• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

یه اعترافِ خیلی بد X_X(نخونید آقا X_X)
اعتراف میکنم خیلی بچه ک بودم فک میکردم هروقت ک دارم آهنگ گوش میدم در همون لحظه خواننده هه برام اون آهنگ رو میخونه X_X اونوقت هی آهنگایی ک دوست نداشتمو رو دور تند و آروم میذاشتم ک مثلا خوانندشو اذیت کنم X_X

1-اعتراف می کنم بچه که بودم به خدا مرگم بده می گفتم خدا مریم بده بعد همیشه موقع خاله بازی از این اصطلاح استفاده میکردم :o :o ;D ;D ;D
2-اعتراف میکنم بچه که بودم مجریای تی وی که میگفتن میخوایم مثلا فلان عیدو تبریک بگیم من سه ساعت منتظر میشستم که طرف تبریکشو بگه!!!فک میکردم تبریک گفتم امری است جدا :o :-[
3-اعتراف میکنم روزای اول عضویتم نمیدونستم این لایکای ملتو کاربرا بهشون میدم فک میکردم یکی از مدیرا نشسته داره به پستا + - میده تازه همیشه ی خدام تو تعجب بودم که ملاک این مدیره برا + - چیه؟؟؟؟؟!!!! :-[ :-[ :-[ :o :o ;D ;D ;D ;D

اعتراف میکنم سوم ابتدایی که بودم مامانم برای این که شیر بخورم
واسم شیشه شیر خرید =)) =))و من هر روز به هوای اون شیر میخوردم =)) =))

اعتراف می کنم بچه بودم فکر می کردم آدمای تو تلوزیون مارو میبینن! برا همین هر وقت می خواستم تلوزیون ببینم کلی سر و وضعمو درست می کردم!! :o

اعتراف میکنم تا دو سه سال پیش این نون خشکیا هستن بعد میومدن داد میزدن تو کوچه من ننه خشکی میشنیدم :))

بعد با خودم میگفتم چه ربطی داره نون خشک و ننه خشک؟ :))

اعتراف ميکنم دفه اولی که اومدم سمپادیا به جای اینکه پستا بدم تو تاپیکا به یکی از کاربرا پ.خ فرستادم ........ سوتیه دیگه مگه چیه .

.

Back
بالا