- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
مشکل از سایته و هیچ نظرسنجی دیده نمیشه. باید قالب سایت آپدیت بشه که هزینه داره و فعلا مونده...نظرسنجی درست کردم ولی نمایش داده نمیشه
چرا؟
مشکل از سایته و هیچ نظرسنجی دیده نمیشه. باید قالب سایت آپدیت بشه که هزینه داره و فعلا مونده...نظرسنجی درست کردم ولی نمایش داده نمیشه
چرا؟
نمیشه لینک دونیت رو برای سایت فعال کرد؟باید قالب سایت آپدیت بشه که هزینه داره و فعلا مونده...
میشه. ولی پیگیرش نبودم چون خیلی لازم نشده و سرمم شلوغه.نمیشه لینک دونیت رو برای سایت فعال کرد؟
خود اعضا هم کمک کنن به بهبود سایت
کلا دسترسی آپلود نداری. مگر جای دیگه آپلود کنی و با آدرسش بگذاری.سلام^^
چرا نمیتونم عکس آپلود کنم؟! کلا آپلود نمیشه نمیدونم چرا اول از بچها پرسیدم ولی بازم نشد، مشکل از دیوایسمه یعنی؟! =(
پیکوفایل رو سرچ میکنی باید اکانت بسازی برای اپلودسلام^^
چرا نمیتونم عکس آپلود کنم؟! کلا آپلود نمیشه نمیدونم چرا اول از بچها پرسیدم ولی بازم نشد، مشکل از دیوایسمه یعنی؟! =(
واسه منم خیلی وقته نمیادنوتیف تگ برام نمیاد![]()
این اومد ولی مثلا تاپیکای صندلی داغ و تصور کاربران معمولا نوتیف نمیومد

احتمالا بعد ادیت پست تگ شدیاین اومد ولی مثلا تاپیکای صندلی داغ و تصور کاربران معمولا نوتیف نمیومد![]()
نه
درست شده
خب ظاهرا بعد ویرایش منشن نمیاد دیگه. دلیلش اینه. چون دومی رو تو ویرایش تگ کردم.
اون لینک که دیدی مدل آدرس دادن با سیستم قدیمی سال های قبله و الان مدل لینک ها فرق کرده و قبلیا رو این سیستم کار نمیکنن.لينك هاى حساب هاى كاربرى قديمى سايت رو كه ميزنى به حاى اينكه به اون حساب كاربرى منتقل شى منتقلت مى كنه به صفحه اصلى انجمن.علتش چيه؟
نمیدونم چرا اینجور میشه. رو اعصاب خودمم هست. ولی راه حلی براش ندارم.نوتیف های من از دیروز به صورت n+1 میاد وقتی صفحه رو باز میکنم و بعد چند ثانیه اوکی میشه
راهی نیست درست بشه؟
همونجایی که این پیام رو میده خودش میگه برو ایمیلت رو درست کن. اکانتش رو باز کردم ولی ایمیل معتبر نزنه بن میشه.سلام.
رایحه (@Rayehe:) ) به من پیام داده ایمیلش زدین نامتعبر و فقط اجازه چت روم اومدن داره چی بوده مشکلش؟ فیکه؟