اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

من میخوام به یه چیزی اعتراف کنم که فقط کافیه به گوش مادربزرگم برسه :-ss
بچه که بودیم منو داییم داشتیم تو هال اونا فوتبال بازی میکردیم :-"
بعد من یه شوت هوایی زدم :-"
خورد لوسترشون شکس =D>
بعد مامان بزرگم بدو بدو اومد این شکلی X-( شایدم این شکلی ~X(
من ترسیدم گفتم دایی شکس :-" :^o
بعد از اون جایی که خیلی مظلوم بودم اون حرفه منو باور کرد :-" (داییم خیلی شره B-) )
بیچاره داییم چه کتکی خورد جا من :-" :))

>) (چهره ی من در اون روز)

اعتراف می کنم که اگه نت نبود من با کلی از مفاهیم اولیه ی زندگی آشنا نمیشدم! :-"

و اعتراف میکنم اگه اسمایلیا نبودن، عاجز بودم از رسوندن منظورم به ملت!
مثلا میگم طرف به حالته ;;) بود!
هیچ تعریف دیگه ای ندارم از این حالت طرف جز اسمایلی! :-"

اعتراف میکنم بچگیام که کلاس ژیمناستیک میرفتم و همه ی حرکاتش رو زود زود یاد میگرفتم این سرعت یادگیریم و پیشرفت چشمگیرم بخاطر ترس از کتک های مربیمون بود نه بخاطر استعداد و توانایی خودم :-"
بچه ها بهش میگفتن "آقا پاواز" :P آخه پاهای هرکیو که اشتباه میکرد رو تقریبا 200 درجه باز میکرد :((
خودتون بودید نمیترسیدین؟؟

اعتراف میکنم بچه که بودم زدم چرخ پسر همسایمونو از وسط نصف کردم

اعتراف میکنم فک میکردم برنامه "ورزش دو" واسه ورزش دو هست ( چی شد؟ :-" ) بعد یه بار به داداشم گفتم ینی چی اسمشو گذاشتن ورزش دو ولی همش در مورد فوتبال ُ ایناس :-"
به ذهنمم خطور نکرده بود که ممکنه مربوط به شبکه دو باشه :-"

~> اعتراف میکنم بچه که بودم،پسر بودم :دی اصن همش با پسرا میگشتم.. با چنتا پسرا همسایمونم دوس بودم حتی.. تازشم به پسر دوست بابامم هرروز زنگ میزدم باش حرف میزدم.. اسمشم مهدی بود.. :-" الان ماشاا.. وا3 خودش مردی شده :دی سوئد درس میخونه :دی

~> اعتراف میکنم بچه که بودم یه بار با دوچرخه زدم به یه پسره و فرار کردم.. :-"

هممم ... اعتراف میکنم اولین بار که آهنگ سیگار صورتی رو گوش دادم ، اون یه تیکه که زنه گفت : " میندازی دور ..." فک کردم گفت " what does He do ? " =)) بعد هی داشتم فک میکردم چرا اینجوری شد !؟ :-"

اعتراف میکنم از شخصیت خودم خیییلی خوشم میادو یه جورایی خود شیفته ام :-[

اعتراف میکنم اونموقع که تازه اومده بودم سمپادیا فکر میکردم بانگارو مدیرا برای افراد مینویسن :-[ :-[ :-[

اعتراف میکنم پیش دبستانی که بودم یکی از بچه های مهد کودمون ازم خواستگاری کرد منم جواب مثبت بهش دادم ;D

پاسخ:تاثیرحرف آدمها

ی اعتراف میکنم فقط فک بابام ببینه...
اعتراف میکنم 3 سال پیش لپ تاپ بابامومن سوزوندم بعدش انداختم گردن داداشتم آخی اون موقع بچه بودنتونست دفاع کنه ازخودش
ولی حقشم بود

اعتراف میکنم اولین باری که پست GCD رو تو یه تاپیک دیدم فکر میکردم (فرشید) حداکثر سوم راهنمایی باشه. :-"

اعتراف می کنم که از یه سری از کارایی که اسمشونو می ذارن کار دخترونه ، یه جورایی حالم به هم می خوره !
مثلا خیلی بدم میاد هی خودشونو به آدم می چسبونن و بغلت می کنن و هی قربون صدقت می رن ، مخصوصا وقتی اعصابم خورد باشه ، خیلی باید سعی کنم که به روی خودم نیارم ! یا مثلا این اس ام اسای حال به هم زنی که به هم می دن ... :-&

اعتراف می کنم که خیلی سعی می کنم در مورد آدما حتی فکر بد هم نکنم ، ولی بعضی موقع ها خیلی سخته ! بعضیاشون یه سره حرف می زنن ! دو دقیقه مجال نمی دن آخه ! :o

* بعضی از اعتراف های بچه ها چقد بی نظیره :x

اعتراف میکنم امروز فهمیدم جلب توجه یکی از محورهای اصلی ناخودآگاهم و اعمالشه :| :(

اعتراف میکنم اوایل که عضو شده بودم...فکر میکردم درجه ی کاربری به امتیازه...بعد از حسودیم هی به این فعالای سایت دیسلایک میدادم :-" :-"

الان یادم اومد :-"
اعتراف میکنم یه بار بچه که بودم ، تو هال خوابیده بودم ، بعد مریض بودم ;D یهو از خواب میپرم . دست راستمو میارم بالا . میگم : این چیه ؟ :-/ بعد دستم میفته پایین خوابم میبره ! #-o
X_X

+ به نقل از مادرم ، داییم در این لحظه در حالت =)) بودند .

به نقل از بهـــــراد :
لازمه اعتراف كنم من ASUS رو ميخوندم كنكار؟!؟ :-"
;;)
Asus.jpg

پس منم اعتراف مي كنم: lexus رو مي خوندم كله ها!!!

lexus-logo.jpg

آقا اعتراف میکنم در نوشتن بعضی از سوتیا تغییرشون میدادم :-"

مثلا سوتی خودم بوده میگفتم دوستم یا مامانم یا یک کسی به غیر خودم :-" =))

1 دونشم از خودم ساختم 20 و خرده ای لایک گرف :-"خودش یک خلاقیته :-"

ویرایش : اعتراف میکنم قبلنا تازه عضو شده بودم به تاپیک میگفتم تایپیک :-"""

اعتراف می کنم تا چند سال پیش کلمۀ رزرو رو Rozru می خوندم و یکی از دغدغه های ذهنیم این بود که این کلمه یعنی چی 8-|

اعتراف میکنم معلم کلاس اولمو خیلی دوست داشتم اونم خیلی دوستم داشت ولی یک بار از کلاس انداختم بیرون ;D ( به خاطره حرف زدن :-" )

اعتراف میکنم تو بچگی،خیلی بچگی، ظهرا همش به بابام گیر میدادم که بابا جونِ من بگو این سبیلا رو از کجا خریدی ؟ منم یکی میخام !
بعد بابام میگفت پسر خوبی باش هفته دیگه برات میخرم بعد منم خر میشدم تا یه هفته بچه خوبی میشدیم

Back
بالا