• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام^^
چرا نمیتونم عکس آپلود کنم؟! کلا آپلود نمیشه نمیدونم چرا اول از بچها پرسیدم ولی بازم نشد، مشکل از دیوایسمه یعنی؟! =(

نمیشه لینک دونیت رو برای سایت فعال کرد؟
خود اعضا هم کمک کنن به بهبود سایت
میشه. ولی پیگیرش نبودم چون خیلی لازم نشده و سرمم شلوغه.

سلام^^
چرا نمیتونم عکس آپلود کنم؟! کلا آپلود نمیشه نمیدونم چرا اول از بچها پرسیدم ولی بازم نشد، مشکل از دیوایسمه یعنی؟! =(
کلا دسترسی آپلود نداری. مگر جای دیگه آپلود کنی و با آدرسش بگذاری.

سلام^^
پیکوفایل رو سرچ میکنی باید اکانت بسازی برای اپلود
یو اپلود راحت تره اونجا فایل رو انتخاب میکنی اپلود که شد اولین لینک ای رو که بهت داد کپی میکنی و توی پیامت میزاری یا
img_۲۰۲۱۰۹۰۵_۱۵۵۶۳۲_7h24.jpg

توی این قسمت لینک رو وارد میکنی خود عکس نمایش داده میشه در پست.

نوتیف تگ برام نمیاد:Woman_with_white_cane:

لينك هاى حساب هاى كاربرى قديمى سايت رو كه ميزنى به حاى اينكه به اون حساب كاربرى منتقل شى منتقلت مى كنه به صفحه اصلى انجمن.علتش چيه؟

لينك هاى حساب هاى كاربرى قديمى سايت رو كه ميزنى به حاى اينكه به اون حساب كاربرى منتقل شى منتقلت مى كنه به صفحه اصلى انجمن.علتش چيه؟
اون لینک که دیدی مدل آدرس دادن با سیستم قدیمی سال های قبله و الان مدل لینک ها فرق کرده و قبلیا رو این سیستم کار نمیکنن.

نوتیف های من از دیروز به صورت n+1 میاد وقتی صفحه رو باز میکنم و بعد چند ثانیه اوکی میشه
راهی نیست درست بشه؟

نوتیف های من از دیروز به صورت n+1 میاد وقتی صفحه رو باز میکنم و بعد چند ثانیه اوکی میشه
راهی نیست درست بشه؟
نمیدونم چرا اینجور میشه. رو اعصاب خودمم هست. ولی راه حلی براش ندارم.

سلام.
رایحه (@Rayehe:) ) به من پیام داده ایمیلش زدین نامتعبر و فقط اجازه چت روم اومدن داره چی بوده مشکلش؟ فیکه؟

سلام.
رایحه (@Rayehe:) ) به من پیام داده ایمیلش زدین نامتعبر و فقط اجازه چت روم اومدن داره چی بوده مشکلش؟ فیکه؟
همونجایی که این پیام رو میده خودش میگه برو ایمیلت رو درست کن. اکانتش رو باز کردم ولی ایمیل معتبر نزنه بن میشه.

ایمیل نامعتبر میزنید رمز اکانتتون هم که یادتون نیست. یهو اکانتتون لاگ آوت میشه یا سیستم ایمیل نامعتبر رو تشخیص میده و حالا بیا و درستش کن. انصافا دیگه این ماجرا ها رو واسه ما درست نکنید.

Back
بالا