• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کار کردن بانوان خارج از منزل؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع wdr
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا موافقید خانومتون خارج از خونه کار کنه؟

• بله، میتونه فول تایم کار کنه

رای‌ها: 77 60.6%
  • بله، اما پارت تایم کار کنه

رای‌ها: 33 26.0%
  • بله، 3 روز در هفته پارت تایم

رای‌ها: 5 3.9%
  • بله، ولی توی خونه کار کنه، مثلا بره پروژه یا ترجمه یا کارهایی که میشه تو منزل انجام داد رو بگیره

رای‌ها: 5 3.9%
  • نه، بهتره بشینه خونه و به شوهر و بچه هاش برسه

رای‌ها: 7 5.5%

• رای‌دهندگان
    127
در صورتی یه مرد میتونه درباره ی کار کردن یا نکردن خانومش نظر بده که خودش از پس مخارج به صورت تمام کمال بر بیان نه تو این دوران که خانوما به جای اقایون خرجی خونه رو در میارن و اقایون جلم کار کردن ندارن
میاین یه ترکیبی از سنت و مدرنیته میزنین آدم پشماش میریزه! با این ترکیب میشه هزاران حق به هر گروهی داد! مثلا بگیم زمانی یه نفر میتونه در مورد فیلما نظر بده که خودش از پس ساخت یه فیلم خوب بر بیاد!
شما هر چقد رو سنت ماله بکشی تهش بو گندش در میاد! :))

میاین یه ترکیبی از سنت و مدرنیته میزنین آدم پشماش میریزه! با این ترکیب میشه هزاران حق به هر گروهی داد! مثلا بگیم زمانی یه نفر میتونه در مورد فیلما نظر بده که خودش از پس ساخت یه فیلم خوب بر بیاد!
شما هر چقد رو سنت ماله بکشی تهش بو گندش در میاد! :))
درستشم همینه تو ته تهش میتونی بگی این فیلمو دوس داشتم ب نظرم خیلی قشنگ بود یا خیلی بد بود خوشم نیومد ولی ی کسی ک کارش نقده درسشو خونده و میفهمه تو فقط ی چیزی میگی ک ب ذهنت رسیده بر اساس زندگی و شخصیتت و هوشت و اینا ://
اینو راجب فیلم گفتم فک کنم کافیه:/

درستشم همینه تو ته تهش میتونی بگی این فیلمو دوس داشتم ب نظرم خیلی قشنگ بود یا خیلی بد بود خوشم نیومد ولی ی کسی ک کارش نقده درسشو خونده و میفهمه تو فقط ی چیزی میگی ک ب ذهنت رسیده بر اساس زندگی و شخصیتت و هوشت و اینا ://
اینو راجب فیلم گفتم فک کنم کافیه:/
الان ارتباط این حرف با حرف خودم رو متوجه نمیشم چیه! :))

الان ارتباط این حرف با حرف خودم رو متوجه نمیشم چیه! :))
واضح بود گفتی وقتی میتونی نظر بدی ک فیلم ساخته باشی گفتم دقیقا ی چیزی تو این مایه هاست و ما همه لاف نظرو میزنیم وگرنه اخرشم همه فیلمیو میخریم که چار تا نقد کننده فیلم بهش برچسب خوب زدن:)

خیلی ساده و مختصر بگم، من به شخصه راضیم همسرم کار کنه اگه اختلالی توی زندگیمون پیش نیاد با کارکردنش، اونم به چند دلیل! ( گرچه ممکنه توی یه برهه ای از زندگی به این نتیجه برسیم که کار نکنه و اونم به چند دلیل، که فعلا خارج از حوصلمه توضیحش)

صفر: احتمالش هست بنا به هر دلیل ممکن و ناممکنی که به ذهن میرسه من توی زندگی همسرم نباشد ( اعم از طلاق یا فوت من یا هر چیز دیگه ای که الان به ذهنم نمیرسه!) اونوقت اگه همسر من تا حالا رنگ کار به زندگی خودش ندیده باشه و بخواد توی سن بالا تازه کار کردن رو شروع کنه ، خیلی آدم شکننده ای میشه و اگه من راضی نباشم کار کنه، اینطوری من بعد خودم یه آدم ضعیفی درست کردم که شاید نتونه از پس نیازهای ابتدایی خودش بر بیاد!....حتی فکر کردن هم بهش برام غم انگیزه الان !.....پس هیچ وقت این ظلمو در حقش نمیکنم که راضی نباشم که کار نکنه و حتی تشویقشم میکنم که حتما کار کنه!.

یک: خودش کار میکنه و سرش میره توی کار و متوجه نحوه ی کسب درآمد میشه و مطمئنا برای خرج و مخارج زندگی بیشتر منو درک میکنه و به نیازهای اساسی زندگی میپردازه تا مسائل جانبی!

دو: بنا به هر دلیلی اگه من مشکلی از نظر کاری پیدا کردم برای مدتی، مشکلی از نظر تامین مخارج برامون پیش نمیاد و این زندگیمونو اسوده تر میکنه و میزان تنش هامونو شاید کمتر بکنه .

سه: خودش که کار کنه حس استقلال پیدا میکنه و این باعث میشه که نه تنها خودش حس اعتماد به نفسش بالاتر بره ، حتی منم در کنار خودم یه انسان با اعتماد به نفس رو بیشتر دوست خواهم داشت .( گرچه من به شخصه چشم داشتی به مادیات همسرم ندارم الان که فکر میکنم!...صرفا دوست دارم خودش حس خوبی از این استقلال داشته باشه)

چهار: اگه کار کنه، اینطوری من میتونم به نظام تفکر مالیش بیشتر اعتماد کنم و بتونم سرمایه ی زندگیم ،اعم از درآمد ماهیانه یا روزانمو در اختیارش بزارم که بتونه مدیریت کنه زندگیمونو و کلا حسابرسی های مالی رو بهش بدم که من بیشتر به بعد تامین مالی بپردازم و ایشون بیشتر بتونه روی نحوه ی خرج کردنش فکر کنه. ( این فرهنگ ، که درآمد رو، مردا به بانوی زندگیشون بدن ،یکبار توی فرهنگ ژاپن خوندم و فکر میکنم یکی از بهترین نوع تفکراته نسبت به زندگی و حس اعتماد و انسجام خانواده رو چند چندان میکنه )

شش:....مطمئنا دلایل خوب دیگه ای هم بازم دارم برای خودم اما خب تمام اینا منوط به اینه که : اختلالی برای زندگیمون اعم از نیازهای اولیه و ثانویمون پیش نیاره( نمیدونم پیش میاره یا نمیاره ...اما خب حتما اگه زمانش برسه باید با هم صحبت کنیم ببینیم چه آثاری داره توی زندگیهامون و بعدش با هم تصمیم گیری کنیم)

( برای کسی که آمده تا بماند و رفتن نداند!....کسی که مثل هیچ کس نیست!)

آخرین ویرایش:
خیلی ساده و مختصر بگم، من به شخصه راضیم همسرم کار کنه اگه اختلالی توی زندگیمون پیش نیاد با کارکردنش، اونم به چند دلیل! ( گرچه ممکنه توی یه برهه ای از زندگی به این نتیجه برسیم که کار نکنه و اونم به چند دلیل، که فعلا خارج حوصلمه توضیحش)
یک: خودش کار میکنه و سرش میره توی کار و متوجه نحوه ی کسب درآمد میشه و مطمئنا برای خرج و مخارج زندگی بیشتر منو درک میکنه و به نیازهای اساسی زندگی میپردازه تا مسائل جانبی!

دو: بنا به هر دلیلی اگه من مشکلی از نظر کاری پیدا کردم برای مدتی، مشکلی از نظر تامین مخارج برامون پیش نمیاد و این زندگیمونو اسوده تر میکنه و میزان تنش هامونو شاید کمتر بکنه .

سه: خودش که کار کنه حس استقلال پیدا میکنه و این باعث میشه که نه تنها خودش حس اعتماد به نفسش برای هزینه های زندگیش بالاتر بره ، حتی منم در کنار خودم یه انسان با اعتماد به نفس رو بیشتر دوست خواهم داشت .( گرچه من به شخصه چشم داشتی به مادیات همسرم ندارم الان که فکر میکنم!...صرفا دوست دارم خودش حس خوبی از این استقلال داشته باشه)

چهار: اگه کار کنه، اینطوری من میتونم به نظام تفکر مالیش بیشتر اعتماد کنم و بتونم سرمایه ی زندگیم ،اعم از درآمد ماهیانه یا روزانمو در اختیارش بزارم که بتونه مدیریت کنه زندگیمونو و کلا حسابرسی های مالی رو بهش بدم که من بیشتر به بعد تامین مالی بپردازم و ایشون بیشتر بتونه روی نحوه ی خرج کردنش فکر کنه. ( این فرهنگ ، که درآمد رو، مردا به بانوی زندگیشون بدن ،یکبار توی فرهنگ ژاپن خوندم و فکر میکنم یکی از بهترین نوع تفکراته نسبت به زندگی و حس اعتماد رو چند چندان میکنه )

پنج:....مطمئنا دلایل خوب دیگه ای هم بازم دارم برای خودم اما خب تمام اینا منوط به اینه که : اختلالی برای زندگیمون اعم از نیازهای اولیه و ثانویمون پیش نیاره( نمیدونم پیش میاره یا نمیاره ...اما خب حتما اگه زمانش برسه باید با هم صحبت کنیم ببینیم چه آثاری داره توی زندگیهامون و بعدش با هم تصمیم گیری کنیم)

( برای کسی که آمده تا بماند و رفتن نداند!....کسی که مثل هیچ کس نیست!)
صلاحیت ازدواج داری دست به کار شو :))
پ.ن: احساس کردم ی ادم بالغ اینو نوشتع جدا

صلاحیت ازدواج داری دست به کار شو :))
پ.ن: احساس کردم ی ادم بالغ اینو نوشتع جدا

دست به کار شدم ، تقریبا باید همه فهمیده باشن با پستم توی حرف بزن:)

شما لطف داری...یه مورد دیگه هم اضافه کردم تحت عنوان مورد صفر که اگه شما دوست داشتی بخون!
( گرچه این مورد ها اختصاصی برای شخصی که میدونم کیه و توی سایته نوشته شده!):D

دست به کار شدم ، تقریبا باید همه فهمیده باشن با پستم توی حرف بزن:)
طبق معمول امتیاز مرحله رو از دست دادم ولیاااا عروسی دعوتم کن میام:/
شما لطف داری...یه مورد دیگه هم اضافه کردم تحت عنوان مورد صفر که اگه شما دوست داشتی بخون!
درستع چیزی بود که بارها اشاره کردیم من اینده نگری تلقیش میکنم
گرچه این مورد ها اختصاصی برای شخصی که میدونم کیه و توی سایته نوشته شده!)
جمله سنگینیه جدا میشه ساعت ها راجبش حرف زد که شاید شخصی ترینا گاها عمومی شه^_^

اینکه از حق کار کردن برای خانم ی لطف ساختین و جوری میگین که انگار در حقش لطف میکنید ک میزارید کار کنه حالمو بهم میزنه=|||||||||||

همین که هی تاپیک کار کردن بانوان خارج از منزل میاد بالا
یعنی هنوز نفهمیدیم تساوی یعنی چی!
هنوز قراره همو قانع کنیم که آقایون اجازه بدن یا ندن
هنوز نفهمیدیم خود زن باید برای خودش تصمیم بگیره
مثل خانوما که درآمد برای شریکشون معیار مهمیه
میتونه معیار زندگی مشترک آقایون باشه
اما نمیتونین بگین من بهش اجازه میدم یا نه
یا نمیتونین بگین من میگم باید کار کنه چون من فکر میکنم کار کردن درسته
شما فقط حق انتخاب آدمی رو دارین که فکر میکنین شبیهتونه و میتونین باهاش احساس رضایت کنین
قرار نیست برین توی رابطه و زن یا مرد مقابلتون رو مطابق میلتون تربیت کنین!

Back
بالا