من اعتراق میکنم که تا پارسال اصلا نمیدونستم برنامه نویسی چی هست و نمیفهمیدم این کاری که میکنیم و این چیزایی که مینویسیم چیَن!به نقل از s!na :اعتراف میکنم اولین باری که تصمیم گرفتم برنامه نویسی رو شروع کنم، ۸ سالم بود. یه نوت پد باز کردم توش رو به صورت اتفاقی وارد میکردم ببینم چی میشه!
به نقل از melika :) :اعتراف میکنم که خیلی وقته معنی پ.ن رو فهمیدما.. ولی هنوز نمیدونم کی باید ازش استفاده کنم..تاحالا یه بارم ازش استفاده نکردم..
در واقع باید اعتراف کنم فقط معنی پ.ن رو فهمیدم نه پی نوشت..
ینی یه چیزی که میخوای اضافه کنی به پستت؟! :-s
اعتراف میکنم بعد از خوندن این منم سعی کردم دهنمو مثلبه نقل از شقایقs :اعتراف میکنم تاحالا دها بار سعی کردم دهنمو مث این باز کنم:![]()
اعتراف میکنم منم همیشه همین طوری مینویسم و تا مدت ها فکر میکردم بقیه اشتباه مینویسنبه نقل از anahita.sh :اعتراف میکنم تا چند وقت پیش اصطکاک رو اصطحکاک مینوشتم با اعتماد به نفس تمامم به همه میگفتم شما اشتباه می نویسید![]()
به نقل از نیـلوفر :اعتراف می کنم وقتی بچه بودم ، دوزندگی رو " 2 زندگی " می خوندم و فکر می کردم اون جا هاییه که مغازه دوزندگیه ( یه جاییه که رویه صندلی و اینا می دوزن ) یه جایی که ربط به مرده ها داره و هی فکر می کردم چه اسم خوشگلی روش گذاشتن ، اسم مرده اینا نذاشتن آدم ناراحت شه !