پاسخ : افسردگی
+نيلوفرم اسپم ها
حاجی تو کلاً خرابی. :)) گارانتی اگه داری خودتو یه نشون بده. :))به نقل از مـهدی :خیلی خیلی ممنونم از همتون
د لست هورسمن عزیز: ویدئوی هپی رو دیدید؟ گنگ نم استایل رو چطور؟کلیپ های خیلی اترکتیو رو کلا منظورمه
من اینارو با ولوم آخر تو گوشم میذارم با کلیپ همراهی میکنم و همینجور چیزا + صدتا چیز جالب تر اما ...
چیزی رو پیدا نمیکنم که بتونم باهاش تو اون دوره زمانی بهتر بشم
بعد این دوره زمانی چندتا مشکل داره برا من ؛
۱ـ شب ها خیلی مدتش طولانی میشه (شبها از ۸ـ۹ شب تا ۲ـ۳) بعد من تو این مدت اصلا نمیتونم بخوابم ،اصلا
۲ـ تو این مدت هیچ کاری نمیتونم بکنم + گاهی طاقتم طاق میشه تحمل نمیتونم بکنمش
۳ـ تو این دوره زمانی (منظورم مهر و آبان هستش )من کلی کار دارم و اصلا نمیتونم به این مساله که افسرده هم هستم حتی فکر کنم
نیلوفر : باورتون میشه من خیر سرم والیبال میرم؟؟؟
(البته دوماهه که شروع کردم )
نادیه( ) : در مورد نور آفتاب و این موارد من خودم کلی فکر کردم و بررسی کردم،بعد به نتیجه رسیدم دوره ش از اواسط شهریور شروع میشه و من هم اکثرا بیرونم
+مشکل دیگه ای که منو نارامت میکنه اینه که من نه زیاد غذا میخورم نه زیاد میخوابم (۴ ساعت در شبانه روز غیر از جمعه ها)
(همینطوری داریم میریم جلوتر من بیشتر اصابم خورد میشه،به پایین توجه کنید )
مهرناز : من بیگ بنگ میبینم،himym میبینم، امریکن پای میبینم، واکینگ دد میبینم، خیر سرم۲۵۰ تای IMDbرو شخم میزنم اما هیچ فایده ای نداره حتی کتاب میخونم هم افسرده میشم
(همین دیروز برای بار پنجم داشتم ناطور دشت رو میخوندم که تو هر پنج صفحه یه حس خیلی بدی بهم دست میداد )
?!? نمدونم چرا اصلا طبیعی نیست این کار هام !!!! مهم نیست
بازم از همتون خیلی خیلی ممنونم
+++ والا من یکی از آشناهام ریتالینی بود دیگه اونو دیدم تصمیم گرفتم دارویی پیش نرم
+نيلوفرم اسپم ها