• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خاطرات سوتی‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tamanna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوتی‌ها

دوتا معلم هنر با هم اومدن سر يك كلاس 8-} 8-}

معلم فیزیک به خط نوشتنم توی امتحان گیر داد و گفت این چه خطیه منم یه پوست خنده زدم و گفتم مدلشه. ;D

کلاس رفت رو هوا . بعدش دو نمره ازم کم کرد ازش پرسیدم گفت مدلشه (مدل نمره دادن) :-"

یه بار تو مدرسه مون یه جشنی بود،سر کلاس شیرینی آوردن.توی یه دیس چینی (نمیدونم شما هم دارید یا نه.از این دیس هایی که روش نوشته "سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان").دبیر مرد داشتیم.شیرینیا رو که پخش کردن،ظرفشو گذاشن روی طاقچه کنار صندلی معلم.چند دقیقه بعد ما داشتیم مسئله حل میکردیم،کلاس هم ساکت بود.بعد دبیر برای اینکه حوصله ش سر نره، یه سر دیس رو گرفته بود هی میزد به طاقچه تق تق صدا میداد.یه ریتم خاصی هم داشت.من فکر کردم بچه ها دارن این کارو میکنن گفتم :به هم علامت میدین؟ یهو کلاس رفت رو هوا.فهمیدم کار دبیر بوده :-[.
بعدش هم دبیرمون (دبیر فیزیک بود) گفت میخوام ببینم از چه ارتفاعی بندازم میشکنه.ما هم گفتیم ظرفای سمپاد از هیچ ارتفاعی نمیشکنن 8-}.

چند روز پیش سر یه کلاسی اینقدر کلاس شلوغ بود(به دلیل دسته جمعی صحبت کردن با معلم) که یکی از بچه های ردیف آخر بلند صدای بز درآورد یعنی:بعععععع.... >) یه دفعه کل کلاس ساکت شد و بچه های نامرد سرشونو به طرف اون بنده خدا چرخوندن و آقای معلم هم مات و مبهوت به یه نقطه خیره شده بود :o(یه خرده هم لجش دراومده بود :))).البته بعد از 30 ثانیه(کم نیستا) کلاس به حالت عادی برگشت.(یعنی همون سر و صدا!)

معلم دینی : بچه ها شیطان با گول زدن انسان در آن دنیا شما را رها میکند من: آقا به شیطان بگو تو بخواب پولتو بگیر ;)
----------------------------------------------------------------
معلم دینی اومد سر کلاس بعد از 10 دقیقه 2-3 تا از بچه ها اومدن بعد معلم گفت من نباید شما رو راه بدم ولی بیاید بشینید کلاس هم طبق معمول شروع به سرزنش
دوستانی که دیر اومده بودند کرد ;D( یعنی هر کدوم از بچه ها یه صدایی در می اوردند ) بعد معلم عصبانی شد حدود 10 دقیقه همینجوری نگاه میکرد بعد از 10 دقیقه سکوت مطلق
یکی از بچه ها گفت: آقا بگذریم بریم سر اصل مطلب و کلاس دوباره پکید

امروز سر عربی معلم داشت پای تخته تو جدول فعل مینوشت بعد یکیش بود " گمُلَ "(gamola) بعد ما 3 ساعت داشتیم فکر میکردیم اون یعنی چی بعد من پرسیدم خانم گملَ یعنی چی بعد فهمیدیم اون اَ بوده نه سرکش ِ گ!! بعد در یک لحظه بود که من کشف کردم مگه ما تو عربی گ داریم که ما (کل کلاس!) داشتیم رو معنیش فکر میکردیم؟! ;D
زنگ آخر بود همه هنگیده بودن!سوتی دست جمعی بود! ;D

امروز سر کلاس عربی که معلممون مرده اومد واسه یه چیزی مثال بزنه گفت من معلم های زن را دوس دارم :)) :)) اون دفعه هم همین زیپ شلوارش باز مونده بود .ما مردیم از خنده سر کلاس :)) :))

معلم فیزیک امسالمون
معلم بسیار خوبیه فقط یه مقدار همچین اساسی حال گیری می کنه و فش و ... بالاخره

چند نفر از بچه ها امتحان قبلی رو زیر 60 زده بودن،کلی توپید بهشون
بعد وسط درس یهو رفت سمت دونفر از اونا که کنار هم میشینن و گفت : جالا فهمیدم چی شد!
سریع بیاید بیرون
اونا هم گفتن : مگه چی شده
معلم : گفتم گمشو بیا بیرون

یعد تا پای تخته بردشون بعد یهو سرد شد
گفت : نه راستی،اونا کلاس 402 بودن،هیچی دیگه برید بشینین

دیروز سر کلاس ریاضی گوشی یکی از بچه ها زنگ زد معلم نفهمید!!تازه داشت دنبال گوشی خودش میگشت که جواب بده!!

امروز یکی زیر دبیر زبانمون ادامس گذاشت (بنده خدا عملیه) اومد کلاس نشست بعد از چند دقیقبه اومد بلند بشه صندلی هم باهاش اومد بالا کلاس رفت رو هوا بعد صندلی رو از خودش جدا کرد
و در حالی که ادامس را از پشت مبارک جدا میکرد گفت کدوم ... ای اینو اینجا گذاشته؟ (فحش بالای 18 سال داد نمیتونم بگم ;D)

Back
بالا