• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اصطلاحات مشهدی !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mahta_H
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اصطلاحات مشهدی !

قله های مشد ؟
مثل اینکه تو مردم راه نمی رین ؟
نه جدا تو اتوبوس هم نشنیدین؟
راستش ما که معلم امار مون تمام مدت داره بهمون یاد می ده !با ادن لهجه ی داغونش!

خدار وشکر کنید که تو شهر های دیگه نیستین... اونجا ها که افتضاحه ...من که به شخصه به زور می فهمم فارسی شونو...

به نقل از He3am :
بخدا اگه اینا مشهدی باشه یا اصن کاربردی تو سطح شهر داشته باشه :o
عزیزان لهجه های قله های اطراف مشهد رو با لعجه مشهدی قاطی نکنین خواهشا
خوب لهجه مشهدی همینه دیگه وگرنه بیشتر مردم عادی که لهجه ندارن یه عده هم دارن کم دارن مثل لهجه اصفهانی و اینا نیست که همه اینطوری حرف بزنن

کیسن : جیب

موسی کو تقی : همو یاکریم طهرانیا ;D

نکته : کلا مشدیا به حرکت فتحه ( ــَـ ) و (وووو(ooo)) اعتقاد ندارن مثلا میگن دُرُغ یا به جای طبیعیه میگن طِبِیعیه

بین افعالشونم شباهت های فراوانی وجود داره ... مثلا صرف فعل رفتن در مضارع استمراری :

مُرُم ، مِری ، مِرَ

مِرِم ، مِرِن ، مِرَن

مو هیش کدوم از اینا رو یاد نداشتم ;D
درس گفتم؟ ;D

اوستوندوم ر فراموش كردن
ostondom=xaridam
پيخ=كنار
يره هم عزيز نيس همو ياروه فك كنم

ای بابا من که حتی جدجدجد عمع ی بزرگ بزرگمم با این لهجه صحبت نمیکرد.منم اصلا مشهدی ای رو ندیدم که لهجه داشته باشه.اینارو مینویسین بعد شهرای دیگه خصوصا تهرانیا دستمون میندازن.پارسال زنگ زبان فارسی یک تهرانی تو کلاسمون کلی بهمون خندید :-??توی فیلما هم هی مشهدیا رو دست میندازن ~X(

به نقل از fateme12 :
ای بابا من که حتی جدجدجد عمع ی بزرگ بزرگمم با این لهجه صحبت نمیکرد.منم اصلا مشهدی ای رو ندیدم که لهجه داشته باشه.اینارو مینویسین بعد شهرای دیگه خصوصا تهرانیا دستمون میندازن.پارسال زنگ زبان فارسی یک تهرانی تو کلاسمون کلی بهمون خندید :-??توی فیلما هم هی مشهدیا رو دست میندازن ~X(

ببخشیدا ولی از هر 5 مشهدی یکیشون اینجوری حرف میزنه.

مث که تا حالا دور و بر حرم نچرخیدی...

;D ;D ;D ;D

• لایک
امتیازات: panah

اینایی که میگید اصطلاح نیستن! لهجه ی مشهدی ان!

یکی از معروف ترین هاش! : بفرمین تو = befermein too ;D

به نقل از fateme12 :
در ادامه صحبت دوستمون باید بگم که من تو این تابشتون 15 روزیو مشهد بودم و این کلمات رو خیلی هاشو شنیدم
میلان = کوچه
چغک = گنجشک یا پرنده

Back
بالا