امروز دوست داشتم چه کسی باشم؟

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
1405
جای کسی که فصل آخر ریاضی رو خوب بلده.یا بهتر،امتحان ریاضیشو داده و تموم شده رفته.

TiaTi

کوچولو..
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1406
جای خودم تو ۲۴ خرداد وقتی که منتظرم ۶۰ درصد از زمان آزمون تفکر بگذره و بتونم برم بیرون
می‌تونم شرط ببندم دارم واسه معلم موردعلاقه ام دور صفحه نقاشی می‌کشم و به این فکر می‌کنم که وقتی رفتم تو حیاط چه شکلی به بهترین نحو ممکن از حنجره ام استفاده کنم و چه شکلی از آزادیم بهره ببرم. آره خلاصه.

melina03

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
مدال المپیاد
زیست
ادمی ک کمتر درگیری فکری داره..
ن اصن جای کوه. درخت.. دیوار

• شروع کننده موضوع

venusi

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی
امروز دلم میخواست خودم باشم
اما اون روز های زمستونی دوران دبستان
اون روزی که طوفان بود و هوا ابری و سیاه بود
مامان ماهی قزل آلا پخته بود و زیتون و سبزی و سبزی پلو و سفره پهن کرده بودیم وسط هال خونه و من بودم و مامان بود و سارا...
من ترسیدم مامان و سارا از طوفان ترسیدن و رفتیم پشت پنجره...پشت پنجره ی اطاق مامان اینا و پنجره ها خیلی از قد من بالاتر بود (آخه اون زمونه و توی اون شهر پنجره ها رو بالا می ساختن که عفت زن و دخترانون بی عفت نشه: ) )
من روی پنجه ی پا ایستاده بودم و چون خونه ما سر سه نبش خیابون بود یه تصویر گرد داشتم از حیاط دبستانم و از باغ روبروی خونه و از کوه و از مابقی خونه ها و می دیدم ابرها سیاهن و می دیدم درخت ها دارن از ریشه در میان و می دیدم لباس و آشغال و پلاستیک و گرد و خاک توی هوا پرواز میکنه...
جمعه بود و لعنت خداوند به غروب های جمعه های اون روز ها که هیچ کاری نداشتیم و هیچ یاری نداشتیم و هیچ جایی نداشت اون شهر برای رفتن و انگار زندانی بود که درها و میله هاشو نمی دیدیم.....

mani..

Dead for testing purpose (alive)
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1402
رشته دانشگاه
پزشکی
نمیدونم چرا [چون فاکینگ از شهرت بدم میاد]؛ ولی دلم خواست برای چند ساعت جای هنرپیشه‌ای باشم که اصل دغدغه‌ش اینه که کی افیش داره و کی فیلم بعدیش یا تئاتر بعدیش شروع میشه و کی باید بره برای تمرین؟ از اون‌طرف هم منیجرش هی زنگ میزنه که باید بره فلان مصاحبه، بهمان مصاحبه. فلان مراسم، فلان فرش قرمز. بعد استرس بگیره که “ای وای از الان باید به استایلیستم و کوفت و زهرمارم بگم استایل متفاوت آماده کنن برای این برنامه‌ها، آخه طرفدارا اخیراً خیلی ایراد گرفتن از اینکه مدام فقط همین کت و شلوار رو می‌پوشم”. بعد همون لحظه که داره به استایلیستش تکست میده، یه طرفدار میاد جلو راهش و ازش عکس و امضا میخواد. سریع میره خونه که آماده شه برای افترپارتیِ کنسرتِ رفیقش. ای بابا. شب شلوغی قراره بشه.

hypnos

کاربر فوق‌حرفه‌ای
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1404
مدال المپیاد
نقره‌ی ادبی
یه بچه ی کلاس اولی که دو ماهه مدرسه ش تعطیل شده و سه ماه تابستون داره 🥹🥲
آزمون هاش هم ایناس : فارسی ، ریاضی ، علوم ، نقاشی

• شروع کننده موضوع

venusi

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی
امروز
اصلا حتی دیروز
دلم میخواست یه رستوران می داشتم
یه کشور شرقی ، یه نقطه غیر توریستی و شرقی و کوچیک
در حالی که خودم اهل اونجا نبودم ، نبودم و همه همشهری هام منو میشناختن و هیچی از گذشته ام کشورم از کارایی که کردم نمی دونستن.
رستورانم از اون رستورانای شبونه بود و برای شام میومدن پیشم و نمی رفتن و معاشرت می کردیم و من براشون غذا می پختم از خودشون بهتر و براشون حرف میزدم از هرچی خودم می خواستم.بارون میومد...مدام بارون میومد و وقتی آفتاب می شد واقعا آفتاب رو لمس می کردم و نه اینکه بهش فحش و نفرین بفرستم.
دعوتم میکردن مهمونی و عروسی و عزا...بهشون کمک می کردم و بهم کمک می کردن و از همه مهم تر ، هیچ نگرانی ای و هیچ وابستگی و هیچ دل نگرانی ای از گذشته همراهم نداشتم و حال بود و حال بود و حال...

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ard
سال فارغ التحصیلی
1400
مثل کسی که یه کتابخونه زده تازگیا و نشسته زیر کولر و داره کتاب میخونه
سفارش میگیره و کتاب تحویل میده
سفارش های از راه دور رو هم با بسته بندی خوشگل به همراه یه هدیه ( برای ذوق کردن مشتری) میبره میده دست پست
از کتابا عکس میگیره و تو صفحه اینترنتی به اشتراک میذاره
کتابایی که جدیدا رسیدن رو هم با سلیقه و دقت زیاد تو قفسه ها میچینه (با اون زیر پایه های کوچیک)

Sunshineツ

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
1403
دوست داشتم "ادی" باشم توی Limitless.
با یه دونه NZT بتونم ساعت‌های متوالی چیزهای مختلف رو بخونم و یاد بگیرم، خسته نشم و هیچ کدوم یادم نره.

نام مرکز سمپاد
شهیداژه ای
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1402
دانشگاه
IUT
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
یه پیرمرد تو پارک که داره با رفیقای همنسش خاطره تعریف میکنه

hypnos