• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پر دغدغه ترین سوال فلسفی زندگی شما

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع thinker
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
از لحاظ فلسفه اروپایی به خصوص نیچه چیزی به نام خوبی و بدی وجود نداره هر دو این ها نسبی ان و با گذر زمان دستخوش تغییر میشن در یک جامعه ممکنه در دوره ای پا دراز کردن جلو بزرگتر بی ادبی باشه و در دوره ای در همون جامعه نباشه
بستگی به هنجار هایی داره که اون جامعه بر اساس فرهنگ خودش تعریف میکنه......
کتاب چنین گفت زرتشت میتونه بهت کمک بیشتری کنه
وقتی از خوب و بد حرف میزنیم کم پیش میاد درباره هنجار ها و آداب صحبت کنیم. بحث رو ببرید سمت جرم و قانون ببینید جوابی دارید؟

خب ببین بحث واقعا گسترده اس و در فضا مجازی نمیشه خیلی بهش پرداخت
ولی اصولا تعاریفی که ما خودمون از بدی و خوبی ارائه میدیم جرم و جنایت رو هم شامل میشه و این بستگی به دستگاه قضایی اون جامعه داره
و مجازات برا جرائم يکسان در کشور های مختلف متفاوته.و قانون یک کشور تعیین کننده این مسئله هست.....
من یک انسان آزاد و مستقل هستم. چه دلیلی داره که کسی برام قانون مشخص کنه و من طبق اونا عمل کنم؟

هدف از خلقت ما چیه تو این اوضاع؟

وقتی شما توی یک جامعه زندگی میکنی باید قواعد و قوانین رو که اون جامعه برات تعریف میکنه بپذیری وگرنه عضو اون نیستی این ی چیز بدیهی هستش و جزو قوانین پایه جامعه شناسیه
اصلا موضوع بدیهی ای نیست و باید براش دلیل بیارید. تنها موضوع بدیهی اینه که من آزاد و مستقلم. پایبندی به قوانینی که دلم نمیخواد، آزادیمو نقض میکنه، چرا باید بپذیرم؟

اصلا موضوع بدیهی ای نیست و باید براش دلیل بیارید. تنها موضوع بدیهی اینه که من آزاد و مستقلم. پایبندی به قوانینی که دلم نمیخواد، آزادیمو نقض میکنه، چرا باید بپذیرم؟
موافقم
تفکر آنارشیستی منطقی تره کلا
باز این بر میگرده به لزوم؟ رعایت اخلاق
بعد باز بر میگرده به همون مرز خوب بعد و تعیین موقیعت اخلاق
که اینبار نمیشه راجع بهش نسبی و شخصی تصمیم گرفت چون ریشه اش قانون بوده و باید یه منطق جمعی روش حاکم باشه

قبلا تاپیک نسبتا خوبی در این زمینه داشتیم که پیشنهاد میکنم یه نگاه بندازید. البته شاید بحث به بهترین شکل هم پیش نرفته باشه ولی باز خوبه (از اینجا که قطعا بهتره)
https://www.sampadia.com/forum/threads/113165/

Collection sometimes proved very helpful and can give you surprises. It is too good that you have this collection. And thank you for sharing with us. Here is a website for you to have the best floor like Olympia tiles this floor is really easy to maintain and can be enjoyed for a long time. You have no need to make a proper routine to maintain the beauty of this floor. Just clean it with a mop. You can also try a wet floor sometimes. Hope you will like this floor if not then you can see some other floors according to your choice by simply visiting the squarefootflooring.com /

سوال من اینه که چرا اگه زندگی با وجود همه ی تلاش های ما شبیه تقلا کردنه باید ادامه داد؟با این که خدا گفته زندگی لهو و لعبه و ای حرفا

Back
بالا