• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

قسمـت‌های جالـبِ کتـاب‌ها

پاسخ : قسمـت‌های جالـب از کتـاب‌های موردعلاقـه‌تون

ورونیکا : قول بده که وقتی من مردم. به نقاشی برگردی و ، اون تصوراتی که از بهشت داری و به تصویر بکشی ... قول بده .
ادوارد : باشه... با تو شروع می کنم ...

ورونیکا تصمیم می گیرد بمیرد - پائولو کوئیلیو

در تزرمات یکی رو می شناسم که میگه:«اینها هنوز درست جا نیفتاده. دنیا را باید عوض کرد. باید همه با هم متحد بشن تا دنیا رو عوض کنن.» ولی آخه اگه همه می تونستن با هم متحد بشن دیگه برای چی دنیا رو عوض کنن؟ دنیا دیگه این جوری نبود. اگه تنها باشی می تونی کاری بکنی. می تونی دنیای خودت رو عوض کنی. دنیای آدمای دیگه دست تو نیست.
حداحافظ گاری کوپر - رومن گاری

در این دنیا،همه چیز دست خود ادم است،حتی عشق،حتی جنون،حتی ترس.ادمیزاد میتواند اگر بخواهد کوه ها را جا به جا کند.میتواند اب ها را بخشکاند.میتواند چرخ و فلک را به هم ریزد.ادمیزاد حکایتی است.میتواند همه جور حکایتی باشد.حکایت شیرین،حکایت تلخ،حکایت زشت...وحکایت پهلوانی...بدن ادمیزاد شکننده است اما هیچ نیرویی ذر این دنیا،به قدرت نیروی روحی او نمیرسد،به شرطی که اراده داشته باشد.
سو و شون-سیمین دانشور

هیچ‌چیز،سفیدِسفید یا سیاه‌ِسیاه نیست.سفید گاهی همان سیاه است‌که خودش‌را جور دیگری نشان‌داده و سیاه هم‌گاهی سفید است‌که سرش کلاه‌رفته.
[زندگی در پیش‌رو – رومن‌گاری]

با تظاهرات نمی توان کاری از پیش برد.تظاهرات،فقط عرصه ای است برای بروز رویاها و کابوس های نامرئی.

❄یانابرتا(تراژدی نیروگاه های هسته ای)❄گودرون پازوانگ❄

اگر فحش نباشد ،

آدم دق می کند،

زبان فارسی اگر هیچ چیز نداشته باشد ،

فحش آبدار زیاد دارد!

صادق هدایت/آشنایی با صادق هدایت

مینا گفت : در این صورت نباید حیرت کرد چرا تمام زنان خودفروش از مصر می آیند، زیرا در جایی که زناشویی بسته به فلزات باشد و تا مرد فلز ندهد نمی تواند ازدواج کند و تا زنی فلز دریافت نکند شوهری اختیار نمی کند دیگر زن و مرد به یکدیگر علاقه مند نمی شوند و فقط به فلز علاقه پیدا می کنند و هر کس بیشتر فلز بدهد قلب خود را به او تقدیم می نمایند...

سینوهه پزشک مخصوص فرعون - میکا والتاری

دختر هابیل سکوت کرد و سکوت کرد و سکوت کرد و آن گاه گفت:شاید.شاید پرهیزکاری من به ترس و تردید آغشته باشد اما نام عصیان تو دلیری نبود.دنیا کوتاه است و آدمی کوتاه تر. مجال آزمون و خطا این همه نیست.پسرنوح گفت:به این درخت نگاه کن.به شاخه هایش.پیش از آن که دست های درخت به نور برسند پاهایش تاریکی را تجربه کرده اند.گاهی برای رسیدن به نور باید از تاریکی عبور کرد.گاهی برای رسیدن به خدا باید از پل گناه گذشت.من اینگونه به خدا رسیدم.راه من اما راه خوبی نیست.راه تو زیباتر است راه تو مطمئن تر دختر هابیل.
پسر نوح این را گفت و رفت.
من هشتمین آن هفت نفرم/ عرفان نظرآهاری

هرگز مخواه که بر مزار تازه آب خورده ی مادرم زار نزنم و مویه نکنم ...همدردی کن..دلداری بده...نوازش کن...اما هرگز مگو ؛ گریستن دردی را دوا نمیکند

گریستن به خاطر شفای انسان نیست به خاطر وفای انسان است

آتش بدون دود// جلد اول//نادر ابراهیمی

آدميزاد، يكه و تنها و بي پشت و پناه است و در سرزمين ناسازگارگمنامي زيست مي كند كه زاد و بوم او نيست. با هيچكس نمي تواند پيوند و دلبستگي داشته باشد، خودش هم ميداند، چون از نگاه و وجناتش پيداست... حتي در انديشه و كردار و رفتارش هم آزاد نيست، از ديگران رودرواسي دارد، مي خواهد خودش را تبرئه بكند. دليل ميتراشد از دليلي بدليل ديگر ميگريزد، اما اسير دليل خودش است، چون از خطي كه به دور او كشيده شده نميتواند پايش را بيرون بگذارد .

پيام كافكا

{یک کتاب هستش از فرانتس کافکا "مسخ و داستانهای دیگر" که صادق هدایت ترجمه میکنه حسن قائمیان هم پیشگفتارشُ نوشته ؛ این الان همونه . که حتماً می دونین :د }

Back
بالا