خاکپور بیعاطفه
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- امام
- شهر
- برازجان
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
چه جوابی؟دقیقا مشکل همینجاست و منظورم هم همین بوده
گرچه الان به جوابم رسیدم حدودا...
چه جوابی؟دقیقا مشکل همینجاست و منظورم هم همین بوده
گرچه الان به جوابم رسیدم حدودا...
وقتی از خوب و بد حرف میزنیم کم پیش میاد درباره هنجار ها و آداب صحبت کنیم. بحث رو ببرید سمت جرم و قانون ببینید جوابی دارید؟از لحاظ فلسفه اروپایی به خصوص نیچه چیزی به نام خوبی و بدی وجود نداره هر دو این ها نسبی ان و با گذر زمان دستخوش تغییر میشن در یک جامعه ممکنه در دوره ای پا دراز کردن جلو بزرگتر بی ادبی باشه و در دوره ای در همون جامعه نباشه
بستگی به هنجار هایی داره که اون جامعه بر اساس فرهنگ خودش تعریف میکنه......
کتاب چنین گفت زرتشت میتونه بهت کمک بیشتری کنه
من یک انسان آزاد و مستقل هستم. چه دلیلی داره که کسی برام قانون مشخص کنه و من طبق اونا عمل کنم؟خب ببین بحث واقعا گسترده اس و در فضا مجازی نمیشه خیلی بهش پرداخت
ولی اصولا تعاریفی که ما خودمون از بدی و خوبی ارائه میدیم جرم و جنایت رو هم شامل میشه و این بستگی به دستگاه قضایی اون جامعه داره
و مجازات برا جرائم يکسان در کشور های مختلف متفاوته.و قانون یک کشور تعیین کننده این مسئله هست.....
اصلا موضوع بدیهی ای نیست و باید براش دلیل بیارید. تنها موضوع بدیهی اینه که من آزاد و مستقلم. پایبندی به قوانینی که دلم نمیخواد، آزادیمو نقض میکنه، چرا باید بپذیرم؟وقتی شما توی یک جامعه زندگی میکنی باید قواعد و قوانین رو که اون جامعه برات تعریف میکنه بپذیری وگرنه عضو اون نیستی این ی چیز بدیهی هستش و جزو قوانین پایه جامعه شناسیه
موافقماصلا موضوع بدیهی ای نیست و باید براش دلیل بیارید. تنها موضوع بدیهی اینه که من آزاد و مستقلم. پایبندی به قوانینی که دلم نمیخواد، آزادیمو نقض میکنه، چرا باید بپذیرم؟
اصلا از جوابم مطمئن نیستم ولی به نظر من به این دلیل که2.چرا خدا اشخاص معروفی که منکر وجودش شدن را به فلاکت در میاره ولی اشخاص عادی که منکر میشن هیچ بلایی سرشون نمیاد یا فلاکت کمتری براشون اتفاق میافته؟
تا جایی که من خوندم و میدونم، پیامبر از زمان کودکی هم خیلی مهربون و باادب و... بوده4.پیامبر اکرم(ص) که از اول پیامبر نبوده و بزرگ نبوده پس ممکنه توی کودکیش یه سری خطاهایی کرده باشه پس چگونه معصومه؟یعنی توبه کرده و معصوم شده؟
خودتونم دارید میگید "ممکنه" که خطا کرده باشن. که خب اگه به اسلام و... اعتقاد دارید میدونید که خطایی نکردن هیچ وقت و هیچ جا4.پیامبر اکرم(ص) که از اول پیامبر نبوده و بزرگ نبوده پس ممکنه توی کودکیش یه سری خطاهایی کرده باشه پس چگونه معصومه؟یعنی توبه کرده و معصوم شده؟
عشق به همه چیز والا نیست3.عشق در زیست شناسی و این موضوعات فقط ترشح یک سری هورمون هست پس چرا عشق یه چیز والا عنوان شده؟
ولی در عین حال ممکنه یه فرد بیچاره ای که منکر خدا بشه هم روی یه عالمه آدم تاثیر بزاره روی بچه هاش و بعد از اون روی بچه های بچه هاش و همینجوری تا آخر متوجهین چی میگم؟ یعنی تاثیرات این آدم ها تا همون اندازه مخرب میتونن واقع بشن.اشخاص معروف میتونستن روی خیلییی از مردم تاثیر زیاد بذارن و به راه کج هدایتشون کنن
بعد خدا یجوری به فلاکت درآوردشون که مردم بفهمن اون خودش موجود بیچاره ای بوده و بس و به راه راست برگردن
یعنی برای مثال اگه یه شخصی تا 40 سالگی به بلوغ عقلی نرسه و توی اون مدت آدم بکشه یا هرجنایی بکنه حساب نیستو فکر کنم کلا خطاهایی که توی بچگی میکنیم نیاز به توبه ندارن و حساب نمیشن چون هنوز عاقل نشدیم
ولی امکانش صفر نیست و هرچیزی ممکنهخودتونم دارید میگید "ممکنه" که خطا کرده باشن. که خب اگه به اسلام و... اعتقاد دارید میدونید که خطایی نکردن هیچ وقت و هیچ جا
ولی در کل چیز والایی عنوان شده.عشق به همه چیز والا نیست
در ضمن ممکنه عشق واقعی یک چیزی فراتر از ترشح چند هورمون باشه که توضیحش با علم زیست شناسی ممکن نیست(مثلا روح یا...)
این که میگید هرررررر چیزی ممکنه . پس ممکنه خدایی هم در کار نباشه و شما در عقایدتون اشتباه کرده باشید. آیا هررر چیزی ممکنه؟ولی امکانش صفر نیست و هرچیزی ممکنه