همه از بازیای امروزی و جدید حرف میزنن و من به علت نداشتن یک کنسول بازی و یک سیستم پیسی درجه یک، همواره از بازیای نسل جدید محروم بودم؛ اما طبیعتاً بیکار ننشستم و خودم رو با بازیای قدیمیتر اما جذاب سرگرم کردم!
یکی از بازیایی که قطعاً اسمش رو شنیدین، سری Plants vs Zombies هست که قسمت اولشو بالای ۹۰٪ شما بازی کردین و هم نسخهی کامپیوتریش موجوده هم نسخهی موبایلش.
قسمت دومش که سال ۲۰۱۳ منتشر شد فقط مخصوص گوشیهای هوشمند طراحی شد و برای کامپیوتر لازم بود از یک Emulator استفاده کنین. بازیش از نظر جذابیتهای بصری و گرافیکی به شدت نسبت به سری اول پیشرفت داشت و گیمپلی بازی هم بهتر شد و تنوع گیاهان و زامبیا و قدرتشون هم بیشتر شد، اما یک سری نقطه ضعف داشت:
در درجه اول microtransaction بازی بود که شما رو وادار میکرد گیاهان پرمیوم رو با وجه نقد و پول واقعی خریداری کنید؛ گیاهانی مثل Snow pea یا Torchwood یا Jalapeño که جزو گیاهان اورجینال سری اول بودن، حالا در قسمت دوم پولی شدن و باید اونا رو بخرید تا براتون باز بشن!
در درجه دوم هم مکانیزم Leveling گیاهان و زامبیها بود که به شدت باعث بهم خوردن تعادل بازی میشد. در ابتدا گیاها همگی در لول ۱ هستن و شما وقتی Piñata بدست بیارید میتونید اونا رو آپگرید کنید که باز هم خود بازی به شما تعداد محدودی پینیاتا میده و برای بدست اوردن پینیاتای بیشتر، لازمه که دلار خرج EA کنید! و خب زمانی که بازیکنانی گیاهانشونو به لولهای بسیار بالا ارتقا بدن باعث Overpowered شدن اون گیاها و عملاً شکستن بازی میشن و واسه همین EA مراحلی رو ضمیمهی بازی کرد که در اونها زامبیها هم لولبندی دارن و کلاً هی همینجوری همگی دور هم لولآپ میشن :))) اینجوری بازی از حالت لذتبخش بودن درمیاد و دیگه بیفایده میشه.
راه حل چیه؟ الکترونیک آرتز که به منفورترین کمپانی آمریکا مشهوره و بسیاری از بازیها و شرکتهای بازیسازی رو به فاک داده برای کسب درآمد و سودجویی خودش، پس چیکار باید کرد؟
اینجاست که modder ها وارد عمل میشن و میان گندکاریهای EA رو جمع و جور میکنن.
دو کاربر به نام goodpea2 و Minepower اومدن و یک ماد برای این بازی ساختن به اسم
Eclise.
این ماد چند ویژگی مهم داره:
۱-
خبری از میکروترنزکشن نیست و تمامی گیاهان به مرور با پیشروی در بازی آنلاک میشن و گیاهان پرمیوم هم با Gem که Gem هم در طی خود بازی جمعآوری میشن. نیازی به پول خرج کردن نیست. تازه اگر هم Gem تون ناکافی بود، در طی بازی یک سری Secret Levels وجود داره که اگر موفق بشید اونا رو بدون Lawnmower ببرید، براتون اون گیاههای خاص رو باز میکنه!
۲- سیستم Leveling به کلی برداشته شده و در عوض
یک سیستم بسیار خفن به نام Tiering جایگزینش شده. بدین صورت که هر گیاه ۳ تا Tier داره و هر Tier هم مزایا و معایب دارن! یعنی ممکنه یک سری خاصیتها رو بهبود ببخشن، ولی یک سری رو بدتر کنن. تصمیم و انتخاب با بازیکنه که از کدوم Tier استفاده کنه و همین روند استراتژیکی بازی رو بهتر میکنه.
اون علامتهای یک خط برنز یا دو خط نقرهای یا سه خط طلایی رو میبینید؟ اونها همگی Tierهای مختلف از ۱ تا ۳ هستن. معمولاً Tier سوم از همه گرونتر و میزان کاراییش هم سنگینتر و بالاتره ولی ریشارژ کندتری داره و خب قیمتشون هم بیشتره. کلاً در این ماد گیاها همگی Balanced شدن و شما مجبورید که در انتخابتون دقت کنید.
۳- مراحل بازی به شدت
خلاقانه و در عین حال
سخت هستن! همگی از سختی PvZ 2 مینالیدن در حالی که این ماد چند برابر سختتره :))) و سختیش به هیچ عنوان زامبی اسپم نیست که هزار تا زامبی یهو بریزن وسط! سختیش حساب شده و به گونهای هست که بازیکن پس از باخت همیشه خودش رو مقصر میدونه، نه بازی رو! این یعنی یک difficulty استاندارد. ضمن این که Power up در این ماد وجود نداره :)))) یعنی یا باید مرحله رو با دستای خودت و مهارت و تفکر خودت ببری یا همش ببازی و هیچ راه تقلبی برای سادهتر شدن نداری! حتی Plant food هم در پارت اول بازی غیرفعاله و باید پارت اول رو بی پلنت فود سر کنید :)) زمانی هم که پلنت فود فعال میشه نمیتونید با سکه پلنت فود بخرید، فقط باید از همون تعدادی که در جریان خود مرحله بهتون میده به درستی استفاده کنید.
۴- یک سری
پازل و مینیگیم به بازی اضافه شدن که
در نسخه اورجینال وجود نداشتن و بسیار چالشبرانگیزن. مثل Plant Puzzles یا Bowling Party یا مراحلی که باید یک مأموریت خاصی رو به شیوهای که بهتون توضیح داده شده مطابق با قوانین خود بازی انجام بدین.
۵- یک سری
گیاهها و زامبیهای جدید توسط خود goodpea2 طراحی شدن که
در نسخه اصلی نیستن!! مثل Shadow zombie یا Wheat slinger.
یک جاهایی به قدری بازی سخت میشه که به زمین و زمان فحش میدید :)))) و اتفاقاً همین یکی از دلایلی بود که من دست کم ۳ بار بازیش رو تا انتها رفتم و هنوزم برام جذابیت داره!
میتونید از طریق
این لینک ، فایل نصب بازی به همراه obb بازی رو دانلود کنین. طریقهی نصبش هم ساده س؛
اول فایل apk رو نصب میکنین، سپس اونو اجرا میکنین تا یه صفحه سیاه باز شه و مدام بخواد loading کنه و گیر کنه. از صفحه میاین بیرون و فایل obb بازی رو تو پوشهی obb در Android قرار میدین (اونایی که اهل بازیای موبایلن میدونن چه مدلی باید قرار بدن) و حالا بازی اجرا میشه. اگر هم متوجه نشدین میتونین از طریق
ویدئویی که خود goodpea2 اونو منتشر کرده نحوهی نصب رو نگاه کنید.
+ از اونجایی که سطح بازیش ممکنه برای بعضیا زیادی سخت باشه، اومده ورژن آسون بازیشو هم تو اون لینک گذاشته :)) من توصیهم اینه همون Official obb رو دانلود کنید.
بازیش فقط مخصوص سیستمعامل اندرویده.