• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :
    ثبت نام عضویت

خاطرات سوتی‌ها

*Sadra*

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
میشه نپرسی؟
شهر
Tabriz
سال فارغ التحصیلی
1404
مدال المپیاد
-
دانشگاه
-
رشته دانشگاه
-
من یبار از مانکن لباس فروشی پرسیدم ساعت چنده 😂

melina03

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
من با عینک شبم ک شیشه اش ابیه رفتم لباس بخرم.. بعد با فروشنده دعوام شده بود ک این سرخابیه ن قرمز.. خلاصه مامانم اومد عینکمو برداشت دیدم ااا ن واقعا قرمزه مث اینکه..😂
هیچ وقت قیافه یارو یادم نمیره

Freaky girl

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
0000
سوار تاکسی شدم بعد من دو نفر دیگه هم سوار شدن عقب کنارم نشستن، نگاه کردم دیدم دوست بابامه... گفتم سلام آقای فلانی و اینا. با هم احوالپرسی کردیم، داشت پیاده می‌شد پول رو داد به راننده و گفت آقا دو نفر حساب کن... منم گفتم بابا این چه کاریه؟ خواهش می‌کنم... شرمندم کردین و این حرفا...که دیدم با یه لبخند ملیح به راننده گفت: آقا سه نفر حساب کن! تازه فهمیدم اون دومی پسرش بوده. فکر که میکنم بهش قلبم تیر میکشه😩

*Sadra*

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
میشه نپرسی؟
شهر
Tabriz
سال فارغ التحصیلی
1404
مدال المپیاد
-
دانشگاه
-
رشته دانشگاه
-
من یبار فک کردم در مغازه بازه با کله رفتم تو سکوریت 😂

melina03

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
-بچه ها کلاس فلان بازه؟
+استاد فک کنم درش اشتباهه😂
(کل سوالایی ک ما حل میکنیم صحیح غلطه..و فاکینگ شت...اینجوری بود ک کمتر حل کن سوال بچه..😂)

-بچه ها اینا با میتوز هم تولید مثل میکنن..
+(به طور کاملا غیرارادی و ناگهانی) بچه ها میوز کنین😂😂 تا پن دیقه داشتم به شری ک گفتم میخندیدم

Unreal Ali

علی امّا غیرواقعی
نام مرکز سمپاد
شهید صدوقی
شهر
یزد
سال فارغ التحصیلی
1404
داشتم تو عالم خودم رو تخته کلاس چرت و پرت مینوشتم. بچه ها داشتن میرفتن بیرون از کلاس گفتم میرید که چی؟ تهش ش. میاد داد و هوار که چرا اینجایید. یکم بعد برگشتم دیدم ش. وایساده با اون قیافه عجیبه داره نگاهم میکنه.

مردم بهم ميگن صومه

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان يک دوره اول
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1406
این مربوط به من نیست ولی یه نفر داشت یه خانمیو به نام حاجیه کوثر صدا میکرد .. این تا حرف ث رو گفت یهویی بچه کوچیکه طرف گریه کرد مجبور شد بره سمت بچش و اسمو نصفه گفت ..
خلاصه چیزی خوبی نبود و منم بیخیال همه چی شدم زدم زیر خنده .. بعد مامانم و خود اون بدبخت هم بهمون اضافه شد ..

Mr.omid

پدر
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
حوزه علمیه
رشته دانشگاه
آخوندشناسی
سر زنگ بسیار شیرین ریاضی رسیده بودیم به بحث شیرین هندسه و اثبات
استاد بسیار دوست داشتنی و عزیزمون داشتن چند تا سوال برای تکلیف میدادن
یهو معلممون شروع کرد به شمردن سوال(من و رفیقام ته کلاس میشینیم و تو کلاس اصلا هیچکس حرفی نمیزد و فقط داشتن مینوشتن بچه ها.خیلی ساکت بود)
1..2..3...
منم دهنم بصورت غیر ارادی و ناخواسته گفت برو خار ننه ...
و همه شنیدن:/یه منفی رو به عنوان جایزه از استاد گرامی گرفتم تا یاد بگیرم روی فعالیت های غیرارادیم بیشتر کار کنم(البته که قبلشم یه منفی دیگه داشتم و منفی در منفی هم میشه مثبت ایزی پیزی:)

melina03

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
-بچه ها کلاس فلان بازه؟
+استاد فک کنم درش اشتباهه😂
(کل سوالایی ک ما حل میکنیم صحیح غلطه..و فاکینگ شت...اینجوری بود ک کمتر حل کن سوال بچه..😂)

-بچه ها اینا با میتوز هم تولید مثل میکنن..
+(به طور کاملا غیرارادی و ناگهانی) بچه ها میوز کنین😂😂 تا پن دیقه داشتم به شری ک گفتم میخندیدم
یکی دیگه از سوتیای امروز...
من:بچه ها 1402 داریم میریم تو 403 یا..
یکی دیگه: نه برعکس😂😂😂
اخرشم از استاد پرسیدیم.401 ایم یا 402😂

Bluebell

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ...
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1404
۱. این سوتی من نیست
۲. هر کسی میتونه با خدای خودش اونجوری که میخواد راز و نیاز کنه یا به اعتقاداتش متوسل شه

ما یه بار رفته بودیم روضه ، خانومی که داشت روضه میخوند (خانوم جلسه ای🤣 ) گفت خانوما با صدای بلند بگین یا زهرا اغیثینی ..... ما داشتیم نگا میکردیم همه داشتن میگفتن اغیثینی ، حس کردم یکی داره ناموزون میزنه ، گوش کردم دیدم پشتیم داره میگه یا زهرا علی سینی ، هیچی دیگه ، درس عبرت شد برام وسط روضه از خنده گسسته نشم🤣🤣

DarkLightI

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علّامه حلّی۳
شهر
طهران
سال فارغ التحصیلی
1406
یبار داشتم با یکی چت می کردم، ازش خواستم صفات منفیشو بگه، اونم بصورت کلمه ای گفت، منم سوالم رو یادم رفته بود (#حافظه) و فکر کردم داره بهم بد و بیراه میگه، بهش گفتم آینه:))

بالا