- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- ابهر
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
- دانشگاه
- شریف
- رشته دانشگاه
- مهندسی برق
دوست عزیز چرا در ( بدن ) خودت اندیشه نمی کنی ؟
دوست عزیز چرا در ( بدن ) خودت اندیشه نمی کنی ؟
خب من عقایدم از سال پیش خیلی تکون خورده مینویسم:)
خب اول اینکه انقد تو این تاپیک به هم نپرین این بحث از بزرگترین بحثای موجود در جهانه و هنوز حل نشده پس طبیعیتا ما به اندازه علمای فلسفه و ... دانش صحبت نداریم این موضوع اول
مورد دوم اینکه بنظر من افرادی که میگن خدا وجود نداره خب یه سری از چیزای علمیش درسته کاملا درسته
و خب یه چیزی که من بهش پی بردم(البته این موضوع نمیدونم درسته یا نه صرفا اعتقاد خودمه)اینه که معنویات به طرز عجیبی از علم جداس
مثلا من خیلی فک کردم که خب آقا بیگ بنگ جهانو بوجود اورد بعد از خودم پرسیدم خب اتفاقات طبیعی بوده حتما دیگه بعد دوباره این سوال پیش اومد که خب اتفاقات طبیعی چجوری بوجود اومده (انگار مثلا یه برنامه نویس بودم که نوشتم while1==1)
خلاصه اینکه من عقیدم اینه که یه قدرتی باید پشت همه اینا باشه حتی اگه فقط جرقه اولو زده باشه:)
و اصلا کاری ندارم که ادیان چی میگن فقط ""حدس میزنم" که باید یه قدرتی باشه:)
خب دیگهخوب میدونی اونوقت باید پاسخ داده بشه که خدا رو چی به وجود آورده؟
اگه قرار باشه پشت هر اتفاقی به قول خودت جرقه ای باشه و یه انرژی خالق داشته باشه، پس پشت اون خالقی که ازش حرف میزنی چی داریم؟خب من عقایدم از سال پیش خیلی تکون خورده مینویسم:)
خب اول اینکه انقد تو این تاپیک به هم نپرین این بحث از بزرگترین بحثای موجود در جهانه و هنوز حل نشده پس طبیعیتا ما به اندازه علمای فلسفه و ... دانش صحبت نداریم این موضوع اول
مورد دوم اینکه بنظر من افرادی که میگن خدا وجود نداره خب یه سری از چیزای علمیش درسته کاملا درسته
و خب یه چیزی که من بهش پی بردم(البته این موضوع نمیدونم درسته یا نه صرفا اعتقاد خودمه)اینه که معنویات به طرز عجیبی از علم جداس
مثلا من خیلی فک کردم که خب آقا بیگ بنگ جهانو بوجود اورد بعد از خودم پرسیدم خب اتفاقات طبیعی بوده حتما دیگه بعد دوباره این سوال پیش اومد که خب اتفاقات طبیعی چجوری بوجود اومده (انگار مثلا یه برنامه نویس بودم که نوشتم while1==1)
خلاصه اینکه من عقیدم اینه که یه قدرتی باید پشت همه اینا باشه حتی اگه فقط جرقه اولو زده باشه:)
و اصلا کاری ندارم که ادیان چی میگن فقط ""حدس میزنم" که باید یه قدرتی باشه:)
کلا نباید گفت فلان کتاب همه چیو درست میگه و اینا:)+با اون قسمت حرفت که رفرنس ندادن به قرآنه خیلی موافقم
خب دیگه دقیقا سردرگمی من همین موضوعه:)اگه قرار باشه پشت هر اتفاقی به قول خودت جرقه ای باشه و یه انرژی خالق داشته باشه، پس پشت اون خالقی که ازش حرف میزنی چی داریم؟
دارین سوال رو اشتباه مطرح میکنید. موضوع اینه که اگه جهان وجود داره پس باید وجودش ختم بشه به موجودی که اون موجود وجودش نیاز به چیزی نداشته باشه. حالا ممکنه یکی بگه شاید خود همین جهان ماده همون موجودی باشه که وجودش نیاز به کسی نداشته؟ تا اینجای بحث میگیم این حرفتون قبول. ولی در فلسفه بعد تر اثبات میشه که فقط "کامل مطلق" میتونه اون موجودی باشه که وجودش وابسته به چیزی نیست. و چون ماده هم کامل مطلق نیست پس نمیتونه اون موجود باشه. درضمن به نظر میاد شبیه ترین موجودی هم که میشه برای اون کامل مطلق پیدا کرد خدایی هست که اسلام معرفی کرده پس ما هم اون رو میپرستیم.اگه قرار باشه پشت هر اتفاقی به قول خودت جرقه ای باشه و یه انرژی خالق داشته باشه، پس پشت اون خالقی که ازش حرف میزنی چی داریم؟
+با اون قسمت حرفت که رفرنس ندادن به قرآنه خیلی موافقم
اینطور تناقض پیش میاد چون موجودی که خلق شده باشه دیگه خدا نیست! طبق تعریف خدا کاملترین وجوده.خوب میدونی اونوقت باید پاسخ داده بشه که خدا رو چی به وجود آورده؟
داروین عامل تکامل را انتخاب طبیعی می داند.من خیلی در مورد تکامل اطلاعات ندارم ولی ممکنه بدن انسان حاصل تکامل باشه ولی خب حتی تکامل هم خود به خود یا توسط طبیعت به وجود نیامده و یه قدرت بزرگی که دارای هوش و قدرت باشه باید مسبب اون باشه ....
چرا می گید قرآن قابل اعتماد نیست ؟
به نظر میرسه منظورش این چیزی که جواب دادی نبوده. سوالش درباره علت العلل تکامل بوده.داروین عامل تکامل را انتخاب طبیعی می داند.
دارین سوال رو اشتباه مطرح میکنید. موضوع اینه که اگه جهان وجود داره پس باید وجودش ختم بشه به موجودی که اون موجود وجودش نیاز به چیزی نداشته. حالا ممکنه یکی بگه شاید خود همین جهان ماده همون موجودی باشه که وجودش نیاز به کسی نداشته؟ تا اینجای بحث میگیم این حرفتون قبول. ولی در فلسفه بعد تر اثبات میشه که فقط "کامل مطلق" میتونه اون موجودی باشه که وجودش وابسته به چیزی نیست. و چون ماده هم کامل مطلق نیست پس نمیتونه اون موجود باشه. درضمن به نظر میاد شبیه ترین موجودی هم که میشه برای اون کامل مطلق پیدا کرد خدایی هست که اسلام معرفی کرده پس ما هم اون رو میپرستیم.
این چند تا سوال وجود دارهدارین سوال رو اشتباه مطرح میکنید. موضوع اینه که اگه جهان وجود داره پس باید وجودش ختم بشه به موجودی که اون موجود وجودش نیاز به چیزی نداشته. حالا ممکنه یکی بگه شاید خود همین جهان ماده همون موجودی باشه که وجودش نیاز به کسی نداشته؟ تا اینجای بحث میگیم این حرفتون قبول. ولی در فلسفه بعد تر اثبات میشه که فقط "کامل مطلق" میتونه اون موجودی باشه که وجودش وابسته به چیزی نیست. و چون ماده هم کامل مطلق نیست پس نمیتونه اون موجود باشه. درضمن به نظر میاد شبیه ترین موجودی هم که میشه برای اون کامل مطلق پیدا کرد خدایی هست که اسلام معرفی کرده پس ما هم اون رو میپرستیم.
۱.ایا هر چیزی نیاز به خالق داره؟این چند تا سوال وجود داره
۱.ایا هر چیزی نیاز به خالق داره؟
به عقیده من بله
۲.ایا چیزی می تونه خودش خالق خودش باشه ؟
به عقیده من نه
۳.ایا حتما باید اولین خالق وجود داشته باشه ؟
جواب من به این سوال هم نه هستش چون در دنیا ما که زمان وجود در هر واقعه مثل خلق شدن باید رو خط زمان مشخص باشه و به ناچار اگر چیزی در یک لحظه خلق بشه باید خالقش قبل از اون خلق بشه
اما با اینکه توان تصور کامل یک دنیای بی زمان رو ندارم اما اما در اون دنیا اولین معنا نداره و می تونه مخلوق خالقش رو خلق کنه
یا مخلوقA چیزی خلقB کنه که اون خالقA رو خلق کنه
پس به عقیده من موجودی وجود ندارد که خودش خالق خودش باشه .
۱.ایا هر چیزی نیاز به خالق داره؟
خیر
۲.ایا چیزی می تونه خودش خالق خودش باشه ؟
خیر
۳.ایا حتما باید اولین خالق وجود داشته باشه ؟
این تصور که اول خدا وجود داشته و مخلوقات بعد از وجود خدا خلق شدن تصور اشتباهی هست. خدا تقدم زمانی بر مخلوقات نداره بلکه تقدم ذاتی داره. یعنی داخل فلسفه ما نمیگیم خدا باید قبل از مخلوق وجود داشته باشه بلکه خدا موجودی هست که وجودش ضروریه و نه به وجود اومده نه نیاز به چیزی برای موجود بودن داره ولی از نظر زمانی اتفاقا ما معتقدیم جهان هم مثل خدا همیشه وجود داشته و آغازی براش نیست بلکه از بی نهایت قبل بوده.
اولا با این شکل صحبت کردن که از شما بعیده واقعا(!) نیاید یک دانش گسترده که ظاهرا اطلاعی ازش ندارید رو زیر سوال ببرید.اونوقت شما (فیلسوف ها) چطور تونستید با یه جا نشیتن و تفکر منفعل راجب نحوه ی به وجود اومدن جهان و تایمش نظرش بدین؟
گمون کنم ابن پدیده علمی تر از چیزی باشه که به درد فیلسوف ها بخوره!
ثانیا اگر هر چیزی نیاز به یه علت نداشته باشه در اون حالت انسان هم از این دایره فارق میشه
بیگ بنگم فارق میشه
مبتونیم بگیم اولین ذرات از بینهایت منفی زمانی بودن
اولا که از خدا جوییم توفیق ادب...اونوقت شما (فیلسوف ها) چطور تونستید با یه جا نشیتن و تفکر منفعل راجب نحوه ی به وجود اومدن جهان و تایمش نظرش بدین؟
گمون کنم ابن پدیده علمی تر از چیزی باشه که به درد فیلسوف ها بخوره!
ثانیا اگر هر چیزی نیاز به یه علت نداشته باشه در اون حالت انسان هم از این دایره فارق میشه
بیگ بنگم فارق میشه
مبتونیم بگیم اولین ذرات از بینهایت منفی زمانی بودن
من کلا با وارد شدن علوم به حوزه ی هم مخالفماولا با این شکل صحبت کردن که از شما بعیده واقعا(!) نیاید یک دانش گسترده که ظاهرا اطلاعی ازش ندارید رو زیر سوال ببرید.
این چه طرز مباحثه است.
ساینس هم اونقدر ها مهر تقدیس نباید بخوره بهش چون کوره! و این بارها در طول تاریخ به اثبات رسیده
ثانیا هرچیزی نیاز به علت نداره یعنی: لزوما هرچیزی نیازی به علت نداره.در واقع چیزی نیاز به علت داره که معلول باشه.و بدیهیه که هر معلولی نیاز به علت داره.حتی انسان کوچک و مغرور.