قسمـت‌های جالـبِ کتـاب‌ها

نمیدانم مربوط به اینجا میشود یا خیر
اما به نقل از محمد علی کلی در کتاب انجام ناممکن - پاتریک بت داوید :

- اگر میتوانند از نان کپک زده ، پنیسیلین تهیه کنند ؛
البته که میتوانند از شما هم چیزی بسازند .

ما برای قبول اینکه باید با بعضی آدم‌ها، موقعیت‌ها و شرایط خداحافظی کنیم، به زمان احتیاج داریم. زمان باید بگذرد. ذهن ما باید هزاران داستان متقاعدکننده بسازد تا آرام‌آرام به لحظۀ خداحافظی نزدیک شویم. به‌هرحال چه تصمیم بگیریم چه همچنان خودمان را معلق نگه داریم، لحظه‌های خداحافظی فرا می‌رسند. امروز اگر نه، چند سال دیگر. حقیقت این است که فرار کردن به ما کمکی نمی‌کند. در خداحافظی‌ها، دردی وجود دارد، دردی پنهان، اصلاً مگر می‌شود خداحافظی دردناک نباشد؟ اگر خیلی وقت است که متوجه شده‌ایم به خداحافظی خاصی نزدیک شده‌ایم بهتر است خودمان را گول نزنیم. بهتر است درد را به رنج تبدیل نکنیم.

تکه هایی از کل منسجم_ پونه مقیمی

توماس پرسید: خوبی رفیق؟
میدانست که احمقانه ترین سوالی است که به عمرش با صدای بلند بیان کرده است.

گریز از هزارتو(دشت جهنم)

اگر کسی نتواند زندگیِ خودش را نجات دهد
آیا زندگی‌اش اصلا ارزش نجات‌دادن دارد؟

النور و پارک

گل پاسخ داد: ای ابله! تصور کرده‌ای من می‌شکفم تا دیده شوم؟
من برای خودم می‌شکفم نه برای دیگران، چون شکوفایی خرسندم می‌کند. سرچشمه‌ی شادی من در وجود خودم و در شکوفایی‌ام است

درمان شوپنهاور
اروین د یالوم

خیلی به چیزی وابسته نباش؛
فرض کن آنچه در اختیار داری چیزی است که جهان به طور موقت به تو داده است و میتواند در یک چشم بر هم زدن آن را یا حتى بیشتر از آن را از تو پس بگیرد...
هنر شفاف اندیشیدن _ رولف دوبلی

خرد تا به زنان برسد نامش مکر می‌شود،و مکر تا به مردان برسد نام عقل می‌گیرد.
شب هزار و یکم/بهرام بیضایی

زیادی معقول بودن انعکاسی از فقر درونی است چرا که شوریدگی بخش مهمی از سرزندگی است.
-وینیکات،آدام فیلیپس.

ارزش شما بیش از آن است که تصور میکنید، تنها مشکل این است که این حقیقت را کسی به شما نگفته...
لطفا گوسفند نباشید _ محمود نامنی

If you can not change your situation, then you have no choice. You can only change how you think about it.

Someone Else's Shoes
Jojo Moyes​

من به دنبال پاسخی هستم که نمی توانم پیدایش کنم. بعد از خواندن حدود ده کتاب ِ به اصطلاح خودآموز روان شناسی متوجه شدم که آنها راه به جایی نمی برند، فقط اثر آنی و فوری دارند و به محض اینکه کتاب را می بندیم، آن اثر محو می شود. آنها فقط مشتی کلمه هستند، کلماتی که دنیایی ایده آل را شرح می دهند که اصلا وجود خارجی ندارد. حتی برای کسی که آن را نوشته.
خیانت_ پائولو کوئیلو

+مگه چی گفته که همه رو انقدر عصبانی کرده؟
_ با هم مهربان باشید
+اوه اره ، همین کافیه

(این برای یه سریاله
فال نیک
صحنه صحبت یک فرشته و یک دیمن
زمان مصلوب شدن مسیح)

در روز سوم خدا درختان و آهن را آفرید. پس درختان گریستند. خدا گفت: «چرا گریه می‌کنید؟»
گفتند: «زیرا آهنی آفریدی که می‌تواند تبر شود و ما را قطع کند.»
خدا گفت: «من اختیار آهن را به دست شما می‌دهم. تا شما دسته‌ای چوبی به او ندهید، او نخواهد توانست تبر شود و شما را قطع کند.»

The Legends of the Jews Volume I
Louis Ginzberg

«به نظرت بزرگ ترین راه هدر دادن وقت چیه؟»
موش کور گفت:«اینه که خودت رو با بقیه مقایسه کنی.»
پسرک،موش کور،روباه و اسب|چارلی مکسی

ای بسا کس که زنجیر خویش نتواند گسست،
اما بندگسل دوست خویش تواند بود

سوختن در آتش خویشتن را خواهان باش.
بی خاکستر شدن کی نو توانی شد؟

✍️ چنین گفت زرتشت. شاهکاری از نیچه

ای بسا کس که زنجیر خویش نتواند گسست،
اما بندگسل دوست خویش تواند بود

سوختن در آتش خویشتن را خواهان باش.
بی خاکستر شدن کی نو توانی شد؟

✍️ چنین گفت زرتشت. شاهکاری از نیچه
و نیز:
سرنوشت تو مگس‌ تاراندن نیست.

به او گفتم: "اَهتون سِسینگ!" که یعنی خداحافظ.
"به نظر کلمه شومی می‌آید." چشمانش محزون بودند.
گفتم:"درست است."و از هم جدا شدیم.

الای افسون شده-گایل کارسن لیواین

فقط یک گناه در عالم وجود دارد، فقط یکی، آن‌هم دزدی است.
هرگاه مردی را به قتل برسانی، زندگی را از او می‌دزدی، حق زنش را برای داشتن شوهر می‌دزدی، همچنین حق بچه‌هایش را برای داشتن پدر می‌دزدی، وقتی‌که دروغ می‌گویی حق طرف مقابل را برای آگاه شدن از حقیقت می‌دزدی. وقتی کسی را گول می‌زنی آن‌وقت انصاف و عدالت را از او می‌دزدی.
بادبادک باز_ خالد حسینی

Back
بالا