گفتین پادکست...
اعتراف میکنم تا لحظه ای که پادکست موسیقی رو دانلود کردم فکر میکردم قراره فقط توش حرف بزنن ...حتی میخواستم خودم هم یه سری چرت و پرت بگم بفرستم(خوب شد زیادی تنبلم )...
بعد که دیدم همش موسیقی بود ضایع شدم
اعتراف میکنم ک
بعضی وقتا ک بیکار میشم
میام سمپادیا و ب قصد تخریب میرم تو بانگ بعضیا و کلا اونجارو کون فیکون میکنم
مثلا در مورد آرامش و اینا بودش یکی
بحث و کشوندم ب جاستین و و اینا
خیلی حال میده
بچه ها هم همه ی پتانسیل نهفته دارن ک تا کوچکترین چیزی میشنون سری دنبالشو میگیرن و موضوع و پیگیری میکنن
اعتراف میکنم کلاس سوم که بودم کتابای جودیُ میخوندم منم جوگیر هرشب از مامانم یه آدامس میگرفتم میگفتم معلم بهداشتمون گفته آدامس بخورین دندوناتون سالم میمونه و اینا بعد یه جعبه شکلات برداشتم خالیش کردم گذاشتمش زیر تختم آدامسارو میچسبوندم توش بعضی وقتام از این آدامس بادکنکی بزرگا میگررفتم زود پر شه. تا وقتی مامانم پیداش کرد تقریبا" پر شده بود
اعتراف میکنم وقتی تو سمپادیا عضو شدم اومدم یه چرخی تو سایت زدم دیدم پیچیده ست و خوشم نیومد و رفتم تا 4 ماه این طرفا پیدام نشد!حتی یادم رفته بود اینجا اکانت درست کردم!
اعتراف میکنم یه بار داشتم با مهشاد میحرفیدم بعد گفتم این " پادَ کـست " سمپادیا و...
بعد کلی بهم خندید گفتم پادَ کست چیه...اون پادکـــَست ـــه
اعتراف میکنم تا همین امروز هم نمی دونستم تلفظ درستشو (ینی معنیشو نمی دونستم تا تلفظش برام توجیه شه ) بعد هی هرچی میخاستم درباره ش بحرفم هی اسمشو نمیاوردم
اعتراف میکنم همین حالا که خودم با خودم فکریدم دیدم معنیشو فهمیدم
ولی اعتراف میکنم هنوز از درستی یا غلطی فکرم هیچ اطلاعی ندارم...باید از یکی بپرسم