اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف میکنم موقع امتحانا از بیکاری و الافی لذت میبردم ولی الان که تابستونه نمیتونم بیکاری رو تحمل کنم...!!

اعتراف ميكنم هنوزم كه هنوزه من اين "نيما" با "پوريا" اشتب مي گيرم! :دي

اعتراف میکنم اولین بار "پادکَست"ُ خوندم "پادِکست" :-" بعدا دیدم هیچ معنی ای به ذهنم نمیاد.. دوباره که خوندمِش دُرُس شد :-"

تازه من "ورود"ُ میخوندم "وَروَد" :-" ;D

گفتین پادکست...
اعتراف میکنم تا لحظه ای که پادکست موسیقی رو دانلود کردم فکر میکردم قراره فقط توش حرف بزنن =))...حتی میخواستم خودم هم یه سری چرت و پرت بگم بفرستم(خوب شد زیادی تنبلم :-")...
بعد که دیدم همش موسیقی بود ضایع شدم :-L

آقا من هنوز وقتی دارم فیلم میبینم دعا میکنم ... :-"

دعا میکنم نقش اصلی نمیره مثلا... ;D

اعتراف میکنم ک
بعضی وقتا ک بیکار میشم
میام سمپادیا و ب قصد تخریب میرم تو بانگ بعضیا و کلا اونجارو کون فیکون میکنم
مثلا در مورد آرامش و اینا بودش یکی
بحث و کشوندم ب جاستین و و اینا
خیلی حال میده
بچه ها هم همه ی پتانسیل نهفته دارن ک تا کوچکترین چیزی میشنون سری دنبالشو میگیرن و موضوع و پیگیری میکنن

اعتراف میکنم بلد نیستم از vpn استفاده کنم! :-[
برای همین همیشه مجبورم با گوشیم برم facebook ;D

اعتراف میکنم که تا سوم دبستان گوزن رو goozan میخوندم ...
یه بار که اومدم سرکلاس بگم گوزن و اینجوری تلفظ کردم، کل کلاس =)) و بنده :-[

اعتراف ميكنم تا تير سال 90 سمپاديا رو .... هم حساب نميكردم

اما الان.....

اعتراف میکنم کلاس سوم که بودم کتابای جودیُ میخوندم منم جوگیر هرشب از مامانم یه آدامس میگرفتم میگفتم معلم بهداشتمون گفته آدامس بخورین دندوناتون سالم میمونه و اینا بعد یه جعبه شکلات برداشتم خالیش کردم گذاشتمش زیر تختم آدامسارو میچسبوندم توش بعضی وقتام از این آدامس بادکنکی بزرگا میگررفتم زود پر شه. تا وقتی مامانم پیداش کرد تقریبا" پر شده بود 8-^

اعتراف میکنم وقتی تو سمپادیا عضو شدم اومدم یه چرخی تو سایت زدم دیدم پیچیده ست و خوشم نیومد و رفتم تا 4 ماه این طرفا پیدام نشد!حتی یادم رفته بود اینجا اکانت درست کردم!

به نقل از M A H T A :
اعتراف میکنم اولین بار "پادکَست"ُ خوندم "پادِکست" :-" بعدا دیدم هیچ معنی ای به ذهنم نمیاد.. دوباره که خوندمِش دُرُس شد :-"

تازه من "ورود"ُ میخوندم "وَروَد" :-" ;D

اعتراف میکنم یه بار داشتم با مهشاد میحرفیدم بعد گفتم این " پادَ کـست " سمپادیا و...
بعد کلی بهم خندید گفتم پادَ کست چیه...اون پادکـــَست ـــه ;D ;D ;D
اعتراف میکنم تا همین امروز هم نمی دونستم تلفظ درستشو (ینی معنیشو نمی دونستم تا تلفظش برام توجیه شه ) بعد هی هرچی میخاستم درباره ش بحرفم هی اسمشو نمیاوردم ;D ;D ;D

اعتراف میکنم همین حالا که خودم ;D با خودم فکریدم دیدم معنیشو فهمیدم
ولی اعتراف میکنم هنوز از درستی یا غلطی فکرم هیچ اطلاعی ندارم...باید از یکی بپرسم

اعتراف ميکنم من تاکلاس اول دبستان همه شيشه شير ميخوردم هم پستونک
اعتراف ميکنم من بچه بودم هميشه باپستونک خوابم ميبرد وقتي نبود گريه ميکردم:-"

اعتراف می کنم وقتی بچه بودم فکر میکردم کلا 2 تا کشور وجود داره ! ایران و خارج!! ;D

~> اعتراف میکنم از اینام که تو پیاده رو یه پسر مخصوصی بیاد جلوم حتی با موتور یا دوچرخه کم نمیارم و نمیرم کنار تا خودش بره.. :-"

~> اعتراف میکنم از اینام که اگه کسی تیکه بندازه جوابشو بدم (البته بیشتر جاهایی غیر از کاشون :دی ) :-"

اعتراف میکنم اگه آلمان اول نشه کل زندگیمونو باید بفروشیم پول شرطاییو که بستم بدیم!!!

اعتراف میکنم امروز رفتم میزمو درست کنم دوبار هنگ کردم سه بارم ریست شدم الانم مغزم بالا نمیاد در این حد بود میزم!!!!

اعتراف میکنم دوم دبستان که بودم خواهرام تازه میخواستن برن مدرسه و ذوق و شوق و اینا . منم کرمم گرفت ، روپوششونو که پوشیده بودن میخواستن برن ، گفتم اه اه چه روپوشه زشتی. آقا اینا زدن زیره گریه نمیخواستن برن مدرسه من هی خودمو میگرفتم نخندم بعد مفصل خندیدم البته. الان که بهش فکر میکنم عذاب وجدان میگیرم اصلا! :|

اعترا میکنم امسال برا اولین بار تو عمرم ریاضی خوندم
اعتراف میکنم به پسرای فامیل سلام نمیکنم :-"

اعتراف میکنم که در چهارده ماهگی اولین دندونم در اومد ;D خیلی دیره؟ :-" 8 ماه تاخیر چیزی نیست که باو :-"
و در چهارده ماهگی اولین قدمم رو برداشتم 8-^

اعتراف میکنم تو پینت بال تیر خورد تو پام ولی نرفتم بیرون! ;D ;D ;D
الانم جاش قرمز شده ! :-? :-? :-?

Back
بالا