• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف ميكنم وقتايي كه از 6و نيم صب ميرم مدرسه و بعدشم از همون جا ميرم كلاس زبان و مثلا كلاس زبانم ميك آپ داريم و ساعت 8 شب ميرسم خونه به شدت احساس busy بودن بهم دست ميده و احساس ميكنم آدم خيلي مهميم و همش سرم شلوغه! :-" :-" :-" :-" :-" :-"

اعترف میکنم که دیروز تو مدرسه منو تارا با چسب قطره ای انگشتامون رو به هم چسبوندیم B-) :o B-)و دیدیم واقعا چسبه خیلی محکم بود ;D
آخرش چسبه واقعا جدا نمیشد :)رفتیم پیش معلم شیمی تو آزمایشگاه تا با حلالش باز شد هی خانم بهادری میگفت حلالش آلمانیه 8-}تازه بعدشم میخواستیم دوباره خودمون رو بچسبونیم آخه خیلی هیجان داشت :P :P :P :P
مثلا ما تیزهوشای جامعه به حساب میایم ...مثلا.... ;D B-) :)) B-) ;D

اعتراف می کنم تا ساعت رند نشه به هیچ وجه من الوجوه نمی تونم درس بخونم :-"حتی اگه ساعت 6:01 باشه باید تا 6:15صبر کنم ;D

اعتراف میکنم همیشه دوست داشتم پسر باشم!
هیچ وقت از این که یه دخترم خوش حال نبودم و نیستم و نخواهم بود

اعتراف ميكنم بچه كه بودم وقتي مامانم بهم ميگفت بعد غذا ورجه وورجه نكن، آپانديست ميتركه، فكر ميكردم مثلن يعني دارم واسه خودم راه ميرم يهو بوم! آپانديسم ميتركه. :-"

اعتراف میکنم ک پارسال ب عنوان هدیه روز مادر یه هفته بچه خوبی بودم!!! مامانم خیلی خوش حال شد

اعتراف میکنم وقتی اسم متین دو حنجره رو شنیدم با خودم گفتم یا خــــــــــــــــــــــــدا!!!!چجوری میشه یکی دو تا حنجره داشته باشه؟؟ ;D :-" ;;)
خلاصه اینکه تا یه مدت اینجانب فکر میکردم این بنده خدا دو تا حنجره داره!! ;D :))

اعتراف میکنم ی بار سر کلاس دینی چون منگاهی از سر تنبلی ی هفته بار نماز میخونم خانوم گف تشهدو بخون من با اذان قسمت محمدا عبدهو و...قاطی کردم گفتم من هول شدم(دوم راهنمایی)حالا معلمم شاگرد بابام تو دانشگاه تود و بابای من استاده معارف(ی چیزایی تو مایه های دینی)ش بوده X_X

Back
بالا