قاصدک
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بیهق
پاسخ : دلایل و فلسفه های علمی برای وجود یا عدم وجود خدا
ولی خب به نظر نمیاد مثلاً بعد از ظهور گاوپرستی چندین نفر به عنوان پیامبران ِ اون مکتب ، با فواصل زمانی ِ زیاد اومده باشن و گفته باشن که این مکتب حقه و ما حرفای کسایی که قبلمون بودنُ تایید می کنیم و ...
اون تداوم مدنظرم بود راجع به پیامبرها . باید دید چنین چیزی به این شکل درمورد سایر عقاید هم وجود داشته یا نه .
احساس می کنم نیاز دارم یکم راجع به این قضیه تحقیق کنم بعد بیام بگم : )به نقل از Fireball.II :ببینید کنار این پیامبرا که شما قبولشون دارید یه سری ادیان هم هستند که ازشون به ادیان الهی یاد نمیشه.بالتبعش پیامبراشون هم الهی نبودن.چطور میشه یکی پا میشه و بودیسم رو شروع میکنه و طرف -به قول شما- هیچ نسبتی با الله نداره؟ یا ادیان پاگان ،یا بت پرستا.اینا همه پیامبراشون رو داشتن طبعا.اینجوری نبوده که یهو یکصد نفر آدم از خواب پاشن و برن بودایی شن مثلا.
حتی تو همین سالهای اخیر بابی و بهاییت رو داریم."ادیان نوخواسته" و....
و خب این نکته م هست که شما میگید ادیان امروزی -جز اسلام- تحریف شدن.چرا؟ چون بگید که آره،اینها با ما همسو نیستند پس چیکار کنیم؟ بگیم " نه اینا تحریف شدن.وگرنه همشون با ما همسو بودن."وگرنه که یکی میگه یهوه ،اون یکی میگه الله ،اون یکی میگه لوسیفر مثلا.
ولی خب به نظر نمیاد مثلاً بعد از ظهور گاوپرستی چندین نفر به عنوان پیامبران ِ اون مکتب ، با فواصل زمانی ِ زیاد اومده باشن و گفته باشن که این مکتب حقه و ما حرفای کسایی که قبلمون بودنُ تایید می کنیم و ...
اون تداوم مدنظرم بود راجع به پیامبرها . باید دید چنین چیزی به این شکل درمورد سایر عقاید هم وجود داشته یا نه .