ارسالها 445 امتیاز 3,447 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی ۲ شهر اردبیل سال فارغ التحصیلی 1401 رشته دانشگاه Physics جان چه میدانست، از دنیا چه ها خواهد کشید...
2024/4/30 #3,282 Calmboy2003 کاربر فعال فارغالتحصیل ارسالها 66 امتیاز 584 نام مرکز سمپاد حضرت محمد(شهید بهشتی1) شهر زاهدان سال فارغ التحصیلی 1400 مدال المپیاد نه :) رشته دانشگاه حقوق ای درختِ پُر گلِ من ؛ نوبهارت ارغوان باد ای دلت؛ خورشیدِ خندان ؛ سینه تاریکِ من ، سنگِ قبرِ آرزو بود… سنگِ قبرِ آرزو بود… آن چه کردی با دلِ من ؛ قصه یِ سنگ وُ سبو بود من گلی پژمرده بودم ؛ گر تو را صَد رنگ و بو بود...
ای درختِ پُر گلِ من ؛ نوبهارت ارغوان باد ای دلت؛ خورشیدِ خندان ؛ سینه تاریکِ من ، سنگِ قبرِ آرزو بود… سنگِ قبرِ آرزو بود… آن چه کردی با دلِ من ؛ قصه یِ سنگ وُ سبو بود من گلی پژمرده بودم ؛ گر تو را صَد رنگ و بو بود...
2024/5/2 #3,283 چه جالب :| کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 285 امتیاز 2,937 نام مرکز سمپاد فرزانگان امین شهر اصفهان سال فارغ التحصیلی 1403 رشته دانشگاه مکانیک در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا ز پس صبر،تو را او بر سر صدر نشاند او اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند
در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا ز پس صبر،تو را او بر سر صدر نشاند او اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند
2024/5/2 #3,284 نون کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 303 امتیاز 2,936 نام مرکز سمپاد فرزانگان 4 شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 1399 تلگرام فدای پیرهن چاک ماهرویان باد هزار جامه تقوی و خرقه پرهیز
2024/5/2 #3,285 amirTT کاربر فوقحرفهای حامی مالی سایت ارسالها 860 امتیاز 4,089 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد 1 شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1406 طرف گشته شرف داشته هرکس همه جز کبک که سر برده به برف و بی خبر مانده از حیله کرکس
2024/5/2 #3,286 mar کاربر جدید ارسالها 1 امتیاز 8 نام مرکز سمپاد s شهر s سال فارغ التحصیلی 0 Now I am in the dark, God is fucking me
2024/5/2 #3,287 matin320 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,373 امتیاز 10,555 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد II شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه شهید باهنر رشته دانشگاه دامپزشک / سیاست مثل لیلی توی پاییز مثل مجنون زیر بارون مثل بارون وقتی آروم آروم آروم میشه عاشق تو خود عشقی، خود عشق مثل اسمت روی قلبم مثل هدیه توی دستم مثل اون حالی که داشتم، وقتی هدیه رو می بستم تو خود عشقی، خود عشق
مثل لیلی توی پاییز مثل مجنون زیر بارون مثل بارون وقتی آروم آروم آروم میشه عاشق تو خود عشقی، خود عشق مثل اسمت روی قلبم مثل هدیه توی دستم مثل اون حالی که داشتم، وقتی هدیه رو می بستم تو خود عشقی، خود عشق
2024/5/2 #3,288 چه جالب :| کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 285 امتیاز 2,937 نام مرکز سمپاد فرزانگان امین شهر اصفهان سال فارغ التحصیلی 1403 رشته دانشگاه مکانیک بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
2024/5/2 #3,289 el_na_z چشم عسلی فارغالتحصیل ارسالها 98 امتیاز 617 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر جیرفت سال فارغ التحصیلی 1402 مدال المپیاد _ دانشگاه علوم پزشکی جیرفت رشته دانشگاه هوشبری ای روی تو مهر عالم آرای همه وصل تو شب و روز تمنای همه گر با دگران به ز منی وای به من ور با همه کس همچو منی وای همه
ای روی تو مهر عالم آرای همه وصل تو شب و روز تمنای همه گر با دگران به ز منی وای به من ور با همه کس همچو منی وای همه
2024/5/3 #3,290 matin320 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,373 امتیاز 10,555 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد II شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه شهید باهنر رشته دانشگاه دامپزشک / سیاست بر سقف اگر رستن قندیل فراز است ما نیز همانیم، فرازیم و فرودیم بعد از تو، اگر هم کسی آمد به سراغم آمد ببرد آنچه ز تو تازه سرودیم
بر سقف اگر رستن قندیل فراز است ما نیز همانیم، فرازیم و فرودیم بعد از تو، اگر هم کسی آمد به سراغم آمد ببرد آنچه ز تو تازه سرودیم
2024/5/5 #3,291 Amin rouhi کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 562 امتیاز 15,967 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی 1 شهر ساری سال فارغ التحصیلی 1400 رفیقان چنان عهد صحبت شکستند، که گویی نبودهست هیچ آشنایی!
2024/5/6 #3,292 matin320 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,373 امتیاز 10,555 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد II شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه شهید باهنر رشته دانشگاه دامپزشک / سیاست یک چند به گیر و دار بگذشت مرا یک چند در انتظار بگذشت مرا باقی همه صرف حسرت روی تو شد ...
2024/5/6 #3,293 Sorosh کاربر فعال فارغالتحصیل ارسالها 28 امتیاز 306 نام مرکز سمپاد علامه حلی۲ شهر همدان سال فارغ التحصیلی 1402 دانشگاه ع.پ همدان رشته دانشگاه پرستاری عاشق و مخمور و مهجورم بتِ ساقی کجاست؟
2024/5/6 #3,294 Calmboy2003 کاربر فعال فارغالتحصیل ارسالها 66 امتیاز 584 نام مرکز سمپاد حضرت محمد(شهید بهشتی1) شهر زاهدان سال فارغ التحصیلی 1400 مدال المپیاد نه :) رشته دانشگاه حقوق بـــــاز… ای الهه ی نــــاز… با دلِ من، بســـاز… کین غمِ جانگداز؛ بِرود ز بَرم… گــــر دلِ من؛ نیاسود… از گناهِ تو، بــــود… بیـــا؛ تا زِ سرِ گنهت، گـــذرم… بــــاز… میکنم دستِ یاری؛ به سویت دراز…
بـــــاز… ای الهه ی نــــاز… با دلِ من، بســـاز… کین غمِ جانگداز؛ بِرود ز بَرم… گــــر دلِ من؛ نیاسود… از گناهِ تو، بــــود… بیـــا؛ تا زِ سرِ گنهت، گـــذرم… بــــاز… میکنم دستِ یاری؛ به سویت دراز…
2024/5/7 #3,295 چه جالب :| کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 285 امتیاز 2,937 نام مرکز سمپاد فرزانگان امین شهر اصفهان سال فارغ التحصیلی 1403 رشته دانشگاه مکانیک در آخر دیدم متکی به مشتی خاکسترم
2024/5/8 #3,296 Aynazi کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 498 امتیاز 8,051 نام مرکز سمپاد _ شهر - سال فارغ التحصیلی 1401 دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه پلیمر تو را نادیدن ما غم نباشد که در خیلت به از ما کم نباشد
2024/5/8 #3,297 Kiamehr A special genius مدال نقره المپیاد ارسالها 179 امتیاز 4,601 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد ۱ شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1403 مدال المپیاد نقره زمین شناسی ۸ مه روز جهانی خر ﺭﻭﺯﯼ ﺑﻪ ﺭﻫﯽ ﻣﺮﺍ ﮔﺬﺭ ﺑﻮﺩ ﺧﻮﺍﺑﯿﺪﻩ ﺑﻪ ﺭﻩ ﺟﻨﺎﺏ ﺧﺮ ﺑﻮﺩ ﺍﺯ ﺧﺮ ﺗﻮ ﻧﮕﻮ ﮐﻪ ﭼﻮﻥ ﮔﻬﺮ ﺑﻮﺩ ﭼﻮﻥ ﺻﺎﺣﺐ ﺩﺍﻧﺶ ﻭ ﻫﻨﺮ ﺑﻮﺩ ﮔﻔﺘﻢ ﮐﻪ ﺟﻨﺎﺏ ﺩﺭ ﭼﻪ ﺣﺎﻟﯽ ﻓﺮﻣﻮﺩ ﮐﻪ ﻭﺿﻊ ﺑﺎﺷﺪ ﻋﺎﻟﯽ ﮔﻔﺘﻢ ﮐﻪ ﺑﯿﺎ ﺧﺮﯼ ﺭﻫﺎ ﮐﻦ ﺁﺩﻡ ﺷﻮ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺻﻔﺎﮐﻦ ﮔﻔﺘﺎ ﮐﻪ ﺑﺮﻭ ﻣﺮﺍ ﺭﻫﺎ ﮐﻦ ﺯﺧﻢ ﺗﻦ ﺧﻮﯾﺶ ﺭﺍ ﺩﻭﺍ ﮐﻦ ﻧﻪ ﻇﻠﻢ ﺑﻪ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻧﻤﻮﺩﯾﻢ ﻧﻪ ﺍﻫﻞ ﺭﯾﺎ ﻭ ﻣﮑﺮ ﺑﻮﺩﯾﻢ ﺭﺍﺿﯽ ﭼﻮ ﺑﻪ ﺭﺯﻕ ﺧﻮﯾﺶ ﺑﻮﺩﯾﻢ ﺍﺯ ﺳﻔﺮﮤ ﮐﺲ ﻧﺎﻥ نَرُﺑﻮﺩﯾﻢ ﺩﯾﺪﯼ ﺗﻮ ﺧﺮﯼ ﮐُﺸﺪ ﺧﺮﯼ ﺭﺍ؟ ﯾﺎ ﺁﻧﮑﻪ ﺑُﺮﺩ ﺯ ﺗﻦ ﺳﺮﯼ ﺭﺍ؟ ﺩﯾﺪﯼ ﺗﻮ ﺧﺮﯼ ﮐﻪ ﮐﻢ ﻓﺮﻭﺷﺪ ؟ ﯾﺎ ﺑﻬﺮ ﻓﺮﯾﺐِ ﺧﻠﻖ ﮐﻮﺷﺪ ؟ ﺩﯾﺪﯼ ﺗﻮ ﺧﺮﯼ ﮐﻪ ﺭﺷﻮﻩ ﺧﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ؟ ﯾﺎ ﺑﺮ ﺧﺮ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺳﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ؟ ﺩﯾﺪﯼ ﺗﻮ ﺧﺮﯼ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﭘﯿﻤﺎﻥ؟ ﯾﺎ ﺁﻧﮑﻪ ﺯ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺑُﺮﺩ ﻧﺎﻥ؟ ﺩﯾﺪﻡ ﺳﺨﻨﺶ ﻫﻤﻪ ﻣﺘﯿﻦ ﺍﺳﺖ ﻓﺮﻣﺎﯾﺶ ﺍﻭ ﻫﻤﻪ ﯾﻘﯿﻦ ﺍﺳﺖ ﮔﻔﺘﻢ ﮐﻪ ﺯ ﺁﺩﻣﯽ ﺳﺮﯼ ﺗﻮ ﻫﺮﭼﻨﺪ ﺑﻪ ﺩﯾﺪ ﻣﺎ ﺧﺮﯼ ﺗﻮ ﺑﻨﺸﺴﺘﻢ ﻭ ﺁﺭﺯﻭ ﻧﻤﻮﺩﻡ ﺑﺮ ﺧﺎﻟﻖ ﺧﻮﯾﺶ ﺭﻭ ﻧﻤﻮﺩﻡ ﺍﯼ ﮐﺎﺵ ﮐﻪ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺧﺮﯾﺖ ﺟﺎﺭﯼ ﺑﺸﻮﺩ ﺑﻪ ﺁﺩﻣﯿﺖ...:) ایرج میرزا
۸ مه روز جهانی خر ﺭﻭﺯﯼ ﺑﻪ ﺭﻫﯽ ﻣﺮﺍ ﮔﺬﺭ ﺑﻮﺩ ﺧﻮﺍﺑﯿﺪﻩ ﺑﻪ ﺭﻩ ﺟﻨﺎﺏ ﺧﺮ ﺑﻮﺩ ﺍﺯ ﺧﺮ ﺗﻮ ﻧﮕﻮ ﮐﻪ ﭼﻮﻥ ﮔﻬﺮ ﺑﻮﺩ ﭼﻮﻥ ﺻﺎﺣﺐ ﺩﺍﻧﺶ ﻭ ﻫﻨﺮ ﺑﻮﺩ ﮔﻔﺘﻢ ﮐﻪ ﺟﻨﺎﺏ ﺩﺭ ﭼﻪ ﺣﺎﻟﯽ ﻓﺮﻣﻮﺩ ﮐﻪ ﻭﺿﻊ ﺑﺎﺷﺪ ﻋﺎﻟﯽ ﮔﻔﺘﻢ ﮐﻪ ﺑﯿﺎ ﺧﺮﯼ ﺭﻫﺎ ﮐﻦ ﺁﺩﻡ ﺷﻮ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺻﻔﺎﮐﻦ ﮔﻔﺘﺎ ﮐﻪ ﺑﺮﻭ ﻣﺮﺍ ﺭﻫﺎ ﮐﻦ ﺯﺧﻢ ﺗﻦ ﺧﻮﯾﺶ ﺭﺍ ﺩﻭﺍ ﮐﻦ ﻧﻪ ﻇﻠﻢ ﺑﻪ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻧﻤﻮﺩﯾﻢ ﻧﻪ ﺍﻫﻞ ﺭﯾﺎ ﻭ ﻣﮑﺮ ﺑﻮﺩﯾﻢ ﺭﺍﺿﯽ ﭼﻮ ﺑﻪ ﺭﺯﻕ ﺧﻮﯾﺶ ﺑﻮﺩﯾﻢ ﺍﺯ ﺳﻔﺮﮤ ﮐﺲ ﻧﺎﻥ نَرُﺑﻮﺩﯾﻢ ﺩﯾﺪﯼ ﺗﻮ ﺧﺮﯼ ﮐُﺸﺪ ﺧﺮﯼ ﺭﺍ؟ ﯾﺎ ﺁﻧﮑﻪ ﺑُﺮﺩ ﺯ ﺗﻦ ﺳﺮﯼ ﺭﺍ؟ ﺩﯾﺪﯼ ﺗﻮ ﺧﺮﯼ ﮐﻪ ﮐﻢ ﻓﺮﻭﺷﺪ ؟ ﯾﺎ ﺑﻬﺮ ﻓﺮﯾﺐِ ﺧﻠﻖ ﮐﻮﺷﺪ ؟ ﺩﯾﺪﯼ ﺗﻮ ﺧﺮﯼ ﮐﻪ ﺭﺷﻮﻩ ﺧﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ؟ ﯾﺎ ﺑﺮ ﺧﺮ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺳﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ؟ ﺩﯾﺪﯼ ﺗﻮ ﺧﺮﯼ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﭘﯿﻤﺎﻥ؟ ﯾﺎ ﺁﻧﮑﻪ ﺯ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺑُﺮﺩ ﻧﺎﻥ؟ ﺩﯾﺪﻡ ﺳﺨﻨﺶ ﻫﻤﻪ ﻣﺘﯿﻦ ﺍﺳﺖ ﻓﺮﻣﺎﯾﺶ ﺍﻭ ﻫﻤﻪ ﯾﻘﯿﻦ ﺍﺳﺖ ﮔﻔﺘﻢ ﮐﻪ ﺯ ﺁﺩﻣﯽ ﺳﺮﯼ ﺗﻮ ﻫﺮﭼﻨﺪ ﺑﻪ ﺩﯾﺪ ﻣﺎ ﺧﺮﯼ ﺗﻮ ﺑﻨﺸﺴﺘﻢ ﻭ ﺁﺭﺯﻭ ﻧﻤﻮﺩﻡ ﺑﺮ ﺧﺎﻟﻖ ﺧﻮﯾﺶ ﺭﻭ ﻧﻤﻮﺩﻡ ﺍﯼ ﮐﺎﺵ ﮐﻪ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺧﺮﯾﺖ ﺟﺎﺭﯼ ﺑﺸﻮﺩ ﺑﻪ ﺁﺩﻣﯿﺖ...:) ایرج میرزا
2024/5/8 #3,298 KOURO$H 😉 حامی مالی سایت فارغالتحصیل ارسالها 445 امتیاز 3,447 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی ۲ شهر اردبیل سال فارغ التحصیلی 1401 رشته دانشگاه Physics عشقِ رخِ یار، بر منِ زار مگیر بر خستهدلانِ رندِ خَمّار مگیر صوفی چو تو رسمِ رهروان میدانی بر مَردمِ رند، نکته بسیار مگیر
عشقِ رخِ یار، بر منِ زار مگیر بر خستهدلانِ رندِ خَمّار مگیر صوفی چو تو رسمِ رهروان میدانی بر مَردمِ رند، نکته بسیار مگیر
2024/5/10 #3,299 a×(S+n) کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 321 امتیاز 1,163 نام مرکز سمپاد فرزانگان امین شهر اصفهان سال فارغ التحصیلی 1400 رشته دانشگاه پزشکی در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا ز پس صبر تو را او به سر صدر نشیند
2024/5/10 #3,300 el_na_z چشم عسلی فارغالتحصیل ارسالها 98 امتیاز 617 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر جیرفت سال فارغ التحصیلی 1402 مدال المپیاد _ دانشگاه علوم پزشکی جیرفت رشته دانشگاه هوشبری این شعر جامی بی نظیره: گفتی بگوی عاشق و بيمار کيستی؟ من عاشق توام تو بگو يار کيستی؟ بستي ميان به کينه ، کشيدی ز غمزه تيغ جان ها فدات در پی آزار کيستی؟ دارم دلي ز هجر تو هر دم فگارتر تا خود تو مرهم دل افگار کيستی؟ هر شب من و خيال تو و کنج محنتی تو با که ای و مونس و غمخوار کيستی؟ من با غم تو يار به عهد و وفاي خويش ای بی وفا تو وفادار کيستی؟ تاچند گرد کوی تو گردم؟گهی بپرس : کاينجا چه می کنی و طلبکار کيستی؟ جامی مدار چشم خلاصی ز قيد عشق انديشه کن ببين که گرفتار کيستی؟
این شعر جامی بی نظیره: گفتی بگوی عاشق و بيمار کيستی؟ من عاشق توام تو بگو يار کيستی؟ بستي ميان به کينه ، کشيدی ز غمزه تيغ جان ها فدات در پی آزار کيستی؟ دارم دلي ز هجر تو هر دم فگارتر تا خود تو مرهم دل افگار کيستی؟ هر شب من و خيال تو و کنج محنتی تو با که ای و مونس و غمخوار کيستی؟ من با غم تو يار به عهد و وفاي خويش ای بی وفا تو وفادار کيستی؟ تاچند گرد کوی تو گردم؟گهی بپرس : کاينجا چه می کنی و طلبکار کيستی؟ جامی مدار چشم خلاصی ز قيد عشق انديشه کن ببين که گرفتار کيستی؟