- ارسالها
- 2,395
- امتیاز
- 22,812
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان سه
- شهر
- طـــهـران
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- رشته دانشگاه
- زیست فناوری/ ژنتیک
ولی جدی اگر فحش میدید که بگید خیلی کولید و خاکی و مخ بزنید، خیلی خرید.
بای.
بای.
بابا مثلا تو داری کلمه A رو به معنی بد استفاده میکنی، چطوری قراره تاثیر مثبت داشته باشه؟ مثال بزن.اینکه آدما به کلمات عکس العمل اگزجره نشون ندن آره تغییر مثبتیه
فکر میکنم دارم منظورم رو بد میرسونمبابا مثلا تو داری کلمه A رو به معنی بد استفاده میکنی، چطوری قراره تاثیر مثبت داشته باشه؟ مثال بزن؟
اتفاقا اگه منظورت اینه که یه سری استیگما ها کمتر بشه، راهش آموزشه نه فحش دادن استفاده یه سری کلمات به عنوان فحش اتفاقا استیگما رو بالاتر میبرن.
و من اصلا حرفم به اینه که در جامعهای که این کلمه رایجه، مردم حساسن و استگیما وجود داره، چون اصلا هدف از فحش اینه که طرف رو ناراحت کنی دیگه؟فکر میکنم دارم منظورم رو بد میرسونم
اگر الان تو یه دعوا به یکی بگی مادر**ده عکسالعمل اون فرد نسبت به ۵۰ سال پیش که جامعه حساس تر بود خیلی یاواش تره
میگم حساسیت کمتر باعث زندگی مسالمت آمیز تریه
حیا و عزت نفس معادل فارسی و اسلامیزه integrity هست.
اگه واقعا برات همچنان تفاوت توهین به شخص مقابل و توهین به خانواده/نزدیکان اون فرد برات سواله، میتونی برای خودت یه مثال شخصی بزنی و احتمالا تفاوتش رو بهتر متوجه بشی.
مثلا فرد A علت ناراحتی توئه، به فرد B که مثلا خواهرشه توهین می کنی؟
مسالمت آمیز به چه بهایی؟خانم @Orelia هم داشتن می گفتن که چنین مسالمتی آیا ارزش داره و مثبته؟میگم حساسیت کمتر باعث زندگی مسالمت آمیز تریه
من همون اول هم توجیه کردم که بله ارزش دارهمسالمت آمیز به چه بهایی؟خانم @Orelia هم داشتن می گفتن که چنین مسالمتی آیا ارزش داره و مثبته؟
بذارید مثال بزنم،امروز نسبت به ضرب و شتم افراد حساسیت وجود داره،فردا اگر فرضا این حساسیت از بین بره،یعنی زندگی مسالمت آمیز تر شده و این رو باید مثبت تلقی کرد؟
چرا فحاشی آسیب مستقیم نیست؟ شما میگید نباید بهش حساسیت نشون داد،ولی این طبیعیه که افراد تمایلی نداشته باشن با الفاظی رکیک مورد خطاب قرار بگیرن. عادی سازی این مسئله به این عنوان که حساسیتش رو از بین ببریم به نوعی پاک کردن صورت مسئله میشه.و تفاوتش با ضرب و شتم اینه که ضرب و شتم آسیب مستقیمه
اما آسیب فحش دادن همون حساسیته
این مثال شما مع الفارق بود آقا
من نمیگم احساسشو از بین ببریم یعنی نمیگم بیوفتید تو خیابون به همه فحش خواهر مادر بدیدچرا فحاشی آسیب مستقیم نیست؟ شما میگید نباید بهش حساسیت نشون داد،ولی این طبیعیه که افراد تمایلی نداشته باشن با الفاظی رکیک مورد خطاب قرار بگیرن. عادی سازی این مسئله به این عنوان که حساسیتش رو از بین ببریم به نوعی پاک کردن صورت مسئله میشه.
این درسته که این کار حساسیت نسبت به این مسئله رو از بین میبره،ولی نباید ببره.نسبت به برخی از مسائل همچنان باید حساسیت وجود داشته باشه.و باید چنین در جامعه جا انداخت که این فحاشی ور بیفته،نه اینکه حساسیت بهش از بین بره.البته این جا انداختن اصلا کار آسونی نیست و صرفا به تغییرات فرهنگی در طی نسل های بعد بستگی داره.میگم اگر استفاده روزمره از فحش ها باعث از بین رفتن این حساسایت میشه یعنی رسما اون فحش ها از معنا خالی میشن و تنش جامعه جمعا کمتر میشه
خوب من توجیه کردم چرا از بین رفتن حساسیت خوبه (باعث کم شدن خشونت میشه)این درسته که این کار حساسیت نسبت به این مسئله رو از بین میبره،ولی نباید ببره.نسبت به برخی از مسائل همچنان باید حساسیت وجود داشته باشه.و باید چنین در جامعه جا انداخت که این فحاشی ور بیفته،نه اینکه حساسیت بهش از بین بره.البته این جا انداختن اصلا کار آسونی نیست و صرفا به تغییرات فرهنگی در طی نسل های بعد بستگی داره.
وجودش خوبه چون این اصلا جالب نیست که جامعه نسبت به الفاظی تا این حد رکیک بی تفاوت باشه! ضمن اینکه خب،با همین دید میشه گفت حساسیتمون نسبت به خیلی امور دیگر رو هم از بین ببریم.البته خب،میدونید،خیلی نمیشه این قضیه رو کنترل کرد.باید دید در تغییرات نسل های آینده چطور پیش میره.خوب من توجیه کردم چرا از بین رفتن حساسیت خوبه (باعث کم شدن خشونت میشه)
شما ها هیچ کدوم نمیگید چرا وجود حساسایت خوبه
فقط میگید باید باشه
دلیل اوّل اینکه هرکسی جرئت نمی کنه هر حرفیو بزنه و بقول @Marziie اگه یجا حرف ناجوری زد، میزنن تو دهنش.خوب من توجیه کردم چرا از بین رفتن حساسیت خوبه (باعث کم شدن خشونت میشه)
شما ها هیچ کدوم نمیگید چرا وجود حساسایت خوبه
فقط میگید باید باشه
چون دنیا رو به جای بهتری تبدیل می کنه «آره، به شدّت کلیشه ایه دلیلم ولی دلیل درستیه»چرا ادب چیز مهمیه؟
در کاربرد عام به معنی جذب نکردن/نشدن به خانواده مردمه :)جواب سوال قبلی منم ندادی، حیا چیه؟
این بازم توجیه نیستوجودش خوبه چون این اصلا جالب نیست که جامعه نسبت به الفاظی تا این حد رکیک بی تفاوت باشه! ضمن اینکه خب،با همین دید میشه گفت حساسیتمون نسبت به خیلی امور دیگر رو هم از بین ببریم.البته خب،میدونید،خیلی نمیشه این قضیه رو کنترل کرد.باید دید در تغییرات نسل های آینده چطور پیش میره.
توجیه شما ام که رسما باطله چون خودش به جای اینکه بر منطق سوار باشه بر باوری سواره که منطقش برای خیلی ها توجیح نیستدلیل اوّل اینکه هرکسی جرئت نمی کنه هر حرفیو بزنه و بقول @Marziie اگه یجا حرف ناجوری زد، میزنن تو دهنش.
دلیل دوّم اینه که شکستن قبح اسامی، باعث شکستن قبح خود اعمال میشن، و وقتی قبح کلمه ی «حرومزاده» بریزه، قبح خود حرامزادگی هم تا حدی میریزه و وقتی هم که دیگه کسی فرق چندانی بین حرومزاده و حلال زاده نزاره، ملّت دیگه آنچنان اهمیت نمیدن بچّشون حلال زاده باشه یا حرومزاده، که باعث افزایش پدیده ی حرومزادگی میشه.
ادامه ی بحث، به این می رسه که چرا باید هر حرفی رو هر جایی نزد؟
چرا برای مثال حرامزادگی بده؟
و وارد حیطه ی اخلاقی میشه که فکر نکنم اخلاق رو قبول داشته باشی :)
@صوراسرافيل چه عجب یه جا هم عقیده ایم
لازم نیست انقدر پیچیده حرف بزنی، بگو پایه اش اخلاقه و منم اخلاق رو قبول ندارم، که کسایی با سنّ کمتر از من و تو هم بفهمن.توجیه شما ام که رسما باطله چون خودش به جای اینکه بر منطق سوار باشه بر باوری سواره که منطقش برای خیلی ها توجیح نیست