- نام مرکز سمپاد
- FRZ
- شهر
- TBZ
- سال فارغ التحصیلی
- 94
پاسخ : آموزش زبان ترکی
می خواستم بگم منم ترک هستم :)
می خواستم بگم منم ترک هستم :)
من به هویت اصلی و خصوصا "سن" این مادربزرگ شما مشکوکم !!به نقل از اردلان :درود
ممنون از همه
ولی همین بهراد خوبه
چون پسره میفهمه مادر بزرگا چی میگن
ممنون از همه
من مترجممو یافتم
بناب و مراغه به گ میگن ج و ...به نقل از بهراد.سمپاد1 :سلام عزیزیم
بیون جدّیم عینهیمی آلدیم
منی جویدین جولمیرسن
(عینکمو=عینهیمی)
نخیرم این میشه خیلی دوست دارم.آقا چرا به بقیه غلط آموزش میدین؟به نقل از اردلان :دیگه الان منم یه پا ترکم
میشه
من سَنی چوخ سِویرَم
به نقل از kOs@r_A :نخیرم این میشه خیلی دوست دارم.آقا چرا به بقیه غلط آموزش میدین؟
میشه"من سَنی سِویرَم" :P
به نقل از X R@y :چرا منحرفش میکنی بابا کلی فصفر سوزوندیم اینارو یاد دادیما
شما بگو سویرم!
اردلان جان تو همون چوخ سویرم رو بگو
من میخواسم که احساساته بیشتری رو منتقل کنهبه نقل از kOs@r_A :نخیرم این میشه خیلی دوست دارم.آقا چرا به بقیه غلط آموزش میدین؟
میشه"من سَنی سِویرَم" :P
مرسی داداشبه نقل از X R@y :چرا منحرفش میکنی بابا کلی فصفر سوزوندیم اینارو یاد دادیما
شما بگو سویرم!
اردلان جان تو همون چوخ سویرم رو بگو
این برنمیگرده به تفاوت لهجه ها؟به نقل از El.N :تاحالا دقت نکرده بودم باهم فرق دارن! البته "چوخ ایستیرم" هم هست!
چوخ چوخ یعنی چی؟به نقل از kOs@r_A :بابا من گفتم ساده بگه دختره روش باز نشه.به قول خودمون پررو نشه :P ولی حالا که این جوری شد آقا برو بگو اصلا بگو چوخ چوخ.
ببخشید شوخی کردم هر جور راحتی فقط خواستم بدونی
چوخ چوخ یعنی خیلی خیلیبه نقل از مهرانII :چوخ چوخ یعنی چی؟
مترجــــــــــــــــــــــــــــــــــــم جــــــــــــــــــــــــــــــــان
بیا بابا جان
ترجمشو پ خ کن که 20تا لایک بگیری
X-(به نقل از kOs@r_A :چوخ چوخ یعنی خیلی خیلی
آره باب برو بگو "سَنی چوخ چوخ سِویرَِِم"حالا 20 تا لایک نخواستم یدونه هم بزاری کافیه هابه نقل از مهرانII :X-(
مترجم جان نیا بابا جان خودش گفت
(دمتگرم حال و حوصله ی دنبال پساش گشتن رو داشتم )
کاربردیه اینی که گفتی؟
پس ترکی هم میشه مثه فارسی چنتا کلمه رو گفتش و عبارت خاصی نداره؟به نقل از kOs@r_A :آره باب برو بگو "سَنی چوخ چوخ سِویرَِِم"حالا 20 تا لایک نخواستم یدونه هم بزاری کافیه ها
یه چیز هایی هم هست که واحد هستن مثل : خالوار خالوار (همون خروار خروار ) ، بعضیا هم به طور غیر مستقیم اشاره دارنبه نقل از مهرانII :پس ترکی هم میشه مثه فارسی چنتا کلمه رو گفتش و عبارت خاصی نداره؟
چیزایی در همین معنا هم ندارن؟که معنیه خیلی خیلی رو داشته باشه؟
5تا دادم بت
بابا خودتو نکش دختره اگه باورت کنه همون یه دونه "چوخ" هم بگی قبول می کنه.باور کننننننننننننننننننننننبه نقل از مهرانII :پس ترکی هم میشه مثه فارسی چنتا کلمه رو گفتش و عبارت خاصی نداره؟
چیزایی در همین معنا هم ندارن؟که معنیه خیلی خیلی رو داشته باشه؟
5تا دادم بت
اینو راس میگه!!!!!به نقل از kOs@r_A :بابا خودتو نکش دختره اگه باورت کنه همون یه دونه "چوخ" هم بگی قبول می کنه.باور کنننننننننننننننننننننن