اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف میکنم تا یه ماه پیش فک میکردم امینم دختره!!!!! ;D X_X

اعتراف ميكنم بچه ك بودم فك ميكردم زن وشوهرا يه نامه مينويسن واسه خدا ك ما بچه ميخوايم بعد خدا با يه جادو بچه رو ميذاره تو شكمه مامانه :))
يه همچين بچه ي اسكولي بودم ;D

اعتراف میکنم وقتی دوم ابتدایی بودم "ولی" رو "و علی" نوشتم.... :-[

وقتی بچه بودم فکر میکردم توی TV آدمایی هستن که ما هروقت روشنش میکنیم زود پامیشنو برنامه هاشونو اجرا میکنن.... =))
بععععععلههههه همچین آدم فانتزیی هستیم... ;D

ما یه فامیل دوری داریم که اسمش بنت الهدی است. اعتراف می کنم که من تمام 8 سالگیمو به این فکر می کردم که هرکی میره مکه میشه حاجی. این کجا رفته شده بنت؟!!!!!!!!!!!!!!! =))

اعتراف میکنم هر وقت چشمم میخوره به نام کاربری پریسا (Titarisa ) یاد پماد تترا سایکیلین میفتم !!! =)) :-[

اعتراف ميكنم
قبلنا مامان بابام كه دعوام ميكردن
خيلى از دستشون عصبانى ميشدم
تو دلم يه چيزايه بدى ميگفتم :(
بعدش ناراحت ميشدم هى با خودم ميگفتم خدايا منو ببخش
[-o<
بعد يه روز اومدم گفتم خدايا من هرچيزى ميگم وقتى عصبانيم قبول نكن
ديگه راحت شدم :)

اعتراف میکنم اولا نام کاربریِ علی ع. رو میخوندم "علی علیه سلام" !! :-/

اعتراف میکنم گاهی به شدت حس میکنم یه احمقم!

اعتراف میکنم که هنوز خیلی از دوستام رو نشناختم.
شاید لفظ دوست مناسب نباشه.ولی.....
راجع به بعضیا اشتباه فک کردم.
تو روت باهات دوسته و پشت سرت زیرآبتو می زنه.

اعتراف میکنم وقتی 10 سالم اینا بود یه مدت کارم این بود که با دوستم بریم پشت بوم خونه شون و بطری نوشابه رو پر کنیم از آب جوش و بریزیم سر مردم ;D
بعضیا به فحش دادن بسنده می کردن و بعضیام میومدن دم در خونه و چوغولیمونو می کردن نامردا :|
;D

اعتــراف میکنم تا همین چــند وقت پیش که امتحان املا داشتیم ، نمیدونستم قـــورباغــه دُرُســـته نه غـــورباقــه! :-"

اعتراف ميكنم همين محرم ياثار الله رو توي يه پرده خوندم يا شار الله ( چوت "ث" كشيده بود منم فك كردم "ش" است) ;D بعد ديكشنري عربي رو نگا كردم ديدم كلمه ي "شار" نداريم :))
ب دوستم زنگ زدم گفتم : نرگس شار يني چي ؟! از شارش مياد؟!
دوستم گفت چي ميگي و اين حرفا وقتي تعريف كردم قضيه رو الفاظي همچون اسكول و شاس كوچولو نصيبمان شد =))

اعتراف میکنم هیچوقت -ازاول عمرم تا حالا- نفهمیدم اول این اخبار شبکه ی یک ،ک یک شعری میخونن، به چه زبانیه

یا اصن حتی شعر هس یا نه؟!! ;D :-/
(بچه ک بودم فک میکردم دارن حمله میکنن!) ;;)

همیشه فکر می کردم چجوری یه جشواره یا یه نمایشگاه یا فستیوال و..... هایی که دو سه ماه دیگه برگذار می شه براش عکس و فیلم نشون می دهن

من همیشه روزای اول مدرسه مسافرت تشریف داشتم و نمیرفتم هیچ وقت شعار ها رو یاد نداشتم و فقط به تقلید از بچه ها یه چیزی از خودم می پروندم.
تو دبستان بچه ها سر صف یه شعاری میدادن: نَصرُ مِن الله و فَتحٌ قریب
چیزی که من فک میکردم دارن میگن این بود: مَستُ من الله وَلی و مَلی! و همیشه سر صف با جدیت تمام همراه بچه ها این شعار من در آوردی رو میگفتم :))

کلاس اول- دوم ابتدایی که بودم وقتی وانتی های میوه فروش پشت بلندگوشون میگفتن مثلا خیار کیلویی 500، 5 کیلو 2000 تومن میشستم حساب میکردم 5 تا 500 تومن میشه چقد؟ 2500 ;;) پس چرا اینا میگن 2000 تومن؟ :-? حتما اشتباه حساب میکنن میگن 2000 تومن! :> یکی نیس بهشون بگه وقتی قیمت یه کیلوشو میگین دیگه چه کاریه قیمت 5 کیلوشو بگین؟! :-w ;D

اعتراف میکنم هنوز بلد نیستم پرتقال پوست بكنم و زحمتش ـو به مامانم میدم! X_X :-"

اعتراف میکنم نمیتونم کلمه " انستیتوایزایران " رو بخونم :-" :-?? :-"

اعتراف میکنم دوست دارم همیشه بیشترین لایک صفحه رو خودم داشته باشم!

بعضی وقتا تو صفحه ی پست خودم به یکی لایک میدم، بعد میبینم از مال من بیشتره! برمیگردم لایکمو برمیدارم!!!!!

یعنی تا این حد عقده ای!!! ;D

پ.ن:
اصلا هم که اعتراف نبود! تا همین الانش کلی نقض اعتراف کردم!!! 8-}

Back
بالا