• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف میکنم از سوسک خیـــلی میترسم . . .

بنده با تمام شجاعت اعتراف می کنم وقتی که از بیرون میام تو خونه و اولین کسی هستم که از پله ها بالا میره ، تند تند تمام اتاقا و حتی حموم و دستشویی رو چک می کنم تا آقا دزده ای رو که تو خونمون کمین کرده پیدا کنم :-" :-" :)) :))

اعتراف ميكنم ابتدايي كه بودم، وقتي ميرفتم حموم بعد آب گرم واينا، بخار كه درست ميشد، هي كارم رو بيشتر طول ميدادم كه بيشتر بخار آب درست بشه بعد وقتي كارم تموم شد زودي همه ي درو باز ميكردم به خيال خودم بخار آب ها برن بالا توي آسمون و بعد بخورن به همديگه و ابر بشن و بارون بياد و خوزستان از خشكسالي دربياد :-"

بعله، همچين پسر با استعدادي هستم من :-"

اعتراف میکنم از بچگی چشام می بستم تمرین نابینایی میکردم دستام میاوردم جلو راه میرفتم :|
هنوزم تو خلوت همچین کارایی میکنم ;))

اعتراف می کنم کوچولو که بودم وقتی غذا ماکارانی داشیم آخرش لبمو لپامو می مالیدم به روغنا ته ظرفم میگفتم من رژلب و رژلپ(!) نارنجی زدم! ;D ;D ;D

پارسال که میرفتیم کلاس زبان و ساعت نداشتم سر کلاس از یکی ساعتو میپرسیدم با ماژیک وایت برد مینوشتم رو دسته صندلی بعد تا 60میشمردم بعد دقیقه اشو پاک میکردم بعد یکی میبردم بالا تا اینکه دیگه تعطیل میشدیم...

بیکار هم خودتی

خب ;;) !میخوام طی یک حرکت غرورآفرین اعتراف کنم که از بچگی عاشق این بودم برقا که میره و شمع روشن میکنیم من سر کبیرتُ بزنم به

پارافین مذاب شمع و بعد بگیرم روی شعله :-" X_X گُـــر میگیره ;;)

بزرگتر که شدم دیگه منتظر برق رفتن هم نمیشم ;;)

این عکس پنج صبحه امروزه ! X_X

IMG_2326.JPG

کیمیا هستم 18 ساله از تهران ;;)
من دیگه حرفی ندارم :|

من نمیفهمم.مگه واسه ماشینم اسم میذارن؟ماشین ماشینه دیگه.به فکر منه بدبختم نیستن که باید اینارو حفظ کنم.واسه همین هیچ وقت اسم فامیلی اسم ماشینارو نمیتونم بنویسم.در حالت عادی نمیتونم بفهمم ماشینا اسمشون چیه.هول که میشم اسم ماشینا هم یادم میره.
:-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-" :-"
من آدم باهوشیم البته از خود تعریف کردن نباشه.ولی تو اسم ماشین.....نمیشه.

اعتراف میکنم قبلنا فک میکردم دنده ماشین ترمز دستیه تا پنجم ابتدایی هنوزم تو غفلت بودم! ;D

Back
بالا