• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خاطرات سوتی‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوتی‌ها

ما یه معاون پرورشی داشتیم هر سری بش فش می دادی پشت سرت بود :دی ولی ما از رو نمی رفتیم بازم فش می دادیم

یه بار یکی زیادی داشت از خودش تعریف می کرد من گفتم: بله هیچ ماستی نمی گه من ترشم :)) ;D :))

من یه بار سر کلاس زیست اومدم بگم جنین در حال رشد گفتم ج*** در حال رشد

بابا اون مرده رو نیگا کن داره رو پاهاش راه میره!!!! :))(اشاره به راه رفتن روی نوک پنجه ی پا که شدش خود پا!)

خوب هیچی بد تر از این نیس که ادم خیلی ادعا کنه و بعدش مفصل ضایع بشه:من جلو دبیر فیزیکمون کلی احترام دارم یه روز که داشت پیش دبیرای دیگه از ادب من تعریف می کرد من با دوستم وارد دفتر دبیران شدیم و وقتی یکی از اون دبیرای محبوب(!)از جلومون گذشت و بعد از این که گذشت من شروع کردم به اداش رو در اوردن(خوب این کارو عالی انجام می دادمو همه به این اعتقاد داشتن)و خوب مدیر هم از پشت سر اومد و .....

«و الحق که اب از جوی رفته به جوی باز نمی گردد»

یه بار خواستم سر کلاس ریاضی واسه جام اعتراض کنم گفتم : خانوم اونایی که عقب می بینند نمی تونن بشینن :)) ;D

اقا ما ها همه متفق القول(منو پوفیلا و جوجهو احتمالا دیگران! غزال اضافه شد!) به این نتیجه رسیدیم کسی به اندازه من سوتی نمیده!!!!
برین لنگ بندازین:
1.خزعول!!!
2.کارشناسی ارشد پزشکی!!!
3.sherekat!!
4.... به علت زیادی فراموش کردیم!!

داداشم میخواست بگه حالا الهام بیار باقالی بار کن گفت:حالا خر بیار الهام بار کن ;D ;)

به نقل از N0khale :
داداشم میخواست بگه حالا الهام بیار باقالی بار کن گفت:حالا خر بیار الهام بار کن ;D ;)
کارت سارز ایرانسل

Back
بالا