اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف میکنم تا دو سال پیش فک میکردم سعید پانتر سعید آنتنه!!!!!!!!!!!!!!! :-[

؟

بالايي: =))
اعتراف ميكنم يكي از معزلات فكريم اينه كه وقتي ميگن فلان چيز يه طرف اون چيز ديگه دقيقأ كدوم طرفه!
جدي بود! نخندين!

اعتراف میکنم بچه که بودم،چون میدیدم افتاب سفیده ولی سایه سیاهه،هیچ وخ تو سایه نمیرفتم که سیا نشم.میرفتم تو افتاب تا سفید تر بشم. ;D

اعتراف میکنم ۵-۴ سالم که بود عموم یه کامپیوترشو گذاشته بود خونه مامان بزرگم کارشو اون جا بکنه هرازچندگاهی هم میداد من بازی کنم ( :-") بعد بهم یاد داده بود اینترنت برم بعد کارم که تموم میشد باید درست خاموشش میکردم! اولش که داس بود که هیچی! ولی ویندوز ۹۵ رو یادمه با ۹۸ ، من حوصله اصولی خاموش کردنشو نداشتم، همیشه با دکمه های روش و دگمه پاور خاموش میکردم بعد به اصطلاح ویندوزش میسوخت ، رسما پیر می شدیم تا دوباره با هزار تا فلاپی روش ویندوز نصب کنیم!

الان که فکر میکنم، خیلی صبور بوده عموم، هیچی بهم نمیگفته!

به نقل از s!na :
اعتراف میکنم اولین باری که تصمیم گرفتم برنامه نویسی رو شروع کنم، ۸ سالم بود. یه نوت پد باز کردم توش رو به صورت اتفاقی وارد میکردم ببینم چی میشه!
من اعتراق میکنم که تا پارسال اصلا نمیدونستم برنامه نویسی چی هست و نمیفهمیدم این کاری که میکنیم و این چیزایی که مینویسیم چیَن! ;D

اعتراف میکنم تو حفظ کردن خنگ ترین موجود دنیام. الان که داشتم آثار عنصری رو با خودم میگفتم(امتحان ادبیات داریم فردا)هر دفعه به جای سرخ بت و خنگ بت تنب بزرگ و تنب کوچیک میگفتم ;D...و وقتی فهمیدم اشتباهه که دیدم خواهرم به کتاب نگاه میکنه و میخنده...(الانم که داشتم پست میدادم دوباره میخواستم تنب بزرگ کوچیک بنویسم)

اعتراف میکنم از ابتدای تحصیل تا حالا،توی جغرافی "راس الجُدِی" رو "راس الجِدّی(raasojeddi)"میخوندم =))
امسال سر امتحان جغرافی که دبیرمون اومد گفت تازه فهمیدم :))

اعتراف میکنم روزای اولی که اومده بودم تو سایتو هیچ فعالیتی نداشتم فکر میکردم اینایی که تو لیست کاربران آنلاین رنگشون قرمز نیست خودشون اونجوری کردنش :-" بعد فکر میکردم که یعنی انقدر میخوان متفاوت باشن؟

یه مدتم دنبال این بودم که رنگ نام کاربری خودمو بنفش کنم 8-^ ;D

اعتراف میکنم اول دبستان تو املا تقلب کردم.توی یه دفترچه نوشتم زیر میزم گذاشتم .اولین درس کتاب :

بابا بابا آب بابا آب بابا آب!

خو چیکار کنم.تقصیر خودشونه.بی خبری املا میگیرن :-"
الان که فکرشو میکنم تعجب میکنم چجوری مغزم به تقلب قد داده.. :-??

اعتراف میکنم در دوران طفولیت که بهم میگفتن خدا همه جا هست، فک میکردم وقتی که دارم آب میخورم، خدا هم تو لیوانه و دارم خدا رو میخورم :|

اعتراف میکنم روزی چند بار به این تاپیک سر میزنم و کلی چیز به ذهنم میرسه ولی هیچکدومو اعتراف نمیکنم :>

اعتراف ميكنم بچه كه بودم بهم مي گفتند موش بخورتت هر لحظه فكر ميكردم ممكنه يك موش عظيم الجثه هر لحظه وارد اتاق شه و من را بخوره . :-ss

اعتراف میکنم که خیلی وقته معنی پ.ن رو فهمیدما.. ولی هنوز نمیدونم کی باید ازش استفاده کنم.. :-" تاحالا یه بارم ازش استفاده نکردم.. :دی
در واقع باید اعتراف کنم فقط معنی پ.ن رو فهمیدم نه پی نوشت.. :-"

ینی یه چیزی که میخوای اضافه کنی به پستت؟! :-s

به نقل از melika :) :
اعتراف میکنم که خیلی وقته معنی پ.ن رو فهمیدما.. ولی هنوز نمیدونم کی باید ازش استفاده کنم.. :-" تاحالا یه بارم ازش استفاده نکردم.. :دی
در واقع باید اعتراف کنم فقط معنی پ.ن رو فهمیدم نه پی نوشت.. :-"

ینی یه چیزی که میخوای اضافه کنی به پستت؟! :-s

پ.ن چیه؟؟
خب اعتراف میکنم اینم نمیدونم چه برسه ازش استفاده کنم X_X

پاسخ : اتاق اعتراف

به نقل از شقایقs :
اعتراف میکنم تاحالا دها بار سعی کردم دهنمو مث این باز کنم: :دی
اعتراف میکنم بعد از خوندن این منم سعی کردم دهنمو مثل ;D باز کنم
+
اعتراف میکنم تا چند وقت پیش اصطکاک رو اصطحکاک مینوشتم با اعتماد به نفس تمامم به همه میگفتم شما اشتباه می نویسید ;D

پاسخ : اتاق اعتراف

به نقل از anahita.sh :
اعتراف میکنم تا چند وقت پیش اصطکاک رو اصطحکاک مینوشتم با اعتماد به نفس تمامم به همه میگفتم شما اشتباه می نویسید ;D
اعتراف میکنم منم همیشه همین طوری مینویسم و تا مدت ها فکر میکردم بقیه اشتباه مینویسن :))

اعتراف می کنم وقتی بچه بودم ، دوزندگی رو " 2 زندگی " می خوندم و فکر می کردم اون جا هاییه که مغازه دوزندگیه ( یه جاییه که رویه صندلی و اینا می دوزن ) یه جایی که ربط به مرده ها داره و هی فکر می کردم چه اسم خوشگلی روش گذاشتن ، اسم مرده اینا نذاشتن آدم ناراحت شه !

اعتراف می کنم بچه که بودم به دوستام پیشنهاد ازدواج می دادم ( دختر بودن همه شون ;D )

اعتراف می کنم بچه که بودم ، وقتی می خوندم کتابای طبقه بندی شده ، فک می کردم یعنی وقتی می ری فروشگاه تو کتابخونه های منظم نگهش می دارن و هر کی میخره هم باید همین کارو بکنه .

به نقل از نیـلوفر :
اعتراف می کنم وقتی بچه بودم ، دوزندگی رو " 2 زندگی " می خوندم و فکر می کردم اون جا هاییه که مغازه دوزندگیه ( یه جاییه که رویه صندلی و اینا می دوزن ) یه جایی که ربط به مرده ها داره و هی فکر می کردم چه اسم خوشگلی روش گذاشتن ، اسم مرده اینا نذاشتن آدم ناراحت شه !

منم اعتراف میکردم دقیقن میخوندم 2زندگی بعد فک میکردم مثلن یه جایی که به کارهای این دنیا و اون دنیایه آدما میپردازن
مثلن :2زندگی طناز...همیشه فک میکردم تو این مغازه به زندگی این دنیا و اون دنیای فردی به نام طناز رسیدگی می کنن ;D ;D ;D

اعتراف میکنم که وقتی کوچیک بودم فک میکردم این خارجیا همه فارسی حرف میزنن و اگه ما خارجی میشنویم واسه اینه که به گوش ِ ما خارجی میاد و قابلیت درکش رو نداریم ;D یه بار خیلی جدی جلوی تلویزیون سر همین با مامانم صحبت کردم ;;) در حد 4-5 سالم بود :د

( تمامی ماجرا بدون اغراق ) اعتراف میکنم که اولین تقلبم رو تو پنجم دبستان کردیم با اکیپمون ، و بخاطر اینکه روز قبلش برامون جشن قبولی سمپاد گرفته بودن درس نخونده بودیم در حد .25 تقلب کردیم که 20 شیم :دی آخرشم اومدیم بیرون کلاس گریه کردیم :دی
وقتی اومدم خونه تو دفترچه خاطراتم نوشتم خدایا .. امروز بزرگترین گناه زندگیمو کردم .. یعنی من کثیفم ؟ :-< یعنی بخشیده میشم ؟ :-<

اعتراف میکنم که اولین باری که آسمون آبی نظرم رو جلب کرد با دریا اشتباه گرفتمش :دی نقل قول از مامانم :-"

Back
بالا