Pantea.Na کاربر جدید ارسالها 2 امتیاز 45 نام مرکز سمپاد فرزانگان ١ شهر تهران مدال المپیاد طلاى رياضى ١٣٩٢ 2014/1/1 #2,781 پاسخ : اعترافگاه ! اعتراف مى كنم كه يكى از برنامه هاى تلويزيونى مورد علاقه ام باب اسفنجيه !!!
mobina7 کاربر حرفهای ارسالها 538 امتیاز 1,554 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بهشهر دانشگاه دانشگاه مازندران رشته دانشگاه حسابداری 2014/1/2 #2,782 پاسخ : اعترافگاه ! اعتراف میکنم به پست های BUG(حشره) حسودیم میشه! هر چی میزاره اگه اصلا جالبم نباشه 25تا لایک میشه! مردم به چی حسودی میکنن من به چی!
پاسخ : اعترافگاه ! اعتراف میکنم به پست های BUG(حشره) حسودیم میشه! هر چی میزاره اگه اصلا جالبم نباشه 25تا لایک میشه! مردم به چی حسودی میکنن من به چی!
hamideh کاربر فوقفعال ارسالها 84 امتیاز 1,219 نام مرکز سمپاد farzanegan2 شهر مشهد دانشگاه فردوسی مشهد رشته دانشگاه فیــــزیــــــک 2014/1/2 #2,783 پاسخ : اعترافگاه ! به نقل از mobina7 : اعتراف میکنم تا حالا نمیدونستم OK مخفف چیــــــــــــــه! کلیک کنید تا باز شود... اعتراف میکنم نــــــمی دونم OK مخفف چیه ینی اصن نمیدونستم مخفف چیزیه! خیلی ضایست آیا؟ یکی منو از گمراهی درآره
پاسخ : اعترافگاه ! به نقل از mobina7 : اعتراف میکنم تا حالا نمیدونستم OK مخفف چیــــــــــــــه! کلیک کنید تا باز شود... اعتراف میکنم نــــــمی دونم OK مخفف چیه ینی اصن نمیدونستم مخفف چیزیه! خیلی ضایست آیا؟ یکی منو از گمراهی درآره
Elahek کاربر فوقفعال ارسالها 81 امتیاز 402 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 7 شهر تهران 2014/1/2 #2,784 پاسخ : اعترافگاه ! اعتراف میکنم که از بعضی از سمپادی های مغرور ِ تهِ اعتماد به سقفِ پرروئی که اصلن آداب معاشرت بلد نیستن و همش عین خرخونا سرشون تو درس بوده، مـُــتــِـ نــَـ فــِّـ رَ مــــ . همینه که هس..
پاسخ : اعترافگاه ! اعتراف میکنم که از بعضی از سمپادی های مغرور ِ تهِ اعتماد به سقفِ پرروئی که اصلن آداب معاشرت بلد نیستن و همش عین خرخونا سرشون تو درس بوده، مـُــتــِـ نــَـ فــِّـ رَ مــــ . همینه که هس..
محمد1 کاربر نیمهحرفهای ارسالها 244 امتیاز 1,090 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر کاشان 2014/1/3 #2,785 پاسخ : اعترافگاه ! اعتراف میکنم سال اول دبیرستان ک نمره مهم بود واسم اکانته مدیریته سایتو هکوندم بعد نمره ریاضیمو از ۱۳ ب ۲۰تغییر دادم.ولی بخدا فقط همین یکیو! آخه از همون اول راهنمایی ک اومدم سمپاد واسم عقده شد ریاضی۲۰بشم!!
پاسخ : اعترافگاه ! اعتراف میکنم سال اول دبیرستان ک نمره مهم بود واسم اکانته مدیریته سایتو هکوندم بعد نمره ریاضیمو از ۱۳ ب ۲۰تغییر دادم.ولی بخدا فقط همین یکیو! آخه از همون اول راهنمایی ک اومدم سمپاد واسم عقده شد ریاضی۲۰بشم!!
Alien کاربر فعال ارسالها 72 امتیاز 582 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر دهدشت رشته دانشگاه میخوام برم پزشکی 2014/1/3 #2,786 پاسخ : اعترافگاه ! اعتراف میکنم بعضی وقتا دوست دارم یه نفرو جلوم ببندن بگن بزنش. دوست دارم با گوشت کوب و پتک و اینجور چیزا زجر کشش کنم نمیدونم چرا؟؟؟!!!!!!
پاسخ : اعترافگاه ! اعتراف میکنم بعضی وقتا دوست دارم یه نفرو جلوم ببندن بگن بزنش. دوست دارم با گوشت کوب و پتک و اینجور چیزا زجر کشش کنم نمیدونم چرا؟؟؟!!!!!!
maryammovahedzadeh کاربر فوقحرفهای ارسالها 628 امتیاز 7,443 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر اصفهان سال فارغ التحصیلی 97 دانشگاه یزد رشته دانشگاه مهندسی معماری 2014/1/3 #2,787 پاسخ : اعترافگاه ! اعتراف میکنم که پریشب اون من بودم که از شدت گریه صدا اورانگوتان درآوردم بعد همه فک کردن دزد اومده. خو به من چه ؟ اعصابم خورد بود ... فک کنم تا 2-3 روز آینده صدا باغ وحش از اتاقم دربیاد ... نخند گریه داره ... نخند
پاسخ : اعترافگاه ! اعتراف میکنم که پریشب اون من بودم که از شدت گریه صدا اورانگوتان درآوردم بعد همه فک کردن دزد اومده. خو به من چه ؟ اعصابم خورد بود ... فک کنم تا 2-3 روز آینده صدا باغ وحش از اتاقم دربیاد ... نخند گریه داره ... نخند
cannibal کاربر نیمهحرفهای ارسالها 192 امتیاز 417 نام مرکز سمپاد فرزانگان دانشگاه UT 2014/1/3 #2,788 پاسخ : اعترافگاه ! اعتراف میکنم کنکور ترسناکه خیلی
ALONE IN THE LIGHT کاربر نیمهفعال ارسالها 9 امتیاز 24 نام مرکز سمپاد علامه حلی - ناحیه2-دیار کریمان شهر کرمان مدال المپیاد انشاءالله طلای فیزیک دانشگاه صد در صد شریف رشته دانشگاه صد در صد مکانیک 2014/1/3 #2,789 پاسخ : اعترافگاه ! اعتراف میکنم این اولین پستم توی سمپادیا هست ولی هیچ حس خاصی نداره عجیب نیست؟ مثلا دریچه ای به جهان دیگه واز این حرفا #
پاسخ : اعترافگاه ! اعتراف میکنم این اولین پستم توی سمپادیا هست ولی هیچ حس خاصی نداره عجیب نیست؟ مثلا دریچه ای به جهان دیگه واز این حرفا #
m.r.jazini محمدرضا جزینی زاده فارغالتحصیل ارسالها 181 امتیاز 837 نام مرکز سمپاد دبیرستان دوره دوم علامه حلی شهر بم سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد یبار شیمی دانشگاه kmu ( علوم پزشکی کرمان ) رشته دانشگاه دندون 2014/1/4 #2,790 پاسخ : اعترافگاه ! ی اعتراف ماتحانی بکنیم : من تو ی چیز موندم . نمی دونم بچه های سال سومی مدرسه ما امتحان ترم می دهند یا دارند سوالای المپیاد رو دو نفر دو نفر جواب می دن
پاسخ : اعترافگاه ! ی اعتراف ماتحانی بکنیم : من تو ی چیز موندم . نمی دونم بچه های سال سومی مدرسه ما امتحان ترم می دهند یا دارند سوالای المپیاد رو دو نفر دو نفر جواب می دن