خاطرات سوتی‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوتی‌ها

ما یه معاون پرورشی داشتیم هر سری بش فش می دادی پشت سرت بود :دی ولی ما از رو نمی رفتیم بازم فش می دادیم

یه بار یکی زیادی داشت از خودش تعریف می کرد من گفتم: بله هیچ ماستی نمی گه من ترشم :)) ;D :))

من یه بار سر کلاس زیست اومدم بگم جنین در حال رشد گفتم ج*** در حال رشد

بابا اون مرده رو نیگا کن داره رو پاهاش راه میره!!!! :))(اشاره به راه رفتن روی نوک پنجه ی پا که شدش خود پا!)

خوب هیچی بد تر از این نیس که ادم خیلی ادعا کنه و بعدش مفصل ضایع بشه:من جلو دبیر فیزیکمون کلی احترام دارم یه روز که داشت پیش دبیرای دیگه از ادب من تعریف می کرد من با دوستم وارد دفتر دبیران شدیم و وقتی یکی از اون دبیرای محبوب(!)از جلومون گذشت و بعد از این که گذشت من شروع کردم به اداش رو در اوردن(خوب این کارو عالی انجام می دادمو همه به این اعتقاد داشتن)و خوب مدیر هم از پشت سر اومد و .....

«و الحق که اب از جوی رفته به جوی باز نمی گردد»

یه بار خواستم سر کلاس ریاضی واسه جام اعتراض کنم گفتم : خانوم اونایی که عقب می بینند نمی تونن بشینن :)) ;D

اقا ما ها همه متفق القول(منو پوفیلا و جوجهو احتمالا دیگران! غزال اضافه شد!) به این نتیجه رسیدیم کسی به اندازه من سوتی نمیده!!!!
برین لنگ بندازین:
1.خزعول!!!
2.کارشناسی ارشد پزشکی!!!
3.sherekat!!
4.... به علت زیادی فراموش کردیم!!

داداشم میخواست بگه حالا الهام بیار باقالی بار کن گفت:حالا خر بیار الهام بار کن ;D ;)

به نقل از N0khale :
داداشم میخواست بگه حالا الهام بیار باقالی بار کن گفت:حالا خر بیار الهام بار کن ;D ;)
کارت سارز ایرانسل

امروز بچه ها کنفرانس شیخ بهایی داشتن معلممون داشت یه قسمت طنز ازش میخوند که بی مزه بود و توش گفته بود زنا شرن!(البته جک بود!) بعد همه خندیدن منم که اصلا حواسم نبود با عصبانیت بلند گفتم : مسخره!! :دی بعد دوباره همه زدن زیره خنده ، گفتن زهرا چه فمنیسته!! :دی

تو کلاس زبان میخواستم بگم:
"they kiss their chicks(dorost neveshtam manzooram goonAe taraf bood!)اشتباهی گفتم"they will kiss their lips"
بدیش این بود که داشتم درباره ی دو تا مرد حرف میزدم!!!!!

راستی امروز دستشویی تو آتیله! :)) :)) :))
بگیرین بهش دستشویی دارم!!! :))

میخواستم یه ایمیل بدم به یکی از دوستام دادم به معلم دینیم
نمیدونم(باتوجه به محتواش)چرا هنوز سر کلاس راهم میده!!!!!!!

آره بابا امروز رفته بودیم آتلیه تو تجریش عکس بندازیم برا مسابقات!
بعد اون یارو صندوق دارش کر و لال بود!
نمیفهمیدم چی میگفت!
پولو که دادم گفت: یه هیهون بره هالا هکسشهو بهیره!!!
منظورش این بود :یکیتون بره بالا عکسشو بگیره!
بعد رفتیم بالا یه خانومی هم اومد بالا عکس بگیره از ما همون لحظه محمد حسین شروع کرد : من دسشویی دارم وای چرا اینجا دستشویی داره اخرشم هممون یه عکس این جوری انداختیم: B-) نه ببخشید اینجور: 8-}
آخرش عکسا رو کردن تو حلقمون از اونجا پرتمون کردن بیرون!!

من وزغ شدم پسر دیدی!؟
بدون عینک هم ریختم عوض میشه هم نمیبینم!
اومد کلمو جابجا کرد گفت همینه... :))
اینه دوست من... اینه...

Back
بالا