علیمپو
بچّه سنّی
- نام مرکز سمپاد
- حلی۲
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1396
پاسخ : انسان اختیار ندارد
آره ! الان تو واسه خدا مردی ! درکش خیلی سخته ، ولی با توجه به تعریف خدا ، این اتفاقاتی که می افته ، همشون با هم واسه خدا می افته !(قطعا ما نمیتونیم چنین چیزی رو درک کنیم ! )
خب صبر کن شهودتو نزدیک به شهود خودم کنم الان قبول داری با توجه به تعریف خدا ، خدا همزمان قبل و بعد و در حال انجام یه اتفاق وجود داره ! و همشون رو با هم میبینه ؟
# نه درک می کنم چیزایی که من میگم واسه خودم کاملا منطقیه ، چیزایی هم که تو میگی واسه خودت منطقیه ، که از طرز دیدمون به قضیه نشات میگیره !
به نقل از CrazyBõy :خب الان اگه اون زمانه رو حل کنم مشکل حله دیگه ؟ :د
خب اون تغییرات جهان که ما بهش میگیم زمان ؟ همه اون تغییرا واسه خدا درجا انجام شده ! (مثن همزمان که خورشید طلوع میکنه غروب هم میکنه :د) عجب چیزی شدا
خب ببین ! یه چیزی که اتفاق میفته , چه واسه من چه واسه تو و چه واسه خدا اتفاق میفته ! چه توجیهی داری که میگی عمل X میتونه واسه خدا اتفاق بیفته و واسه ما اتفاق نیفته ؟ اصلا تو این شرایط X اتفاق افتاده یا نیفتاده ؟ مثلا من الان واسه خدا مردم ؟
در رابطه با اون وحی هم ، الان اون زمان که خطه ، خدا هم فکر کن یه خطه ! یعنی خدا بالای تک تک نقاط این خط وجود داره
معنی خاصی حس نمی کنم ! صرفا داری یه شهود واسه خودت دست و پا می کنی ! "شهودِ من" که فرض تو رو قبول ندارم با "شهودِ خودت" متفاوته !
کلا توی 3 تا پست داری این فرضیه رو بیان می کنی و در چندین شکل متفاوت و مثال های متفاوت ! و من نیز نمی پذیرم ! چون این چیزی که میگی واسه خودت به طرُقِ مختلف بدیهی شده ! ولی خب اصلا به نظر من مبنا و پایه ی محکم استدلالی واسش ندیدم !
(یکم صحبتم تند بود ولی خب یکم روش فک کن)
آره ! الان تو واسه خدا مردی ! درکش خیلی سخته ، ولی با توجه به تعریف خدا ، این اتفاقاتی که می افته ، همشون با هم واسه خدا می افته !(قطعا ما نمیتونیم چنین چیزی رو درک کنیم ! )
خب صبر کن شهودتو نزدیک به شهود خودم کنم الان قبول داری با توجه به تعریف خدا ، خدا همزمان قبل و بعد و در حال انجام یه اتفاق وجود داره ! و همشون رو با هم میبینه ؟
# نه درک می کنم چیزایی که من میگم واسه خودم کاملا منطقیه ، چیزایی هم که تو میگی واسه خودت منطقیه ، که از طرز دیدمون به قضیه نشات میگیره !