پاسخ : اثبات یا نقیض وجود خدا
دوستان ببخشید اگه تکراریه آخه من حوصله ام نشد همه ی هشت صفحه رو بخونم.
من به خدا با تمام قلبم اعتقاد دارم حالا چرا الان میگم ( ببخشید اگه زیاده آخه مسیله ی ساده و یا کوچیکی نیست که جوابش ساده و یا کوچیک باشه! در هر حال این یه قسمتشه!)
میدونم باور خدا سخته گرچه که اکثر آدما اونو احساس میکنن اما از جایی که خداوندی که تعریف شده بسیار بزرگه و از بعد هایی که ما میشناسیم جداست و خالق همه چیه و میتونه همه ی انسان ها و جنیان رو هم زمان بفهمه و به اونها در هر شرایطی کمک کنه و ... اینهاست که برای ما فهم خدا رو مشکل میکنه آخه انسان یک موجوم منطقی - احساسی هست و از جایی که این بعد ها رو تا حالا احساس نکرده براش خیلی سخت هست و اینجور منطق های پیجیده رو. #-o
اما حالا چرا من و یا خیلی آدم های دیگه به خدا اعتقاد داریم؟!!!
1
اولین دلیلی که قابل فهم ترینشونه اینه که نشانه های خدا اطرافمونو پر کرده من با برهانات و اینا کاری ندارم (!) چونکه امکان داره تکراری شده باشه و یا اینکه فمشون سخت باشه و یا بعضی ها قبولش نداشته باشن.اونهایی رو میگم که خودم باور دارم و یا خودم بهشون رسیدم.داشتم میگفتم نشانه هاش که اطراف ما رو پر کرده برای مثال اینکه ما همه مون قبول داریم که ذهن انسان تا یه حدی میتونه مسایل رو بفهمه و اینطور نیست که اگه بخواد بتونه همه چیزو یک جا درک کنه و بهش برسه اینو یه مقدمه گفتم برای مثال از نشانه ای که میخوام بگم: این که به نظر من یه نشانه ی خیلی بزرگه اینه که خیلی جالبه که همه ی ادیانی که ما بهشون میگیم ادیان الهی خدایی که تعریف کردن همه عین همه یعنی توی همه شون خداوند عادل مهربان از همه بزرگ تر بخشنده تره و قادر مطلقه این ها نمیتونن زاده ی ذهن انسان ها باشن آخه مگه میشه که این همه کتاب الهی توی این همه کشور مختلف ( عربستان اسراییل فلسطین مصر اروپا و ... ) همه یه خدا رو معرفی کنن در حالی که اگه یک انسان بخواد برای اولین بار از بی اعتقادی محض به خدا ( قبل از ادیان الهی و یا هر گونه اعتقاد به خدا ) چنین خدای قادر مطلق و خالق توانمندی رو بسازه که تا حالا حتی نتونسته درکش بکنه چرا که از جنس صفاتی که توی این دنیا هست نیست و بر فرض محال هم که بتونه ولی توی زمان قدیم که 100 کیلومترو به زور میرفتن چه طوری توی یه کشور دیگه با کیلومترها مسافت یکی دیگه دقیقا همون خدا رو تعریف کرده. هزاران نشانه ی دیگه توی این دنیا وجود داره که به نظر من اگه یه انسان فقط بشینه و بهشون فکر کنه ( با ذهن باز ) حتما خدا رو با تمام وجودش درک میکنه و اگه بعد از این باز هم ایمان نیاره فقط داره سر خودشو کلاه میزاره و همون کافر دین خودمون میشه.
بنابراین از نظر من همه ی انسان ها به کمی فکر در اطرافشون به خدا میرسن و از نظر من همه توی زندگیشون حداقل یه بار مطمین میشن که خدا وجود داره ولی اگه اون بارو سر خودشون کلاه بزارن امکان داره این شفافیت به مرور زمان از بین بره و ...
قرآن هم همینو میگه : سنریهم آیاتنا فی الآفاق و فی انفسهم حتی یتبین لهم انه الحق : به زودی نشانه های خود را به آنها ( انسان ها ) در آسمان ها و در خودشان به آنان مینماییم چنانکه به یقین برسسند که همانا او بر حق است.
چون زیاد شد بقیه ی دلایلمو بعدا میگم!!!!!!! در ضمن حاضر به ادامه ی بحثم هستم البته به شرطی که دوستان جوگیر نشن و در محیط آروم بحث کنن اگه کسی خواست راجع ب چیز دیگه ای هم بحث کنه یه نامه به من بده جواب میدم در ضمن دوست خوبمون اگه با جایی از این دلیل مشکل داری در خدمتم اگه خواستی بگو با هم بحث کنیم...