• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیشنهاد بازی(گیم)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Leo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
شاید اسم بازی Cryostasis به گوشتون نخورده باشه (یادمه فقط خودم این‌جا جزو تاپ 10 بازیای مورد علاقه‌م معرفی‌ش کرده بودم) ؛ اما تجربه‌ی جالبیه که توصیه می‌کنم امتحانش کنین.

cryostasis-001_6sn6.jpg

Cryostasis: Sleep of Reason یه بازی ترسناکِ روسی محصول 2008 عه، زاویه دید اول شخص داره، در یک محیطِ کاملاً یخ‌زده و برفی ماجراش رخ میده و داستانش از این قراره که شما در سال 1981 وارد یک اَبَرکشتی آیس‌بریکر هسته‌ای آرکتیکا که در قطب شمال در 1968 غرق شده می‌شید و در اون کندوکاو می‌کنید تا از حوادثی که براش اتفاق افتاده سردربیارید و البته بتونید وارد حافظه‌ی افرادی بشید که در اون جان باختن و گذشته‌شون رو تغییر بدید و جانشون رو نجات بدید.

photo_2022-05-22_20-30-00_lrxz.jpg

گیم‌پلی بازی خطیه و مسیر مشخصی داره، به مرور بهتون تجهیزات و سلاح میده تا با مردگانِ زنده‌شده‌ی متأثر از تشعشعات که به شما حمله‌ور میشن مقابله کنید. فلش‌بک‌هایی از گذشته زده میشه و شما به عنوان شخص ثالث در اون‌ها حضور پیدا می‌کنید و مشاهده می‌کنید که در فلان مکان که شما حضور دارین چه گفتگویی صورت گرفته، چه اتفاقی رخ داده و از این قبیل چیزها. تنها منبع ریکاوری سلامتی‌تون هم منابع گرمازا هستن مثل لامپ یا لوله‌های آب گرم یا هیزم‌های گداخته‌شده و هر وقت که دشمن وارد محیط میشه، محیط سرد میشه و با هر ضربه‌ای که بهتون می‌زنه شما گرماتون رو از دست می‌دید و سردتر می‌شید تا جایی که دیگه زنده نباشید.
بازی‌ش نمرات متوسطی دریافت کرده و اساسی‌ترین علتش هم نقد به مکانیک فایتینگش و لَگینگش در برخی نقاط بازیه، که البته به نظرم به قدری نیست که بخواد آزاردهنده باشه و بازیکن رو کلاً زده کنه. بازیش از کیفیت گرافیکی مطلوبی برخورداره، فضای تاریک و کریپی‌ای داره به‌طوری که انجماد رو واقعاً احساس می‌کنید.

کلی گشتم به نظرم اینجا از همه مناسبتر بود برای نوشتنش

دیدید یه زمان هایی یه بازی تفننی میخواید
بازی های گوگل برای این موقع ها خیلی خوبه
این بازیه به نظرم از همه بامزه تر بود
capture_w3bn.png

بچه ها میشه یه بازی آروم و ملو آنلاین معرفی کنید؟

بچه ها میشه یه بازی آروم و ملو آنلاین معرفی کنید؟
میدونم پاسخم خیلی با تاخیره اما هر چی که هست برمیگرده به روزایی که پر از استرس بودم.

BLANC

do.php

این محصول ۲۰۲۳ هست توسط استودیو Gearbox ساخته شده ؛ در سبک معمایی ؛ماجراجویی و سکوبازی که بر روی سیستم عامل ویندوز و نینتندو سوئیچ میتونین از بازی کردن باهاش به صورت تک نفره و یا آنلاین و دو نفره لذت ببرین.
خلاصه ای از داستان: توی هوای سرد و برف و بوران یک بچه آهو و گرگ به صورت تصادفی با هم رویارو میشن و اوایل بازی از هم متنفرن.((":
تنها چیزی که سرنوشت این دو رو به هم متصل میکنه هدف جفتشونه که چیزی جز پیدا کردن خانواده هاشون نیست.

اسم بازی در زبان فرانسوی به معنای رنگ سفید هست و حس میکنم علتش بخاطر تم زمستان و غالب بودن رنگ سفید برف سفیده.

بازی آرامش دهنده س.گیم پلی زیبایی داره.چالش های بازی خلاقانه به نمایش درومدن و کار تیمی و روابط بین این دو جانور رو به خوبی به تصویر میکشه.
انگار بازی هیجان خودش رو در هاله ای از حس ملویی که داره حفظ کرده.
همچنین بشدت شما رو به ادامه ی بازی ترغیب میکنه.
همچنین بازی حالت پویایی داره و میزان آپشن های بازی بنا به میزان صمیمیت گرگ و آهو بستگی داره.
در کل نمره ی شخصی من به این بازی ۸ از ۱۰ ه.

داستان بازی یه جاهایی واقعا برام گنگ بود مثلا اینکه چیشد که این دو از خانواده هاشون جدا شدن دلم میخواست در بین راه حالت فلش بکی بزنه و واضح تر نشون بده.
نکته ی دوم موقع پیدا کردن خانواده شون بود.خب خاندان آهو و گرگ ها چندان از هم خوششون نمیاد.(: یکم این رویارویی زیادی ریلکس طور و فانتزی بود واسم.
همچنین گیم پلی بازی به صورت تک نفره یکم سخت و هندل کردن دو تا کاراکتر مشکل بود.

• لایک
امتیازات: Alef
اگه دنبال یه بازی تقریبا کوتاه و ماجراجویی و معمایی هستید این بازی بنظرم واستون گزینه خوبیه.
اسمش stray هست.
درباره یه گربه ای هست که خانوادشو از دست میده و هیچ انسانی توی جهان وجود نداره. ما تو بازی گربه رو هدایت میکنیم تو دنیایی که فقط ربات ها وجود دارن و باید به خانوادش برسیم.
پایانشم قشنگ بود و حتما توصیه میکنم اگه وقت خالی داشتید این بازی رو امتحان کنید.
Cover_2.0.png

پس هم صنفی هستیم
توی اون زمان ps1 یه بازی داشت هاروست موون یا مزرعه دار. به جرئت میتونم بگم توی اون دوره وجود بازی ای که همچین استوری لین خفنی داشت و کلا آیتمهای زیادی برای به دست آوردن داشت و حتی قسمت اشیومنت طوری داشت؛ بهترین بازی عمرم بود با اختلاف.

• خوشحال
امتیازات: ////
Back
بالا