وقتی آدم یک نفر را دوست داشته باشد بیشتر تنهاست، چون نمی تواند به هیچ کس جز به همان آدم بگوید که چه احساسی دارد، و اگر آن آدم کسی باشد که تو را به سکوت تشویق می کند، تنهایی تو کامل می شود...
از آن لحظه که یاد گرفتم خاطرات گذشته را دوباره زنده کنم، دیگر هیچ چیز مرا کسل نمیکرد، آن وقت فهمیدم مردی که فقط یک روز زندگی کرده باشد، میتواند بی هیچ رنجی، صد سال در زندان بماند، چون آنقدر خاطره خواهد داشت که کسل نشود.
حواسمان نيست که چه راحت با حرفی که در هوا رها ميکنيم
چگونه يک نفر را به هم ميريزيم!
چند نفر را به جان هم مي اندازيم!
چه سرخوردگی يا دلخوری هايی به جای ميگذاريم!
چقدر زخم میزنیم!
حواسمان نيست
که ما ميگوييم و رد ميشويم و ميگذاريم به پای رک بودنمان
اما يکي ممکن است گير کند!
بين کلمه های ما
بين قضاوتهای ما
بين برداشت های ما
دلی که ميشکنيم ارزان نيست...
آیداىِ خوبِ نازنینم !
مدتهاست که برایت چیزى ننوشتهام ...
زندگى مجال نمىدهد : غمِ نان !
با وجود این ، خودت بهتر مىدانى ،
نفسى که مىکشم تو هستى ؛
خونى که در رگهایم مىدَوَد و
حرارتى که نمىگذارد یخ کنم ...
امروز بیشتر از دیروز دوستت مىدارم و
فردا بیشتر از امروز ...
و این، ضعفِ من نیست ،
قدرتِ توست..
#شاملوجان
البته من نمیخوام بگم که شما نمیتونی بینی به خاک بمالی.....
چرا.... شما بینی های زیادی را به خاک مالیدی.....
شما بینی جوانان را به خاک مالیدی ..... جوانی که نه کار براش ایجاد کردی......نه اشتغال ایجاد کردی ........ اون جوان بلوچی که به تو رای داد الان باید حین حمل سوخت زنده زنده در آتش بسوزند......
بله بینی جوانان را به خاک مالیدی......
بینی بی خانمان ها را به خاک مالیدی.......
بسیاری مستاجر بودن صاحب خانه نشدن وزیر محترمت افتخار کرد که حتی یک خانه هم نساخته است......
بله بینی بی خانمان هارا به خاک مالیدی....
شما بینی بیت المال را هم به خاک مالیدی..... 60 تن طلای مملکت را پشتیبانه پول مملکت را آب کردی سکه کردی به حلق گرگان درنده اقتصادی ریختی........سوء استفاده کردن ..... بازار را ملتهب کردند.....
شما هزاران میلیارد وام را به حلق مالامیری ها ریختی...... اونوقت بیت المال ارزش پول ملی ما میشه این..........
پس بنابراین شما نگو بینی آمریکا را به خاک خواهی مالید...... شما بینی مردم ایران را به خاک مالیدی.....