• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

روشهاي افزايش قد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع dr.eniac
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
به نظرتون قد 163برای من تو این سن خوبه؟عایااااااا
کمه؟؟؟؟؟؟؟؟
اره عالیه
منو درک نمیکنی ک قدم
۱۵۲
الان شما در برابر من بلند محسوب میشید

د
بالاخره بارفیکس چیکار کنیم؟ آویزون بمونم یا بپر بپر کنم؟ =))
#جدیه_جواب پلیز
پ.ن: من بلوغ خیلی زودرس داشتم مشکلی پیش میاد؟ تقریبا 13 سالگی به بلوغ کامل جسمی رسیدم :-"
دوتاش خوبه
من ب شخصه با دوستان و بچه های باشگاه از ده تا یازده میریم پارک تشک پرش بپر بپر میکنیم واسه قدمون
البته پرشتون درست باشه موقع پرش پاهاتون رو از زانو خم نکنید
و سعی کنید هر بار بیشتر بپرید تا بدنتون هم کشیده بشه
میتونید موقع پرش یا حتی بارفیکس
وزنه ببندید دور پاهاتون
×متوالی ممنوع.

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
سلام . میخوام تجربه شخصیم رو در این زمینه تعریف کنم امیدوارم مفید باشه.
من 16 سالگی بلوغم شروع شد ، یعنی تقریبا اواخر دوم دبیرستان ..! قدم حدود 160 بود و وقتی 18 سالم شد قدم رسید به 165-166 !
متأسفانه بخاطر کنکور و این مسائل وزنم رفت بالا و البته چون تیپ بدنی اندومورف هستم استعداد چاقی بالایی داشتم و ترم اول دانشگاه وزنم حدود 105 کیلو بود.
بعد از اینکه توسط یکی از دوستان "بُشکه" خطاب شدم ، تصمیم گرفتم قبل از اینکه این کلمه جایگزین اسمم بشه وزنم رو بیارم پایین :د
بعد از یکسال کار با وزنه و تمرینات هوازی وزنم آوردم روی 70 که واقعا خوب بود.وزن کم کردن برای من از سه جهت باعث شد قدم بلندتر بشه!
اول به این دلیل که افراد چاق دچار گودی کمر میشن و وقتی لاغر کنن گودی کمر از بین میره و باعث میشه قدشون بلندتر بشه.
دوم اینکه افراد چاق همیشه کوتاه تر از چیزی که هستن به نظر میرسن و سوم اینکه تمریناتی که شامل طناب و بارفیکس داشتم توی افزایش قدم تاثیر داشت.
در نهایت وقتی 21 سالم شد قدم رسید به 170 رفتم دکتر غدد و بعد از گرفتن عکس در کمال ناباوری هنوز صفحه رشدم بسته نشده بود!
به مدت چند ماه از قرص های تجویزی ال-آرژنین ، کلسیم و ویتامین D استفاده کردم که نتایج خیلی خوب بود و اواخر 21 سالگی قدم به 174-175 رسید.
نکته ای که در آخر میخوام بهش اشاره کنم بحث بدنسازیه . بله من بدنسازی رفتم و همچنان هم دارم ادامه میدم اما باید براساس تیپ بدنی و اهدافتون نوع تمرینات رو مشخص کنید چرا که اگه اشتباه تمرین کنید نتیجه نمیگیرید و فقط ناامید میشید ؛ از انجام تمریناتی که باعث کوتاهی قد میشه خودداری کنید اما سعی کنید همیشه فعال باشید چون باعث افزایش هورمون رشد توی بدنتون میشه در ضمن همیشه به صورت سالم و طبیعی تمرین کنید . غذای مفید بخورید و از مکمل های تأیید شده داروخونه استفاده کنید و بدون داشتن نسخه پزشک غدد به هیچ وجه سراغ هورمون هایی مثل سوماتروپین ، وینسترول و انواع و اقسام پپتاید ها که به وفور توی سالن های بدنسازی توزیع میشه نرید . موفق باشید.

بعد از س سال درسخوندن تو ی مدرسه
روز اول معاونمون اومده میگه
عزیزم صف هفتما اونوره
ی ذره نگاش کردم
گفت ا هانیتا شمایی
وایسا عزیزم وایسا
پس نگران نباشید الان شما جزء قد بلندا محسوب میشید
ولی میتونید برید دکتر
اشکال نداره هنوز جا برای رشد داری شما .
ولی من تقریبا راضیم از قدم متوسط نه کوتاه نه بلند.ولی خوب اون هفتمایی که من میگم واقعا دیگه بلندن.اشکال از من نیست:))

• لایک
امتیازات: lys
من یه سوال دارم
یکی از دوستان
ک دختره
قدش صد و هفتاد و نه شده
و همچنان درحال رشده
ی راهی نداره متوقف بشه؟؟؟

من یه سوال دارم
یکی از دوستان
ک دختره
قدش صد و هفتاد و نه شده
و همچنان درحال رشده
ی راهی نداره متوقف بشه؟؟؟
بهترین گزینه اینه که با یه پزشک غدد مشورت کنه . چون در صورتی که به صورت غیراصولی از افزایش قد جلوگیری بشه ممکنه باعث درشت شدن استخوان و افزایش ضخامت بشه ولی تا جایی که بدونم تمرینات بدنسازی و غیره هم میتونه موثر باشه و انجام دادن تمریناتی که باعث توقف قد میشن.

بعد از س سال درسخوندن تو ی مدرسه
روز اول معاونمون اومده میگه
عزیزم صف هفتما اونوره
ی ذره نگاش کردم
گفت ا هانیتا شمایی
وایسا عزیزم وایسا
پس نگران نباشید الان شما جزء قد بلندا محسوب میشید
ولی میتونید برید دکتر
زیاد مقایسه نکن.تو کلاس ما از 150 هست تا 186 :-"

حذف پست

آخرین ویرایش:
  • لایک