• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف می کنم که درحق یکی ازدوستام یه نامردیه بزرگ کردم اماتقصیرخودش بودچون وقتی که تصمیم به اون کارگرفته خیلی ازش ناراحت بودم

اعتراف میکنم که داشتم آخرین پستها رو میخوندم بعد صندلی داغ رتبه برترها رو دیدم.نوشته بود امیرعطا (فینگلیش)خوندم آرمیتا!یعنی برم خودکشی کنم...تازه کلی هم شاد که یه دختر تو ریاضی رتبه برتر شده...
پ.ن:تا وقتی نرفتم تو تاپیک هم نفهمیدم X_X

اعتراف میکنم که وقتی بچه بودم رفتم ماشین برقی سوار شم ی دور که تموم شد کلمو کردم زیره فرمون سری بعدی ها که اومدن کلمو اوردم بالا ;D با ی بلیط 2 بار رفتم :))

اعتراف کیکنم وقتی حرص میخورم ناخن می جوم عین بچه ها ;D X_X :-[ :-"
به نقل از Mahsa.Z :
اعتراف میکنم که داشتم آخرین پستها رو میخوندم بعد صندلی داغ رتبه برترها رو دیدم.نوشته بود امیرعطا (فینگلیش)خوندم آرمیتا!یعنی برم خودکشی کنم...تازه کلی هم شاد که یه دختر تو ریاضی رتبه برتر شده...
پ.ن:تا وقتی نرفتم تو تاپیک هم نفهمیدم X_X
بابا من خودم تاپیک رو زدم. بعد کلی رفت وآمد :-" اومدم تو تاپیک میگم آرمیتا رو کی دعوت کرده این جا :-" ;D X_X

اعتراف میکنم سال اول دبستان از رو پشت سریم سر املا تقلب کردم و "به" رو "ب"با کسره نوشتم بعدشم کلی دعوا شدم X_X

اعتراف میکنم یه مدت تو مدرسه معروف بودم به:"دَم باریکی"! ;D آخه همیشه تو کیفم یه دَم باریک داشتم و اهتمام زیادی در کشف کاربردهای جدید برای این ابزار بسیار کاربردی داشتم ;D

اعتراف مي كنم كه براي يه مدت طولاني اتحاد مُزدَوَج رو مي خوندم اتحاد مزدووووووووووووووووج! ;D
اعتراف مي كنم فكر مي كردم دو نوع قرآن داريم: قرآن كريم و قرآن مجيد

اعتراف می کنم...بچه که بودم جوجه هامو می انداختم تو اب ...بعد مامانم می گفت برشون دار..منم می گفتم بذار یا شنا یاد بگیرن یا بمیرن... :)) =)).... X_X X_X

اعتراف ميكنم اون يا مهدي ادركني! رو ك اينور اونور هست تا همين چن وخ پيش ميخوندم (ya mahdi adar koni) :))

اعتراف میکنم خیلی ساده لوحم و خیلی زود به یکی اعتماد میکنم :-<و همینطور تا پارسال نَوَسان رو میخوندم نوسان :))

Back
بالا