• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

من اعتراف میکنم تونامزدی خالم که دوربین دسته من بود.بعدازاتمام مراسم فهمیدم هیچ فیلمی سیو نشده بعدم اصن به روی خودم نیووردم :-" :-"

..............................................................................................

وهمچنین اعتراف میکنم که بچگیام فکرمیکردم همه کشورایه دنیا شهراشون هم اسمن مثلاهمه تهران دارن اصفهان دارن.همچین آدمه شاخی بودم 8-^

اعتراف ميكنم فردا ام كمبريج دارم-من الام 5ساعته نتم

× اعتراف میکنم تا حالا به بهانه ی کتابخونه زیاد از خونه رفتم بیرون ولی هیچوقتشُ قسمت نشده برم کتابخونه :)) :-"
عضو نیستم حتی :-""""""""""""""""""""

اعتراف می‌کنم که دقیقا تا همین دیروز ؛ فکر می‌کردم دانشگاه شریف توی شیرازه. دقیقا تا دیروز. :-"""""

اعتراف میکنم تو قفسه کتاب یکی از بچه ها نظر دادم و نمیدونستم نباید نظر بدم واین شکلی :-[شدم

یه وقتایی مثلا ساعت 2 و 3 نصفه شب میام تو سایت و اون پایین کلی آدمو می بینم که آنلاینن!

اعتراف می کنم واقعا نمی دونم اون ساعت شب اونهمه آدم می شه آنلاین باشن؟! اونم این همه دانش آموز و دانشجو!

رفع ابهام کنه یکی برای من لطفا!

وقتی بچه تر بودم و زیر آسمان شهرو میذاشت همیشه با تیتراژ آخرش گریه میکردم!!!هنوزم نفهمیدم چرا!!!!؟؟؟؟؟ ;D

من الان فهمیدم دوربین کَنُن هس کانون نیس اون رو هم از روی اعتراف11phantom فهمیدم
واااااااااااااااااااااااای چقدر باهوشم من :)

Back
بالا