- شروع کننده موضوع
wdr
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- hElLi
- شهر
- tEh
- سال فارغ التحصیلی
- 86
اگر شما میخواید با روش برین استورمینگ به نتیجه برسید باید بدونید یکی از قوانینش اینه که بدون criticism باشه! یعنی به دیگران انتقاد نکنید ! 3:
به عنوان کسی که چندین سال کار میکردم ، خیلی از حرف هایی که زدید رو با تجربیات شخصی خودم متفاوت دیدم ، البته برای حرف زدن راجع به مسائل علوم انسانی باید بتونیم بهتر و مستندتر از یک راننده تاکسی حرف بزنیم، اما چون نحوه استدلال شما صرفا تجربه شخصی بود من هم به همین مقدار استدلال بسنده میکنم.
موفق باشید
حالا که شما اینقدر دانشمندوارانه بحث میکنید(نه مثل ما راننده تاکسی ها)، اولا نمیدونم کی واسه ماینداستورمینگ شرط گذاشته؟ چون به نظرم همین بدون شرط بودنشه که خاص و خلاقانه اش میکنه
دوما با یه گل بهار نمیشه و با یه مقاله نمیشه مضمون رو مصادره به مطلوب کرد و رفت!(ضمن اینکه وقتی گفتم بحث واسم حالت ایده پردازانه/خلاقانه داره، مشخص کردم که استاد علوم اجتماعی نیستم و کسی هم چنین توقعی رو نباید اینجا دنبالش بگرده...اینجا فقط بیان تجربه و نظر و استدلال های شخصیه)
و در نهایت اینکه قبلا هم گفتم، من برای اینکه هر دو جنبه ی بحث دیده باشه، و چون کمتر کسی از اینطرف ماجرا صحبت میکنه، مجبورم تنهایی بارش رو به دوش بکشم
و در نهایت اینکه بازم تاکید میکنم، من نه اینجام کسی رو قانع کنم و نه چیزی رو به کسی اثبات کنم... فقط دنبال ایده های خلاقانه و راه حل هایی هستم که از ذهن های خلاق دوستان ممکنه مطرح بشه
پیروز بشین