• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف میکنم تا دوران بچگی مدت طولانی رو صرف فهمیدن معنی آرم شبکه ی دو کردم :))آخرشم نفهمیدم ینی چی ;;)
++
دوستان من داشتم اعترافاتون رو واسه ی مامان و بابام میخوندم،بعدش یکی بود نوشته بود پ.خ...راجع به پ.خ و اینا بود...بعد مامانم پرسید پ.خ چیه؟!
بابامم از همه جا بی خبر گفت پ.خ ینی پسر خوب =)) =))

اعتراف میکنم کهههههههههههه :-? :-? :-?
جورابامو خودم ک نمیشورم هیییییییییییییییییچ تو ماشین هم نمیندازمشون و گم و گورشون میکنم و بعد از ی ماه از روی بوی گندشون پیداشون میکنن و میندازنشون دور
منم ی جفت نو برمیدارم

ما هم اعتراف میکنیم به شــــــــــــــــــــدت کالیبریم (@2تا بالا تر!)

همچنین تا اواخر دوم ابتدایی نمیدونستم تجدید شدن ینی چی!!! ;D

همون زمانا هم هیچوقت واسه شیشه شکستن کسی نتونست منو گیر بندازه! یا فرار میکردم یا حرکت گربه‌ای ( :-" ) میرفتم ولم میکردن >)

به نقل از بهـــــراد :
يك اعترافِ شجاعانه! ;D
اين جانب اعتراف ميكنم كه قضيه ي پپسي مرا عنتر و مَنتر خود كرد و آن شب تا ٣:٣٠ بيدار بودم! :-"
ظاهراً من در اوج بارفيكس بودم!! :)) ديگه ديديم خوابمون مياد از بارفيكس پياده شدم ! ;D
:-"

;D اعتراف میکنم سر قضیه پپسی علاوه بر اطلاع رسانی به کل دوستان و فامیل ، زنگ زدم به داییم که دانمارکه با کلی شوق و ذوق گفتم
قضیه رو و تاکید کردم : حتما ببینیدا!! فقط از خاورمیانه دیده میشه :x
;D خودمم تا 2اینا بیدار موندم :-<

اعتراف میکنم اولین بار که اومدم به یه معلم سره شرطه بچه ها تیکه بندازم مصادف بود با اولین اخراج از کلاسم. :-L

اعتراف میکنم که .. تا قبل اول راهنمایی علی بن ابی طالب رو میخوندم علی بـُنّ ِ ابی طالب :|

اعتراف میکنم وقتی بچه بودم (6-7 سال)، فک میکردم عددهایی که رو سنگ قبر نوشتن، شماره تلفشونه که هروقت دلمون تنگ شد بشون زنگ بزنیم ... :|

اعتراف میکنم تا سوم راهنمایی ؛طه؛ رو میخوندم "tah" (مثلا عثمان طه)سوم راهنمایی تو روخونی کله کلاس بهم خندیدن! X_X

Back
بالا